*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Va doresc sa aveti un Craciun minunat, plin de caldura, cadouri si veselie, alaturi de prichindei!
Si cadou de la mosu' un clip de sezon:
http://www.youtube.com/watch?v=EWHgQtz9kqw&feature=related

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi, multa sanatate si intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Craciun Fericit , sanatate, fericire, belsug si tot ce e mai bun pe lume va dorim , sarbatori fericite!!!!

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Scumpei colectii o urare si de la noi; un Craciun Fericit cu sanatate, impliniri si multe daruri!

Cu drag si pupicuri,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

STEAUA SUS RASARE
CA O TAINA MARE
STEAUA STRALUCESTE
SI LUMII VESTESTE!

poate nu v-a colindat nimeni.
cand mergeam la colindat la tara si erau fete de maritat care aveau curaj sa mai mearga la colindat chiar se alegeau cu cotoiul in traista!puneti si la mine o nuca-doua, un covrig ca mor de frig.
tare bine e in familie, fi-miu cel putin e mega fericit! "nu peaca tati"pana si pe mami o ia in brate si o pupa

craciun fericit!

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Craciun fericit alaturi de cei dragi!
Sarbatori fericite!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Dragilor membrii ai colectiei noastre va dorim un Craciun fericit, plin de zapada si de sanatate, si pentru colindatoarea Miri, un sir de covrigi si vreo doua mere.
La Multi Ani Colectie!
Mihaela si Titi

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

HO HO HO HO CRACIUN FERICIT SI TOT CE VA DORITI!!!

ANDA Doamne nu-mi vine sa cred ca si-a busit buza asa de rau!!! (adica Vlad a cazut rau de 3 ori dar nu i-a trebuit copci)
si nici nu vreau sa ma gandesc cat l-o fi duru saracutu'. si cred ca si tu ai fost terminata.
va pup pe amandoi.

io incerc sa ma culc. daca ma lasa vlad

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

ohooo ! un sir intreg!
din cadourile de sub brad fi-miu a ales cea mai mare cutie cu o masina in ea!
si ieri ne-am jucat toata ziua ce "sa contrui o ferma"figurine de animale magnetice.o sa tragem polul spre noi la cati magneti am strans in casa.

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ho ho ho... MERRY X-MAS!!!!

Ce face colectia? Sarbatoreste sub brad? Noi am terminat de desfacut tonele d ejcarii si acuma facem curatenie la bunu' in sertar.

Am ajuns cu bine la Bistrita-city, e frumos aici, dar frig raaau. Brrrr.Sarah s-a adaptat super pana acuma, deci toate bune.

Andache, mai, da' tare hraparetz bietul Nichitos, sa vrea el atatea fire in buzita.Pupam cu drag poetul si ne rugam sa treaca durerea repede si fara semne de buna purtare ramase.

---
Sarah m-a uimit ieri din cale-afara. Are o memorie incredibila si o orietare in spatiu asemenea: treceam aseara prin fata casei unei prietene de familie la care am fost in septembrie de vreo 2 ori si cand am ajuns in dreptul casei -eu povesteam cu Adi de cu totul altceva, deci nu am pomenit nimik de ea - Sarah zice hotarata: "Mami, uite, aicea sta Iuti". Mi-a picat fatza.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput