Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Magda, e Mami Special Alimentatia copilului 0-6 ani editia 2007-2008. Eu am gasit-o la chioscul de ziare de la metrou la Grozavesti, la iesirea de vizavi de Carrefour. Pe la noi prin zona nu mai e.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

nu pot sa pun linkul cu revista, o gasesti pe site-ul revistei Mami.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Sa stiti ca eu am facut alergie la banana dar am mancat 4 odata si cred ca a fost cantitatea prea mare ca stomacul sa o poate prelucra.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza

Magda, Mami Special alimentatie 0-6 luni
http://www.reclama mascata//avertizare/revista-mami/mami-special/mami-special-alimentatie.html
eu am cumparat-o acum o luna de la chioscul de ziare.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mersi mult.

Mergi la inceput

Bebeka, . De ce nu schimbi pediatra? Slava Domnului, in Bucuresti gasesti destui dr pediatri.

Povestioare

Mergi la inceput

Am fost afara la plimbare iar fata doarme si acum in carut.Eu ar trebui sa calc dar...imi lipseste totalmente cheful.
As veni si eu la intalnire dar cu copilul ca n-am cu cine sa-l las.Si cu carutul ca ei nu-i place sa stea in scoica.
Mama Sim ce de lucru ne-ai dat cu detectivii!Am stat aseara cu sotul pana pe la 1 noaptea!

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor nu trebuie sa ma renegati. Am zis ca e o schema pe care o voi folosi eu! Urmeaza schema de diversificare din ultima editie de caprau si sfaturile dr mele de familie si a unei alte pediatre prietene de a mea! Acum nu stiu dc e corecta pana acum o ora asa credeam insa voi m-ati bagat in ceata total! Cu supa asa stiam si eu ca se incearca ca in scurt timp sa devina piure! Am citit atat despre diversificare ca imi vine sa ma impusc! O sa mi fac lucrarea de doctorat pe nutritie asta pt ca tb sa predau prima parte a lucrari mele in iunie si eu nu am scris o fila! Ma streseaza mult diversificarea asta! unii zic cu fruct, unii cu legume, unii cu cereale!Cele mai multe pareri le-am gasit referitor la faptul ca diversificarea incepe la 3l la sugarii alimentati artificial si se incepe cu fructe!De aia eu m-am hotarat sa fac asa! Stiti cu ce a inceput mama mea diversificarea in cazul meu la 4l? Direct cu piure de morcov si piept de pui! Eram stricata la stomac si asa i s-a zis!Si a fost totul ok! Nu stiu ce sa mai fac , insa cred ca imi fac o sa imi mai limpezesc gandurile!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magdaz

Sim, dupa girafe alearga baiatul tau? Ai vazut ca Darius al Rodicai alearga dupa fete..a si prins una.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487

Eiiii, pai nu a alergat si el dupa Maria? Acasa girafa e prietena lui cea mai buna: se poate rontzai, tranti, smotoci

Povestioare

Mergi la inceput

Sim as schimba-o dar acum vreau sa intreb cat mai multe prietene despre dr copiilor lor si sa iau o decizie buna.M-am inscris la aceasta pediatra pt ca baiatul nasei e la ea dar am facut o mare greseala.Din cate am inteles ea a lucrat inainte la Gr.Alexandrescu (acum e la o policlinica) si cred ca habar nu are ce sa faca cu copilul sanatos.Caci acolo vin doar bolnavi,nu?Oricum am inteles ca tb sa treaca 3 luni ca sa poti schimba dr.

www.flickr.com[/poze]

Mergi la inceput

Andreea, nu te renegam. Cerealele sunt indicate pt copilasii slabuti pt ca ingrasa.

Povestioare

Mergi la inceput