*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

CRACIUN FERICIT! IN PACE SI FERICIRE SI BUCURII MII

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

CRACIUN FERICIT!

Draga colectie, mamici si pitici, va doresc sa aveti un Craciun de poveste cu bucurii, cadouri si bunatati!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

CRACIUN FERICIT! sa isi trimita Domnul ingerii la toti , sa vegheze asupra tuturor celor dragi noua! sarbatori calde si tihnite!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Miri draga si eu tot pe forum raman ca daca e net la mama sunt la butoane.
Feli si noi tot in noaptea asta dam cadourile ca asa e obiceiul la ai mei, asa facem de mici, desfacem cadourile in noaptea de Ajun. Aaum sa vedem cat rezista copii, pentru ca atat Titi cat si neopatamea nu au dormit azi la pranz de prea mult entuziazm. Prevad ca nu vom avea cu cine sa ne intelegem diseara.
Inca nu urez de Craciun ca mai intru mai tarziu, ca aici sunt singura la calculator, intru-cat restul familiei crede ca laptopul este doar un bibelou pe care il stergem de praf, asa ca sunt singura la butoane.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

va doresc Craciun fericit!

nichita a primit azi 3 fire noi-noute in buza de sus, de la personalul sectiei chirurgie plastica- spitalul Grigore Alexandrescu care a fost fte dragut sa-l devanseze putin pe mos craciun... e suparare mare, va dati seama, mai rau, acum are motiv sa nu manance...asta e, a dat cu buza intr-o muchie de masa. rau. i-au alunecat sosetelele pe parchet. bine ca acum nu te mai pun sa-l tii tu, te scot afara, au destule asistente. mi-am frant mainile dupa usa ascultandu-l cum urla.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ho, ho, ho, dragele mosului, ati fost cuminti anul acesta?
Ca in niciun an, noi am cam terminat treburile. In alti ani ne apuca 12 noaptea si noi tot mai aveam cate ceva de facut. Mancarea e gata, acum finiseaza socru-mio raciturile, curatenia in mare e facuta, mai avem de dat cu aspiratorul, sters praful, spalat aragazul si GATA. Destept om cel care a zis ca unde-s multi, puterea creste! Elise ne-a fost de mare ajutor, m-a ajutat sa ornez salata boeuf.
La noi mosul vine in jur de ora 10 in seara asta. Ca stam mai la margine si ajunge din timp la noi.
Si nu stiu daca mai intru in seara asta, asa ca va urez din tot sufletul ca Mosul sa va aseze sub brad cadourile pe care vi le doriti, alaturi de un sac plin varf cu sanatate, fericire si bucurii cat sa va ajunga 100 de ani de acum incolo. Petrecere frumoasa si drum bun celor care calatoriti in preajma sarbatorilor. si la toate mamicile si toti Craciuneii ce-i aveti pe langa voi.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Aoleo, anda, ce necaz pe capul vostru chiar in ajunul Craciunului...

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei voastre si sa va aduca bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun.
Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un SAC PLIN cu ceea ce aveti nevoie astfel incat incepand de mine fiecare vis al vostru sa devina realitate!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Craciun fericit si luminat alaturi de cei dragi, sa vina Mosul cu sacul plin de cadouri, de sanatate si de bucurii!!!!. Petrecere frumoasa tuturor!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Craciun plin de fericire, Mos darnic, si un timp frumos petrecut in compania celor dragi!

Mergi la inceput