Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
Annisia spune:
Isabeluta, daca spuneai... Duminica am trecut prin Targoviste... Acolo las cainii cand merg la Rasnov.... Rudele lui B sunt din Targoviste.
Micul Yannis creste mare
crishtina spune:
Ancasilv de ce crezi ca nu s'ar retrage hidrocelul? Si la Robert mi'a zis pediatra ca are, si pana la un an se retrage...asa e normal...dupa un an e de preocupat. Zi si mie, ca poate e ceva ce nu stiam. Mersi ![]()
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Annisia spune:
Bai, pana la urma, la mine cand veniti? Ca sa stiu si eu sa ieu o bere, o conserva, ceva...
Plus ca trebuie sa spal vasele. Hihihihihihi... La mine e cu sparturi, cu astea. Cum dai buna ziua, vezi si bucataria....
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Ba nu, facem altfel... Facem un concurs... Cine face cea mai frumoasa poezie despre venirea pe lume a copilului ei, castiga premiul cel mare!!!!!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Gata, eu ma tirez... Vine al meu si trebuie sa ma gaseasca sleita de puteri, obosita bine si facand treaba la greu...
Micul Yannis creste mare
sim_stoian spune:
Am tras si io un pui de somn langa Stefan.
Ramona, condoleante, m-ai lasat muta. ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
slippers76 spune:
Ramonaiani, condoleante. Cumplita intamplare.
Sim, se pare ca era sa fim vecine. Eu stau un pic mai sus de Primavara.
Gabitzo, bey, io am zis ca vin la primavara, cand o mai creste piciu'. Ca nu esti singura care striga dupa mine pe acolo. Na, ca ma bagai iar in gura Annisiei.![]()
Rox, tu esti cu siguranta mai atomica decat mine. Eu am clacat dupa trei zile cu amandoi. Azi a luat-o tati la servici.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
In alta ordine de idei, am reusit si eu sa-mi depun dosarul pentru CIC si am fost si la pediatru. Sunt tot cam in ceatza cu eczema Vladutzului. pediatra spune ca e dermatita de contact. Si ca ar fi de la scutec. M-as mira, ca n-am schimbat scutecele, nici ca marca, nici macar punga din care le-am luat. In fine... poate ma supar si ma duc la dermatolog. Eu inca cred ca e atopica, mai ales ca o stiu de la mine cum arata. Eu am avut dermatita atopica pana pe la 5-6 ani.
Rox, la voi cum arata dertatita? Ce tratament v-a dat?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
isabeluta spune:
Daaaa, cel mai tare ma oftic ca aici nu-i nici un "La misto", na!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Roxana_G spune:
Kriss, oricum am verificat cu prietena mea si nu de la ea imi pareau cunoscute pozele. Aaa...a mai ramas cineva de la gasca de mamici cu pici de varsta lui Alex, mai verific si pe acolo.
Ancasilv, eu zic sa nu te ingrijorezi, poate nu e ceva grav. Oricum posibil sa fi fost neatenti la nastere, noua ne zisese de hidrocel de la inceput.
Isabeluta, nu mai am nimic mov. Genunchiul e ok, s-a desumflat si mai am doar cateva julituri...si alea nu mov, mai rosii asa. ![]()
Ana, nu imi spune ca sunt disperata, am decis sa nu o mai duc pe Alex pana in ianuarie. Si azi m-am apucat si de ordine prin casa, si deja ma simt - vorba Annisiei - sleita si muncita. Numai ca al meu prefera sa ma gaseassca fresh, asa ca dupa ce ii culc pe copii tre sa ma si remontez. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze