Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

somn usor tuturor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Ancasilv chirurg la care am fost si mi s-a parut ok Felix Negoitescu de la G Alexandrescu. Este si ortoped. Noi am avut pr cu metatarsus varus si 3 serii de gipsuri! Ai grija cand ii pui pampers-ul sa ii ridici outele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

v-ati bagat la scris poezii vad..
mandra mea doarme de pe la 7 si ceva..eu am facut baie si m-am cremuit, ca demult nu am mai facut-o..uitasem ce bine e..
dar acusica o scol sa facem baita..
somn usor afibebe!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Ramona condoleante, intr-adevar socant.....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

eu am fost la petrecere la firma azi si a fost chiar bine, m-am relaxat, am socializat, am primit cadou, prima, am fost rasfatate amandoua
dar..cand am ajuns acasa, in fata blocului am alunecat pe gheata in genunchi si i-am facut praf ca eram in rochie, s-au facut ciorapii praf, noroc ca Miru era la tati... si nu am baut nimik...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Magda, superb ! Multumim ca ne-ai impartasit-o si noua De cine este scrisa ?
Prisi, imi pare rau de cazatura... Ce aveti fetelor, aseara Rox, acum tu... Sper ca maine nu e randul meu, ca si eu merg la serbare...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Sim merci, m-am cam prins pe unde e, daca nu nimeresc mai intreb pe acolo ...

Ana sa treaca repede si sa dea DD sa nu fie dermatita ci doar o iritatie
apropo de vopsele, eu mereu incerc sa-mi iasa blond sandre, uneori iese super, alteori iese mai inchis, dar ma duc la o tanti aici in zona si ma face cu niste nuante amestecate, dar se duce nuanta de gri cam dupa o luna si atunci mai dau cu nuantator de la Kallos, dar mai aveau si cei de la Wellaton www.envy.ro/frumusete/Ingrijirea-parului/Vopsea-de-par/Wellaton-Blond-Special-cenusiu-91-2142" target="_blank">asta care-mi iesea bine ,dar o perioada nu am mai gasit-o

Annisio daca te duci la Vatra Dornei pune mama in rucsac cele mai groase haine, ca e frig rau de obicei, dar e foarte frumos

poze

Mergi la inceput

Ana daca vrei sa mergi la intalneala pot sa te iau eu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Prisi, . Ce nasol, brrr! Bine ca Miru era la tati.
Luy, si eu maine sunt la petrecerea pt copii, vine iar Mosul. Si vreau sa vb si cu seful meu, poate ma apuc sa lucrez de acasa cate ceva.

Bey, Annisio, e numai vina ta. L-am pus pe sot sa imi ia si mie Saptamana Financiara pt ca avea cartea despre moartea printesei Diana. Mi-am adus iar aminte de toata nebunia de atunci si iar am dat apa la soricei. In '97, cand am auzit la BBC News, am plans cateva zile bune. Si ma simteam asa de mica si neputincioasa. Sunt sigura ca a fost omorata si sunt furioasa! Cu ce drept poti hotari sa iei viata cuiva?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara si de la noi,
ramona condoleante
sim nu te mai simti vinovata dragutza,asta e doar inceputul cu,cazaturile,nasurile belite urmeaza,genunchii...

am fost azi la doctor cu micutza mea,a facut vaccin in piciosuse,si bebelinilor vostri le-a facut in amandoua piciorusele?mai are un vaccin in ianuarie off off,nu mai suport sa vad cum plange de durere,ma bucur ca nu a avut nimic dupa aceea,nu a facut febra,nu a mai plans,inca avea chef de vorba si joaca,dar i-am dat siropel paracetamol si vad ca e ok.

sarbatoritilor de astazi

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput