Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Sim, eu am plins dupa Ioan Luchian Mihalea. Si dupa Florian Pittis.
Si cea mai mare emotie am simtit-o cind a venit papa aici. Desi n-am nici o treaba cu religia catolica.
Intersant mecanismul asta care ne afce sa ne emotionam pentru persoane necunoscute.
Gata, acuma dupa ce ca am de umblat pina in grozavesti dupa revista mami, mai trebuie sa caut si saptamina financiara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by danielle02
am fost azi la doctor cu micutza mea,a facut vaccin in piciosuse,si bebelinilor vostri le-a facut in amandoua piciorusele?mai are un vaccin in ianuarie off off,nu mai suport sa vad cum plange de durere,ma bucur ca nu a avut nimic dupa aceea,nu a facut febra,nu a mai plans,inca avea chef de vorba si joaca,dar i-am dat siropel paracetamol si vad ca e ok.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

lui Miru i-au facut doar o singura injectie in piciorel la 2 luni si mai mergem la 4 si a plans si ea foarte tare , dar s-a linistit destul de repede dupa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

ma apuc de cap. nou

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Magda, intotdeauna am urmarit cu mare interes stirile despre Lady Di si pozele cu ea si copiii. Nu stiu de ce m-a atras, poate privirea ei? De cele mai multe ori era trista. Abia dupa divort vazusem o schimbare in bine si totul s-a terminat asa de repede si tragic. Si ce o fi in sufletul lui Mohamed Al Fayed? Hai ca mai bine ma bag la nani pt ca am cazut in butoi.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

mutat dincolo...

Mergi la inceput