*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)
Raspunsuri - Pagina 18
Hildegard spune:
CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!

BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(2 ani)
Hildegard spune:
am uitat sa zic ca steffan e bine,....a avut otita si am dat antibiotic si picaturi, dar a avut numa in urechea dr. De aia facuse febra 40 ...el nu face febra de la raceala sau dinti.
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(2 ani)
camelia_daniela spune:

Se scutura din nori,de sinte sarbatori,povesti cu ingerasi,pentru copii poznasi,povesti cu sfinti parinti,pentru copii cuminti... Craciun fericit alaturi de toti cei dragi !

Anda,
-am buzita lui Nik! Offf, mititelul! Tinem pumnii sa treaca si sa ramana fara semn!
Vera, ma bucur ca Steff e bine! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
tania-z spune:
Craciun Fericit si Imbelsugat intregii colectii!!
Va pupam cu muuult drag, eu nu stiu daca mai apuc sa mai intru pana la anul, asa ca va urez de pe acum un An Nou asa cum vi-l doriti!!
Vreau sa mai fac cateva lucruri:
- sa le multumesc fetelor care s-au gandit la mine si m-au incurajat dupa mesajul meu disperat 

. Ati dovedit ca sunteti tare sufletiste si mi-a picat tare bine atentia voastra, acum am din nou energie!
- sa
buzita Nichitului scump, asta nu-i cadou de Mos, mai ales ca el e atat de cuminte!
sa treaca repede si sa-l doara cat mai putin!
- sa-i urez LA MULTI ANI din suflet lui Tudor de Leea, David de Miri si Cristi de Maria pentru ca am mai ajuns la subiectele aniversare. Mamicilor, sa va traiasca flacaii, ca fie sanatosi si sa va dea in continuare cat mai multe motive de mandrie! 
Va sarut cu drag!
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Bubamara spune:
Sa aveti un "Craciun fericit", plin de bucurii, sanatate si noroc!
Imi pare rau ca n-am mai apucat sa intru pe aici, nici macar la subiectele de "La multi ani!" n-am reusit. O sa urez aici, cu scuzele de rigoare, un "La multi ani!" copilasilor nostri de "colectie"
Am inceput munca si adaptarea a fost tare grea, mai ales ca mi s-au schimbat toti colegii din departamentul meu.
Maria e bine, se pare ca se face simtit efectul "Luivac" pe care i l-am dat in disperare de cauza. Era tot timpul bolnava de la cresa.
Sper sa mai apuc sa intru pana de Anul Nou, ca sa mai povestim una, alta.
Va pup
pischi2003 spune:
Craciun fericit!!!!!!!!!!

cu bucurii, sanatate, zambete si copilasi nazdravani.
Am avut petrecere de mos Craciun la mine la servici pe 20 dec. Alex a fost in culmea fericirii vazand vreo 40-50 de copii la un loc. Alerga bucuroasa, lua fetele mai mari de maini sa danseze cu ele. Ce mai, bucurie maxima. Cand a venit Moshu, a luat cadoul de la el, dar s-a agatat tare de mine cand sa se duca in bratele lui.![]()
Pe 24 seara a venit Moshu la noi acasa (era mama
). Era asa de emotionata
. S-a dus tematoare la Mosh si i-a "furat" o cutie cu o papusa din sac.
www.dropshots.com/pigul26#date/2007-12-24/18:10:23" target="_blank">Venirea Moshului Cum a inceput sa desfaca din cadouri, a mai uitat din teama. Nu a pupat moshu, nu i-a stat in brate, dar a dat noroc cu el. De doua ori.
Tot e bine, zic io.
Bradutul nu prea l-am impodobit, ca l-a "dezpodobit" Alex imediat. Adica toti clopoteii au fost dati jos si aliniati. Globuri n-am pus, sa nu pateasca alta pozna, dulciurile stau in frigider. Asa ca - luminitele, cateva ghirlande si-atat.
Anda, offf, ce patanie pe bietul Nic. Pupam buzita necajita.
Lavi, super tare Silviuca la aprecieri despre mosh. Si Nati ii calca pe urme.
Gabitco, felicitari finei tale si sarcina usoara.
Tania, am citit mai tarziu mesajul tau. Ma bucur ca ai gasit putere sa depasesti momentele grele. Pupici si de la noi si sarbatori linistite.
Noki, si pe mine ma mai apuca nostalgia si mi-e dor de copilarie. Dar o retraiesc prin ochisorii Alexandrei si ne straduim sa i-o facem cat mai frumoasa. Pupici micutei habauce.
Feli, cred ca e trecator regresul, sunt proaspete amintirile urate din spital. Tin pumnii sa fi scapat de infectie, daca tot a chinuit-o atat in spital. Pup micuta curajoasa.
Noi avem aproape 3 luni de cand nu mai poarta deloc pampers. Si a avut 2 accidente (pish in pantaloni de s-au udat si sosetele
), ambele din vina noastra. Unul in Kidsland, dar era de multisor pe drum si a baut apa multisoara inainte de plecare si altul la alt loc plin de jucarii (bause de asemenea apa multisoara cand am plecat de acasa si la locul "accidentului). In rest, nici un accident pe timp de noapte sau in casa. Nici afara. Nu cere pish pe strada, dar cand ajungem in casa avem grija s-o asezam pe oala. Ca si la plecatul din casa.
Mihaela si
Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
ioana_77 spune:
hohoho si de la noi! Craciun fericit si leneveala placuta la toata lumea!!!
Pischi, super intalneala cu Mosu'!
Maria a fost super incantata de ce-a primit de la Mos, a fost ieri in forma maxima, niciodata nu am vazut-o asa de incantata de jucarii.
pup pe toata lumea
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Stefan - primele zile
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI SIMON! 

Dragii Mosului , sper ca petreceti bine !
Cristina N, ai ajutor de nadejde in bucatarie! Sa nu te mai plangi! ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
Ce face colectia, petrece inca? Noi am umblat ieri toata ziua la parinti, nasi si fini, am ajuns aseara pe la 23 si ceva acasa. Bineanteles ca azi ma dor toate oasele si ma jeneaza si gatul sigur ma luat raceala 
Am vazut filmuletul lui Pischi cu venirea Mosului, am vazut-o si pe Elise mica gospodina 
Noi nu am facut poze, deoarece nu a venit Mosul in persoana.Bia a fost foarte incantata de cadouri si le arata la toata lumea care vine la noi.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Madutza10 spune:
Hello Colectie !!
La multi ani!!Parca asa se zice a doua zi de Craciun ....:))
La noi pe 24 a fost super frumos ,venirea mosului ne-a emotionat pina si pe noi adultii ,copii au fost in culmea fecicirii ,au primit multe ,multe cadouri ,fi'miu a fost cuminte (ma gandeam ca o sa plinga la vederea Mosului )ba chiar a spus o poezie cu foarte multe emotii si ajutat un pic de mami ca uitase cind s-a apropiat de Mos .
Aseara am fost la restaurant cu prieteni ,fini ,nasi etc .,am foat vreo 35 de persoane ,ne-am distrat de munune.Acu' astept sotu' sa se trezeasca sa plecam dupa pui ca a ramas la socrii .
Pun niste poze si revin!!!!
Inca o data LA MULTI ANI tuturor!!!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )