*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)
Raspunsuri - Pagina 11
Gandacel spune:
Bravoooo. Felicitari! Ce ma bucur cand aud ca o poveste care incepe urat se termina frumos!!! Sanatate multa si sarcina usoara si doar cu emotii pozitive!
canuta-om-sucit spune:
Dragele mele am intrat sa va urez la toate un Craciun fericit, plin de bucurii si impliniri. Fie ca pacea sa se astearna in sufletele voastre si sa purtati in inima numai bunatatea! Mos Craciun sa va aduca la toate cadorile dorite si dorintele sa vi se implineasca, multa sanatate voua cat si celor dragi voua.
Craciun Fericit!
Astazi avem o zi mare
Noi, crestini din fiecare.
Ne bucuram preafrumos
De nasterea lui Hristos,
Ce ne-a fost noua mult dorita,
Noua lumii, negresita.
De aceea noi umblam si colindam
Si pe Domnu-l laudam
Cu glas mare fecioresc
Vestim darul cel ceresc.
Nasterea lui Iisus Hristos
Sa ne fie de folos
La anu' si la multi ani,
Scoateti punga si dati bani.
Multa sanatate!
corap spune:
andrei nu vrea mos, nu vrea cadouri, vrea sa-si faca de cap. mi-a comunicat ca nu e interesat de cadourile de la mos, cu un zambet larg cand imi scotea sosetele din sertare. asta inaintea amenintarii cu "daca nu esti cuminte mosu' se mai gandeste daca iti aduce cadouri, ca el nu prea aduce daca faci obraznicii"
, placa pe care nici n-am pus-o decat de vo 3 ori pana acum 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
lavi02 spune:
corap 
Andreiu'!
Copilu' si mosu' in societatea de consum: ce daca n-aduce mosu' nimic, oricum cumpara mama!
Vorba lui Nati cand vrea ceva: Cumpala mama!
Silvia are pb existentiale: care din mosii aparuti in peisaj (1 la gradi la serbare, 1 la tata la sv, 1 iar la gradi de la B1TV) e adevarat si care ajutor de-al lui Mos Craciun?! Ca ala care a venit anul trecut la Alba Iulia clar e ajutor (un prieten de familie
) ca avea ceas! Si ala de la tata de la sv era ajutor pt ca avea barba pusa (s-a uitat ea cat a stat la el in brate) iar ala de la B1Tv avea barba adevarata dar n-avea ochelari deci nici ala nu e. Crede ca ala de la serbare e, pt ca avea si ochelari.
gabitaco ce bine ca s-a vazut pana la urma! Sarcina usoara!
lavi02 spune:
Nati a primit ieri de la bona un mos-decoratiune intr-o cutie de plastic transparent. Nati voia sa-l scoata din cutie, sa-l smotocesca, tanti nu voia. Nati:
-Scoate-l, sa ia aer!
Alte dialoguri cu Nati.
Nati: Mama a mea!
Virgil: Nu e a ta, mama e a lui Silvia. (Incerca s-o necajeasca)
Nati: A cui e Nati? A mama! A cui e mama? A Nati!
corap spune:
hei, lavi, andrei nu-i cu cumpara mama. el aseapta coletele de la redoute, crazy toys si de pe une-i mai cumpara ma-sa si crede ca astea pica din ceruri
. ca noi de la "maghizina" cumparam doar pampersi si "bizica" (fagaras sau perle de branzica, dupa chefu' juniorului), si alte lucruri total neinteresante.
imi plac dialogurile voastre, am si eu dialoguri cu andrei da' le uit repede. mai sus a fost un monolog "nu v'eau 'adou mosh. nu v'eau 'adou. uite. nu cuminte. nu cuminte nu 'adou. nu p'ace mocashiun"
gabita, bafta finei in continuare si sarcina usoara!
mada, si ai mei sunt muciti, ana m-a foit o noapte de eram zombie alaltaieri, dar de atunci vad ca nu s-a mai trezit noaptea. o
, ca stiu cum e
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Noki_Lara spune:
Hello dupa o zi luuunga, fara masina prin Bucuresti, cu metrouri si ratb-uri care vin la 45 de minute....
Bufnita e la mama de azi de dimineatza, deci am niscaiva liniste. dar treaba cacalau, chiar daca sunt acasa.
Am citit pe dagonala, dar sufiecint sa constat din povestile despre copiii vostri ca "bebelacii" colectiei s-au facut ditai copilasii!!!
Adevarul e ca asta e primul Craciun constient al lor. Sarah e fana tot ce inseamna Mos Carciun, brad, colinde etc.
Normal, ca doar are cu cine semana...
asa ca io-s happy pentru ca ea e happy de fiecare data cand mai vede cate-o reclama cu mosu' cocotata pe cine stie ce stalp.
Madau- sanatate multa virmisorului.
Lavi- ce tare e Silvia! deci asta ne asteapta..si io aveaaam o maaare dilema cand eram mica, dar oricum mai mare ca Silvy. Io-s scriam mosului scrisoare si i-o puneam in geam. Intrebarea era cum disparea scrisoarea, ca dimineata nu mai era???? Normal ca mama, seara, cand aerisea camera, o baga in maneca si pleca cu ea...Oof...vreau s afiu din nou mica!
Cu Nati, vad ca vorbeste din ce in ce mai multe. Si pe mine ma uimeste Sarah pe zi ce trece cate turuie. Faza altaieri io-i zic: "Sarah, da-mi un pusy mare!" Imi da. "Sary, mai da-mi unul!" la care ea: "Nu, ajunge!!!!" 

Corapino- aaa...pai tu i-ai fact concurenta lui Mos Craciun cu coletele de prin strainataturi, de-aia nu mai vede cupchilu' farmecul cadourilor.
Gabitzaco- ma bucur de asa veste buna! sa-i dea Dumnezeu sarcina usoara finutei tale si bebe sanatos!
Ma duc sa vad ce face masina de spalat. ca acum o ora io cica ii dadusem drumu', dar in loc sa deschid robinetul, l-am inchis...normal ca statea biata masina cu eroarea afisata...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Mada dezmucoshare Mirunicii.Tocma acu si-au gasit ai naibii sa va bintuie...
Corapsuper fii-tu.Da-i inainte cu comenzile
Gabi,Ginda ma bucur ca s-au rezolvat problemele cu sarcina si nesarcina.
Lavim-am ris tare la faza cu mosu la aer.De unde le-o fi scotind.
Madutza l-am vizualizat in minte pe Andu cind a vazut bradul.
Maine mergem la serbare la fosta gradi.A sunat patroana si ne-a invitat.Dragutza nu?
A inceput si Tudor sa stilceasca citeva cuvinte.Azi imi zicea "pace,pace".Credeam ca vrea sa-mi impartaseasca vreo solutie de a inceta razboaiele pe plan mondial.Da lui ii placea o vacutza.Zice asa vreo 20 de cuvinte pe limba lui.Ceea ce ma da pe spate,stiind ca ai vostri vorbesc curent.Pe el il cheama Tudu.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
2 intrebari:
1. copiii vostriu cand stau mult de tot cu alte persoane -aka bona, bunici etc - cand vi se adreseaza, li se intampla sa strige prima data pe bona??? Adica de multe ori Sarah - mai ales saptamana asta in care iar am fost in vizita e acasa, atat d eputin timp am petrecut cu ea
- in timp ce mestereste ceva si vrea sa ma intrebe in acelasi timp ceva, in loc sa zica "mami,...", zice din greseala "Poi=Flori"....
2.mai exista asemenea slabaturi in colectie incat sa le incapa hainutele-rochitele sau ce-or fi fost de la BOTEZ?????In afara de a mea, normal...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!
crissy77 spune:
Lavi,
ma asteptam sa vad multe poze: si de la serbare gradi + serbare tati si cand colo... Ce timida pare Silvia langa cavaler
.
Noki, a crescut alt deget in locul celui care s-a uscat si a cazut
?
gabitaco, sa dea DD ca peste 8 luni fina sa-si tina in brate bb mic.
madau, sanatate Mirunei.
Tania,
Dumnezeu iti da putere sa le duci pe toate cu bine pana la capat.
Joy, Elise si acuma se trezeste noaptea plangand cand scapa suzeta din gura. Deci nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu asta. Cu urletele lui Vlad nu am ce adauga in plus fata de ce au spus celelalte fete. Distras atentia, ignore...
Cristina & Elise-Stefania