Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
luy spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Am reusit sa pun si eu pozele puiutului meu> Ce parere aveti despre gogosarul meu???????
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Andreea, ai o dulceatza de gogosar !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
prisi spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Natiune, natiune....
ia ziceti voi va place Daria gagica lui Darius?
foarte dulcei amandoi, dragii de ei
Rodicade
Darius Filip 19 sept 2007
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
sim_stoian spune:
Andreea, chiar si asa e mult prea devreme. Si mie mi se pare cam rapida schema, dar, repet, fiecare face asa cum vrea. 
Magda, stiu ca si dr Culcer spunea ca banana e OK si ca in cariera ei a intalnit extrem de putine persoane care sa aiba alergie la ea (Sabina, mi-am facut temele, veeeeezi?
)
De bine ce spuneam eu ca Stefan se intoarce doar pe parti, s-a intors si pe burta. Beleaua e ca dupa ce ajunge pe burta, urla sa il intorc pe spate
. I-am facut si cateva poze, le pun acusi.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
mandarinutza spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari, sunteti niste dragute
!
Andreea11, tare dragut gogosarul tau, poate mai astepti cu diversificarea. Parca tu mentionai de Capraru-sper ca nu ma insel, in editiile dinainte de 89 a fost obligat de comunisti sa introduca diversificarea mai devreme, dar dupa aceea a recomandat diversificare cat mai tarziu. Stiu de la mama, intrucat a fost doctorul meu cand eram mica. Si lamaia nu se mai da la sughit-e prea acida pentru stomacul unui nou-nascut, sughitul trece fara sa ii dai nimic si nu i se intampla nimic. Eu ii dau tzizi, dar de multe ori cand sughite nu are chef sa suga, si ii trece in cateva minute.
Sim, am citit si eu articolul cu dr. Culcer din Mami Special - despre banana, scria ca sunt putine cazuri de alergie la banana.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
magdaz spune:
Acuma cu rapiditatea schemei, eu l-am prins recent la tv pe prof Ulmeanu de la Grigoe Alexandrescu, si la el la 4 luni se incepea cu supa de legume si in 10 zile se ajungea la piure de legume cu carnita.( se referea la cei alimentati artificial). Am facut si eu ochii mari, ca la Cristian am mers foarte lent, dar feelingul meu e ca se poate si mai repede.
Ideea e ca nu trebuie insistat cu zemuri(sucuri, supe chioare) cu volum mare si aport nutritiv diluat , ci trebuie ajuns sa se dea repede piure(legume, fructe ) cu adaosuri valoroase nutritiv ( carnita, brinzica, ou-respectind virstele indicate , bineinteles), dupa care se ofera completare cu lapte la masa respectiva.Deci ceva putin dar bun la inceput, si apoi laptic.Virsta la care masa de lapte e inlocuita total de altceva e mai incolo, undeva la 2 luni
dupa initierea diversificarii.
Si cred ca cel mai bun sfatuitor esti tu insati; 'domne, mie mi-ar place sa maninc suc de portocale pe burta goala si dupa aia lapte? ",etc. Cred ca trebuie sa te pui in locul copilasului.
sim_stoian spune:
Ia uitati si pozele:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2117338887/
Mandarinutza, asa e, ai dreptate in ceea ce il priveste pe Capraru. Uitasem sa scriu despre sucul de lamaie, nici eu nu ii dau, Doamne fereste! 
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
magdaz spune:
Mandarinutza, imi poti spune te rog cind a aparut articolul asta al lui Culcer cu alimentatia in Mami -special?
Sa stiu ce cer pe la ziare, ca am intrebat de el dar nu stiau, si nici eu nu stiam cit de vechi e.
magdaz spune:
Sim, dupa girafe alearga baiatul tau? Ai vazut ca Darius al Rodicai alearga dupa fete..a si prins una
.
mandarinutza spune:
Magda, Mami Special alimentatie 0-6 luni
http://www.reclama mascata//avertizare/revista-mami/mami-special/mami-special-alimentatie.html
eu am cumparat-o acum o luna de la chioscul de ziare.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bebeka spune:
Buna ziua la toate fetele!Noi am fost in petreceri sambata si duminica fiindca a fost ziua mea de nastere vineri.Acu ne revenim.
Referitor la diversificare sa va spun eu de dr pediatra a fetei mele care atunci cand a venit sa vada copilul mi-a zis de dat ceai noaptea ca sa se odihneasca stomacul copilului,de lamaie daca sughite si alte bazaconii.Iar cand am fost la vaccinul de 2 luni deja m-a pus in garda ca la 3 luni sa incep cu sucul de morcovi ca are vitamine..![]()
E foarte greu sa nu ai un dr in care sa ai incredere ca e pus la curent cu noutatile.Pana la urma am ajuns sa fac cum cred eu ca e mai bine:fara ceai ,lamaie si alte prostii pana la sase luni.
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA
www.flickr.com[/poze]

de