Bucurii de sept-oct 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
beatrix spune:
Bucurii, mamici si tatici de bucurii,
va dorim sa aveti un Craciun fericit, sa va implineaca Mosu' toate dorintzele si Noul An sa va aduca multa sanatate, fericire, noroc, impliniri si succese pe toate planurile!
La multi ani!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
GETY spune:
MamiLili, am uitat sa scriu ca mi-a placut cum ai impodobit bradul in casa ta.
Am venit si de la Carrefour. Multa aglomeratie. Prea multa.
Eloise, foarte frumos si bradul vostru. Spor la impodobit!
Asa creste Maria Diana
eloise spune:
V-am aratat bradutul before, iata-l si after.
Vladut doarme de 2 ore. Am emotii in legatura cu reactia lui cand se va trezi.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Globuletele dantelate sunt micshutele lui Mathias?
Nu, micshutele lui Mathias sunt in cutiile sigilate cu care am venit de la Iasi, nu le-am mai desfacut anul asta. Mai inainte ii aratam una-alta in brad si i-am zis "uite micshuta" iar el a repetat "shuta". Vai ce m-am bucurat!
Am vazut pozele cu bradutul "before" si "after". Oi fi avand eu spirit de ecologist, dar chiar era pacat daca nu-l luati, e foarte frumos atat simplu cat si decorat. Astept sa ne spui reactia lui Vladut.
Beatrix, Craciun fericit si-un An Nou minunat!
Gety, macar ati gasit tot ce v-ati propus?
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
GETY spune:
Eloise, acum eu zic ca admirati toti 4 (am inclus si pisica) bradul impodobit.
MamiLili, voiam sa-i iau niste hainute Mariei, dar ce modele mi-au placut nu aveau marimea Mariei si viceversa.
Mie-mi place "All I want for Christmas" al Mariutei Carey.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Off-topic
MamiLili, ma gandeam atunci ca 2 Beatlesi au decedat deja si nu stiu daca macar George Harrison a atins borna 64.
Asa creste Maria Diana
MamiLili spune:
N-a atins-o. A murit la 58. Paul McCartney are 65.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
pufymic spune:
....De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne aminti ca nu suntem niciodata singuri! Fie ca binecuvantarea Domnului sa se rasfranga asupra voastra si a tuturor celor dragi voua!
Craciun fericit si linistit va doresc, din toata inima!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am vazut ca bradutu-i gata (cele vizionate foarte frumosi) si a nostru-i gata de o saptamana,ne-am grabit cu impodobitul dar lui Matti ai place tare a tras si el la inceput de globulete,de aia la partea de jos nu prea are,dar este inebunit dupa luminite,sta minute in sir pe intuneric si se uita la ele.Bradutul 9 poze
Noi suntem binisor,ne luptam cu DA,acum incercam ce ne-a recomandat Mira si il mai ung si cu ulei de migdale 100% natural.
Avem si cateva poze cu Fotomodelul 11 poze