Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
sim_stoian spune:
Magda, e Mami Special Alimentatia copilului 0-6 ani editia 2007-2008. Eu am gasit-o la chioscul de ziare de la metrou la Grozavesti, la iesirea de vizavi de Carrefour. Pe la noi prin zona nu mai e.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
mandarinutza spune:
nu pot sa pun linkul cu revista, o gasesti pe site-ul revistei Mami.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bebeka spune:
Sa stiti ca eu am facut alergie la banana dar am mancat 4 odata si cred ca a fost cantitatea prea mare ca stomacul sa o poate prelucra.
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA
www.flickr.com[/poze]
magdaz spune:
quote:Mersi mult.
Originally posted by mandarinutza
Magda, Mami Special alimentatie 0-6 luni
http://www.reclama mascata//avertizare/revista-mami/mami-special/mami-special-alimentatie.html
eu am cumparat-o acum o luna de la chioscul de ziare.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
sim_stoian spune:
Bebeka,
. De ce nu schimbi pediatra? Slava Domnului, in Bucuresti gasesti destui dr pediatri.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
bebeka spune:
Am fost afara la plimbare iar fata doarme si acum in carut.Eu ar trebui sa calc dar...imi lipseste totalmente cheful.
As veni si eu la intalnire dar cu copilul ca n-am cu cine sa-l las.Si cu carutul ca ei nu-i place sa stea in scoica.
Mama Sim ce de lucru ne-ai dat cu detectivii!Am stat aseara cu sotul pana pe la 1 noaptea!
REBECA-MARIA
www.flickr.com[/poze]
ANDREEA11 spune:
Fetelor nu trebuie sa ma renegati
. Am zis ca e o schema pe care o voi folosi eu! Urmeaza schema de diversificare din ultima editie de caprau si sfaturile dr mele de familie si a unei alte pediatre prietene de a mea! Acum nu stiu dc e corecta pana acum o ora asa credeam insa voi m-ati bagat in ceata total
! Cu supa asa stiam si eu ca se incearca ca in scurt timp sa devina piure! Am citit atat despre diversificare ca imi vine sa ma impusc
! O sa mi fac lucrarea de doctorat pe nutritie asta pt ca tb sa predau prima parte a lucrari mele in iunie si eu nu am scris o fila

! Ma streseaza mult diversificarea asta! unii zic cu fruct, unii cu legume, unii cu cereale!Cele mai multe pareri le-am gasit referitor la faptul ca diversificarea incepe la 3l la sugarii alimentati artificial si se incepe cu fructe!De aia eu m-am hotarat sa fac asa! Stiti cu ce a inceput mama mea diversificarea in cazul meu la 4l? Direct cu piure de morcov si piept de pui! Eram stricata la stomac si asa i s-a zis!Si a fost totul ok! Nu stiu ce sa mai fac , insa cred ca imi fac o
sa imi mai limpezesc gandurile!
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by magdaz
Sim, dupa girafe alearga baiatul tau? Ai vazut ca Darius al Rodicai alearga dupa fete..a si prins una.
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487
Eiiii, pai nu a alergat si el dupa Maria? Acasa girafa e prietena lui cea mai buna: se poate rontzai, tranti, smotoci
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007) Povestioare
bebeka spune:
Sim as schimba-o dar acum vreau sa intreb cat mai multe prietene despre dr copiilor lor si sa iau o decizie buna.M-am inscris la aceasta pediatra pt ca baiatul nasei e la ea dar am facut o mare greseala.Din cate am inteles ea a lucrat inainte la Gr.Alexandrescu (acum e la o policlinica) si cred ca habar nu are ce sa faca cu copilul sanatos.Caci acolo vin doar bolnavi,nu?Oricum am inteles ca tb sa treaca 3 luni ca sa poti schimba dr.
REBECA-MARIA
www.flickr.com[/poze]
sim_stoian spune:
Andreea, nu te renegam.
Cerealele sunt indicate pt copilasii slabuti pt ca ingrasa.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare