Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Hai ca neuronu` meu fost gravid e turmentat total: cum mai a ramas ministru transporturilor fara carnet? Io nu creed...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, dermatita e de fapt o zona foate uscata de piele, pe partea din fata a gambelor, pe genunchi si putin spre pulpe. Nu se vede, se simte la mana. De fapt se vad niste mici pete rosii, la genunchi, sau mai bine zis s-au vazut doar vreo cateva zile, dar s-a nimerit sa se vada cand am mers la doctor.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

buna seara si de la noi.
noi am fost afara,apoi am facut curat,am pus la spalat si... mi-am aintins parul cu placa pe care am primit-o vineri de ziua mea.Marfa rau!
fetelor va rog spuneti-mi si mie daca bb-ii vostri au perisor pe toata fruntea,fiindca a mea are pana la sprancene si am cam intrat la idei mai ales ca eu sunt f.paroasa.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Am gasit niste poze cu atopica la sugar, sper sa mearga linkul:http://dermnetnz.org/dermatitis/atopic.html

Ana, mi se pare cam ciudat sa fie atopica numai acolo.Se poate sa semene cu ce aveai tu cind erai mica, fiindca toate nebuniile astea seaman extraordinar da bine intre ele.Dar mai degraba are dreptate dr, e o iritatie cauzata de ceva local, un anumit lot de scutec, combinat cu un pishu mai acid poate.

Mergi la inceput

Am mai gasit asta: http://www.nationaleczema.org/lwe/aboutad.html
si mi se pare concis si util.

Mergi la inceput

fi-mea ma trage acum de par ca sa-l intinda mai bine

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Brrr, Magda, m-ai speriat cu pozele alea. Eu am avut la toate incheieturile, cam asa cum spunea Rox, zona cu piele uscata, cu scuame, usor rosiatica. Dar nu ce-i in pozele alea! Doamne! La Vlad sunt pete, cam tot spre piciorush, tot scamoase si usor inrosite. Naiba sa le ia! Ca dupa ce am tras cu Miruna atatea luni si-am ajuns la n-shpe doctori, nu vreau s-o iau de la inceput. Nu mi-a dat decat B-panthene si babijonari locale cu apa cu bicarbonat. Si fara servetele umede. Astea oricum nu le prea folosesc. A! Si fara sapun la spalat.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Mai Ana, iarta-ma , n-am vrut sa te stresez mai tare..Mi se pare foarte logic ce a zis dr si eu cred ca o sa fie bine asa.
Probabil ca pozele alea arata forme mai severe.
Scria insa pe undeva prin al 2-lea link ca nu apare atopica inainte de 4 luni, asta probabil pt ca atunci incepe lumea diversificarea si alergeni alimentari sunt cei mai potenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Magda, stai linistita, ca nu m-ai speriat. Macar de ar fi ce a zis pediatra. Dar am deja o experienta destul de urata cu pediatrii care nu le prea au cu bolile de piele si bajbaie. Cu Miruna am luat la rand toti pediatrii din Medicover si alti pediatri de prin spitale, si tot un dermatolog ne-a rezolvat pana la urma. Si nu-ti pot spune ce fantezii de tratamente i-am aplicat bietului copil pana la dermatolog!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

am pus si eu cateva pozici cu Rebecuta ,daca aveti chef sa le vizionati!

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput