*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Raportez una bucata copil mucios (din nou), n-a dormit toata noaptea, una bucata mama, nedormita decat vreo 2 ore, am o durere de ovare de ma tavalesc pe jos...si mai bine ma opresc aici ca nu vreau sa va stric ziua

Gabita eu ma refeream la dr Ancar - fiul, de el am auzit lucruri nu tocmai bune, de tatal nu stiu nimic, dar daca fetele care au nascut cu el zic ca-i bun, asa trebuie sa fie. Subscriu la ce a zis Lavi, mare grija, extrauterina e periculoasa, nu e de stat. Verisoara lui Marius era sa moara, nu vreau sa te sperii, a ajuns la spital cu o hemoragie masiva, a "scapat" doar cu sacrificarea unei trompe. Tinem pumnii insa sa fie ok, sa fie bb foarte mic si sa apara azi la echo. Tine-ne la curent. Doamne ajuta!

Ma duc sa ma mai vait prin casa....revin cand voi fi intr-o dispozitie mai "normala"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, madau, la fiecare tura de muci Miruna va face noapte alba ?

Am trimis un mail in contul comun cu poze de la serbarea de la gradi a Silviei + de la Mos Craciun la tata la servici. Mosu' a fost chiar patronul firmei :)

Gandacel ce ma bucur ca lucrurile au luat o intorsatura buna cu sanatatea ta! Vindecare rapida!
Felicitari pentro progresul cu olita! Intr-adevar, la varsta asta e mai mult "sa-i convingem" ca de capabili, sunt capabili...

Eu cu olita mai astept sa treaca gerurile, sa-i mai pot da body-uri pana e iarna si sa nu-mi ceara in parc sau pe afara pishu ca nu-i rost sa o dezbrac pe frigurile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Va dorim ca sarbatoarea Craciunului sa va aduca in suflete multa caldura si liniste sufleteasca, iubire , sanatate si cadouri multe !

Va pupam dulce draga colectie !

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am deschis La multi ani ARON de Ionikka!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetelor, eu intru de astazi sa va urez Sarbatori Fericite si numai bine!!!
Nu mai am cand sa intru de acasa, va pup, numai bine si puiutii vostri sa fie cuminti si sanatosi!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi dap, se pare ca la fiecare tura de muci a facut cate o noapte sau 2 albe, acum am stat sa ma gandesc exact si asa e, din pacate. Trag nadejde ca dupa ce ne-om muta si va avea camera ei nu va mai face asa, sau cel putin n-o s-o mai aud eu...parca vad ca ne trezim cu ea peste noi in pat

Mi-am mai revenit, acu' am culcat maimutza si ma bag si eu sa fac un dus, apoi incerc sa atipesc un pic langa ea.

Mi s-a pus pata sa fac cozonaci anul asta....caut retete...Hildeeee unde esti cand avem nevoie de tine?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Salutam colectia aniversara.

Am intrat sa fac si eu urarile de rigoare, fiindca ma asteapta o perioda de foc si nu stiu cand voi mai avea ragaz.

Se apropie Craciunul... zambiti, visati, puneti-va dorinte. E vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare. Iar pentru copiii vosrti minunati, imi doresc ca Mos Craciun sa existe cu adevarat.

Tot acum as ura si sarbatorilor perioadei 'La multi ani!' si tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

FETELORRRRRRR......suntem fericiti....
Fina mea a mers la cineva care lucreaza si la spitalul ELIAS....dr... Marius Calomfirescu...sau ceva de genu asta....prin cunostinte abia a gasit un loc...la MEDICOVER
BB ESTE IN UTER si are 5 saptamani. Fina mea a plans de bucurie...
Va multumim pt sprijinul moral acordat.....a contat enorm pt noi...
VOM AVEA UN BB FIN....[bis]

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dragele mele, si eu sunt cu muuulte nopti nedormite la activ, copiii se incapataneaza sa ma tina treaza ba cate unul pe rand, ba amandoi in aceeasi noapte. Stefania cred ca are probleme cu dintii, Bogdan viseaza urat. Iar cand nu viseaza urat pur si simplu se trezeste si se simte indreptatit sa inceapa programul de zi in toiul noptii. Aseara era 2:30! Ii explic ca e noapte si il culc la loc. A ajuns saracul sa se scoale dimineata si din cauza ca ma gaseste in pat zice ca e noapte...

Lavi, noi cu olita suntem doar in casa, afara avem scutec! Noaptea si la somnul de pranz la fel. I-am explicat ca din cauza ca nu vreau sa se ude, o sa facem asa o vreme. A inteles perfect. Poate unora vi se pare ciudat, dar asa este. De afara venim cu scutecul uscat, curat, pentru ca ii explic cand i-l pun ca facem pishu la olita cand venim acasa. Iar cand ii vine sa faca pe drum imi zice si ii spun sa mai stea putin, ca mergem acasa. Daca e drumul prea lung, asta este. Nu are incotro! O sa vina si vremea in care o sa invatam sa facem si in alta parte decat olita. Eu incerc sa cuceresc cate o batalie o data, nu tot razboiul, ca altfel se poate simti mult prea incarcat de raspundere, in loc sa se joace e atent sa nu faca pe el. Cand va reusi sa tina suficient de mult, vom iesi fara scutec pe drum si vom incerca si pishu la drum. Deocamdata, din pacate el vrea neaparat sa-si dea jos pantalonii si chiloteii, altfel nu se aseaza pe olita. Nu e chip sa-l conving sa le lase in vine, am vazut ca ii este si foarte incomod, ar trebui sa-l asez eu la olita. Daca isi da jos tot, se poate aseza singur cu mare usurinta.

Scuze de foiletonul cu olita, dar sincer neavand exemplul altor mame intre rudele si prietenele mele, credeam ca nu voi sti cum sa pun copiii la olita, eram convinsa ca voi fi ultima din colectie, ca o sa ma traga copilul de maneca sa-l duc direct la WC, unde ne vede pe noi. Zau! Asa ca acum sunt tare mandra.

Gabitaco, nu stiu daca mi-ai citit PM, nu mi-ai dat semn. Eu credeam ca e vorba de tine si nu stiam despre ce probleme ar fi vorba. Ramane insa valabil ce ti-am scris in PM. O singura precizare in plus: din cate stiu eu, beta-hcg creste intr-un ritm mai lent la extrauterina decat la sarcina normala, asa ca e bine sa repete analiza la fiecare doua zile, pentru a vedea rezultatele in dinamica. Da-ne de veste daca deja aveti alte informatii.

Mi se inchid ochii de oboseala. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

gandacel.... ...citit si transmis
BB bine sanatos, la locul lui in uter....masuratori...7,5 mmm sarcina 5 sapt si cateva zile....Deci am fina... in toata regula.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput