Bucurii de sept-oct 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am lipsit cateva zile bune, dar mi s-a stricat incarcatorul de la calculator si intru numai putin de tot, cat sa va mai citesc, pana reusesc sa-l repar.

CRACIUN FERICIT VA DORESC LA TOATE SI LA FAMILIILE VOASTRE!!!

Noi maine vrem sa plecam la o cabana si ne intoarcem numai dupa Craciun, dar va rog sa-mi spuneti, cele care ati facut Priorix la copii, au facut febra, la cate zile dupa vaccin si cate zile au avut febra? La VLadut i-am facut joi vaccinul si azi e cu febra, asa ca nu stiu daca e de la vaccin sau raceala si nu stiu daca sa merg la cabana sau nu. Multumesc anticipat de raspunsuri

Mami 23+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CRISTINA, eu i-am facut Adelinei si n-a facut febra deloc, teoretic nu trebuie sa faca febra de la Priorix.

LAKIOANA, nu te stresa, la unii copii curge sange cand crapa gingia, ceea ce a ramas negru pe gingie e hematom si va trece.

Fetelor, noi maine dimineata vom merge la Bihor la parinti si nu voi mai intra de Craciun, asa ca va urez tuturor CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi, multa sanatate si prosperitate!

Merg sa citesc ce-ati mai scris ca ati avut o viteza...

Sarbatori fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara, mamici!

Multa lume pleaca, Monique_new s-a intors din Poiana (Monique, asteptam poze, nu scapi!) Ultima oara am fost in Poiana pe 2 ianuarie 2006 si tot in luna respectiva am ramas insarcinata cu Maria. Se poate spune ca Poiana mi-a purtat noroc?

MamiLili, au ajuns multi Beatlesi sa implineasca 64 ani? Oare se gandeau atunci la asta? Mie imi plac mult piesele de pe albumul "The white album" parca ii zice. Dar cel mai mult si mai mult si mai mult imi place "Queen", respectiv F. M.

Anangel, ma bucur ca v-ati rezolvat pana la urma cu locuinta.

Eloise, multumim pentru felicitare!

Eu am fost azi la cumparaturi dupa haleala, maine decolam la Carrefour dupa cadouri. N-am ajuns inca la Carrefour, e un pic mai departe de noi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Scumpik_lui, ne bucuram ca se simte Luca bine!
Mi-am notat ca Oscilo face bine la raceala. Noi suntem bine, am iesit si azi afara, dar cu carutul ca zapada s-a topit iar apoi a inghetat, asa ca avem ghetus pe trotuare.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Xan, merci de oferta! M-am dotat azi cu prajituri, dupa ce-am stat la coada vreo 20 de minute ca-mi venea efectiv sa dau cu capul de pereti, numai la emoticonu' asta ma gandeam si-mi ziceam "bang" in sinea mea.

Cristina, daca va hotarati sa plecati la cabana, drum bun si petrecere frumoasa! Eu stiu ca la Priorix reactiile apar dupa cam 5 zile.

Lakioana, cum a zis si Alina, cred ca Reby a facut un hematom. Stai linistita, o sa treaca.

AlinaM, petrecere frumoasa de Craciun!

Gety, spor la shoppingit! Eu am fost luni seara la Carrefour si era surprinzator de gol. Maine probabil ca nu va fi la fel. Inarmati-va cu rabdare.

Paul McCartney n-are 64 de ani inca? Ba cred ca da, e batranior. Se pare ca pentru a doua nevasta n-a fost valabil "will you still need me, will you still feed me, when I'm sixty-four".

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

foarte frumos bradul, a meritat efortul, .

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

neata..daca mai e cineva pe aici dau o .

LILI frumos bradul. Ce daca ai sclipici pina in git te-ai impodobit si tu.

Intrebarea zilei :cum au reactionat bucuriile voastre la vederea bradutilor? ( ma refere daca nu trag de globulete ca tare mi-e frica sa infiga in el). Noi cred ca il facem diseara.

Gety punem acum si poze.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Poze Poiana Brasov

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monique_new
Intrebarea zilei :cum au reactionat bucuriile voastre la vederea bradutilor? ( ma refere daca nu trag de globulete ca tare mi-e frica sa infiga in el). Noi cred ca il facem diseara.

Teodor smulge globorile din brad, am rezistat cateva zile, apoi am urcat toate globurile de jos mai sus, sa nu mai ajunga. Alta faza: pandeste precum pisica bomboanele de pom, se uita cu jind la ele: "ba-ba" si cand nu sunt atenta, insfaca bomboana.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

frumoase pozele din Poiana, cea in care Cosmina calareste vacutza Milka e .

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput