LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ei, Dianocico, a fost rezonabil la socri...Cristi a avut zilnic treaba pana pe la 7 seara si iti dai seama ca am fost nevoita sa supravietuiesc singurica intre "inamici" pana la ora aia tarzie. Acum sunt rea, n-a fost chiar asa rau. Au fost dragutzi, indragostiti pana peste urechi de David, dar...DAR...socrii tot socri, nu sunt ca parintii mei. de ex. ma lasau sa car doua etaje carutzul pe scari, ceea ce mama mea n-ar fi permis niciodata, soacra mea il lua pe David si eu caruciorul. Nu-i dadea prin cap sa-l strige pe socru sa ma ajute, nu erau atenti la nevoile mele, nu ma menajau deloc. Ajungeam sus, in apartamanet, mi-l plasau pe David in brate ca plange la imbracat/dezbracat, eu cu jacheta, bocanci, ma chinuiam sa ma descaltz cu David in brate, toata transpirata, cu bascutza rasucita-n cap, ma chinuiam sa-l mai dezbrac si pe pui, timp in care ei doi hop la o tigare pe balcon.Ei, chestii de genu' asta...Detalii nesemnificative.
In rest, chiar ok, mancare buna si multa, vizite, plimbari, gradina zoologica.
Si apropo de ce ne dormi de Craciun... Am avut un an deosebit, cu siguranta a fost cel mai fericit an din viata mea, cel mai implinit, l-am trait cu drag, am savurat fiecare clipa, numai impliniri...multumesc, Doamne! Cristi a avut si o deosebita reusita pe plan profesional, la momentul aflarii vestii m-am bucurat enorm, am fost si sunt tare mandra de el, a reusit mereu pe propriile puteri, in domenii in care accesul e practic interzis oamenilor de rand, a deschis prin ambitie si munca multa, multa porti blocate de nemernica asta de societate in care traim, dar ....dar, in marea mea fericire n-am gandit ca asta inseamna de fapt timp mult mai putin petrecut in trei. De fapt, reusita asta pt. care m-am bucurat ni l-a rapit. Mie si lui David. Mi-e dor de el, vreau mai mult timp in trei...David e fascinat de tati, vreau sa se intample o minune, sa se mareasca nr, orelor dintr-o zi sau orice, dar vreau sa petrec mai mult timp cu sotul meu.
Mi-e cateodatat atat de greu tot singura, tot singura...
Azi m-au intrebat in parc niste batranei, simpatici de altfel, daca sunt sau nu casatorita ca nu m-au vazut niciodata cu tatal copilului...M-am intristat.
Sa nu ma intelegeti gresit, e minunat drumul pe care mi-l traseaza david , imi face placere sa-mi petrec timpul cu el, ma si amuza, ma si solicita, nu-mi lasa timp sa ma plang, dar as fi ipocrita daca as spune ca e usor sa ma descurc singura, ca e totul roz...Apoi as mai vrea sa fie si Cristi cu noi, sa nu piarda atatea momente frumoase, lucruri, gesturi pe care David le face pt. prima oara, care-si au farmecul atunci, pe moment, nu povestite, repetate...
Hai, ca am dat cu nasul de butoi...Sus fruntea!! revenim pe un alt ton ca asta nu ne place!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Intors de la doctor:
Maria-sa cu diagnostic Enteroviroza si laringita acuta
Antibiotic si regim alimentar strict....si hidratare hidratare hidratare.
febra 39.8
Intrebare: cu ce altceva in afar de apa il hidratez? Dr. a zis ceai, dar el nu bea ceai nici sa-l omori...Ce sa-i fac, il fortez si-i torn cu sila pe gat?

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Pentru toate mamicile, cu dragoste...

Intr-o zi senina, calma cu soare bland, un inger se furisa din ceruri, cobora pe batrana noastra planeta si rataci pe campuri si prin paduri, prin orase si catunuri. Soarele tocmai se pregeatea sa apuna, cand ingerasul isi intinse aripioarele si zise: Vizita mea, e pe sfarsite, trebuie sa ma intorc in lumea mea de lumina. Inainte sa plec, as vrea insa, sa adun cateva lucruri care sa-mi aminteasca de vizita mea, in aceste locuri.
Si-a indreptat privirea spre o gradina minunata si-a zis: " Ce frumoase si parfumate sunt aceste flori!". A rupt cei mai frumosi trandafiri, a facut un buchet frumos si-a zis:" Nu vad nimic mai frumos si mai placut mirositor decat aceste flori; le iau cu mine."
Uitandu-se un pic mai departe, vazu un bebelus cu ochi stralucitori si obrajori imbujorati, zambindu-i mamei sale. Si isi zise:" Ei, dar zambetul acestui copil este mai frumos decat buchetul meu de flori; am sa-l iau cu mine si pe acesta."
Apoi si-a aruncat privirea langa leagan unde dragostea mamei, se revarsa spre copil asemenea unui soare ce se daruie marii...Si ingerasul spuse: " Ah, dragostea de mama este cel mai frumos lucru pe care l-am vazut pe pamant; am sa o iau si pe ea cu mine."
Impreuna cu cele trei comori, isi lua zborul spre portile sidefate ale cerului, luminate frumos pe dinafara si odata ajuns, isi zise: " Inainte sa intru, am sa-mi cercetez comoara.". Se uita la flori, dar acestea se ofilisera. Se uita la zambetul copilasului, dar si el nu mai era la fel. Se uita atunci la dragostea mamei si iata stralucea parca mai intens...
Arunca florile, dadu drumul zambetului, falfai din aripi ii aduna pe toti in ceruri si le spuse: " Iata singurul lucru de pe pamant care si-a pastrat frumusetea nestirbita, tot drumul pana aici- dragostea de mama..."

PRELUAT DE PE UN ALT FORUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny ce sa facem , uite admiram pe dani in primele ore, acolo apare o fata care seamana putin cu tine, e sora ta?
almette se gasea in alcampo mai demult, in ultimul timp caut si nu gasesc , arata asa
http://www.magazynhandlowiec.pl/upload/articles/2007_maj/ALMETTE-smietsmall.jpg

am vazut pozele lui adinazot cu fetita roz, ale lui teutz cu frumusica si tortul ala mare de.mi ploua in gura
si ce frumos se joaca si explica dianocica lui david despre cubul de gheata
bamboletta imbracata

multa sanatate asiza si danut !
o fi iarna frumoasa cu zapada da cu atatea viroze abia astept sa treaca odata

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Danutz, multa sanatate voinicului tau...imi pare tare rau...Eu zic ca pt. hidratare e mai mult decat suficienta apa. Nu conteaza ca nu accepta ceaiul, nici nu cred ca e necesar, bine ca bea apa. Ii dizolvi acolo saruri de rehidratare, biotics si ce ti-a mai prescris dr.
David nu accepta nici apa, ii dadeam cu seringa ca la un pisoi mic, sau cate o lingurita din 10 in 10 minute.
Retin ca dr, ne-a zis noua odata ca sunt necesare 30 ml de saruri de rehidratre pt. fiecare scaun sau varsatura. asta cantitatea minuma.
Hai ca pana la Craciun sunteti sanatosi tun!! Numa' buni de colindat!!

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - despre fund rosu, aveam mustela sebamed nu au facut fata niciuna, in spital insa, ne.au dat o crema buna de tot, drept urmare am mai cerut un tub si am plecat cu amandoua acasa
o data am dat si nici urma de rosu nici macar roz e buna rau crema se numeste Pasta Lassar Imba si vad ca are aceite de almendras, si cred ca e mult mai ieftina ca cele de sus

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Roxanica, haide ca intru eu in butoi..... si eu simt in fiecare zi ca petrec prea putin timp cu Luca; ajung tarziu acasa, si el e deja obosit, sa nu zic de mine care sint din ce in ce mai lesinata... imi este frica ca Luca nu realizeaza cat il iubesc.... e atat de fericit cand este la dadaca acasa unde este multa lume si toti il iubesc... o iau pe .....dar va fi bine, nu-i asa? Cand ne vedem la Cluj? Daca nu veniti voi, venim noi cand se face vremea buna.. sa stii....
Danutz, refacare grabnica... habar n-am ce sa zic, ca Luca abia bea si apa
Danita, emotionant...
Marani, pupici
Ruxandra, eu te-am sunat.. vazut Grigore cu bucle.... A_deju, ai vazut frumusete de baiat si bucle???
6 - ceva sef prin preajma; eu ori nu dau vreun semn cu zilele, ori scriu 3 mesaje in 3 ore

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Yagmur, hai mai, nu era intentia mea sa te audc in butoi, pur si simplu m-am pus sa scriu ce-mi doresc de Craciun si a iesit mesajul ala patetic.Iar Luca simte cu siguranta cat de mult il iubesti. Uite, eu am fost crescuta de bunici , de la 5 luni, ca asa era pe atunci, mamele se intorceau la 3 luni la munca. Ii iubeam nespus pe bunici, ma simteam bine in compania lor, dar cand auzeam masina parintilor intrand pe poarta in fiecare sambata seara ( ca pe-atunci se lucra si sambata), mi se taiau genunchii de emotie, atata fericire era in sufletul meu!!! Si mami, ma lua in brate de fiecare data si-mi spunea mereu "Aur, soare , cer, pamant!!!!" Vecinii asa au poreclit-o pe mama mea, ziceau : "uite, vine Aur-soare-cer-pamant!!"
Asa ca vorba sensibilei Danita, dragostea de mama e unica, pretioasa, de neinlocuit si se simte , crede-ma ,ooooo, cum se mai simte.
Si ti-am mai spus eu tie de multe , multe ori, tu si Luca sunteti un tot inseparabil, pentru el si pentru binele lui muncesti tu prin noroiae si zapezi, dar cine va fi mai mandra decat tine cand la petrecerile voastre de salsa, popice sau ce alte mondenitati prestati voi acolo, Luca , inalt si frumos isi va invita tanara mama la un vals, sau la un rock nebun sub privirile sefului indian??? Hai zi??
Haideti la SM!!!

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica of, si eu imi dau seama cateodata ca il stresez pe alex. el are saracul o gramada de treaba la birou si eu il iau de bun cand ajunge acasa...vreau si eu o gura de aer, sa vb un pic la tel, sa fumez o tigara, sa stau 5 min in care sa nu aud nimic, sa..sa...si cateodata uit ca si el are nevoie de alea 5 min de liniste, de clatit creierul, ca doar nu vine de la joaca...sper doar sa gasesc echilibrul... aseara ne am propus sa ne facem un plan si sa reusim in fiecare seara sa petrecem ceva timp toti3, dar doar noi 3, fara tv/calc, dar sa avem si cate jumatate de ora fiecare in care sa stam linistiti, singuri, sa ne relaxam un pic. sa vedem cum o sa reusim...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danutz apa sau suc de fructe. dara apa e cea mai buna. cat de mult fara sa il stresezi. daca poti...multa sanatate

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput