LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
a_deju spune:

la multi ani maya, andrei si alessia pt ziua de 16 si
stefan, marc si andreea pt azi!!! 

sa cresteti mari, sanatosi si frumosi si sa aveti parte numai de bine!!!! pupam si mamicile din dotare, felicitari!!!!

Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
tocmai am primit un..aproape cel mai frumos cadou ever
sunt..
...fericita cred ca se cheama
..seinfeld complet. inclusiv the coffe table book
aseara ma uitam pe poze de dinainte de d si ma gandeam ca e o senzatie asa ciudata...la pozele din ultimul an..la fiecare, stiu exact. ce simteam atunci, ce sa intamplat in minutul ala..ma simt fericita cand le vad..la restul..mi se pare f departe..alta viata.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
danita spune:
Horoscopul 2008 pe scurt, pentru Gemeni
Pentru nativii Gemeni, 2008 este un an de munca pentru viitor . Sunteti acelasi maestru al comunicarii, dar va puteti baza si pe sprijinul lui Saturn, aflat in Fecioara, respectiv in casa a IV-a a nativilor Gemeni . Saturn va ajuta sa spuneti raspicat ce doriti si sa gasiti cel mai bun mod de a va face inteles .
Pana la sfarsitul anului 2008, Jupiter se afla in Capricorn, respectiv in casa a VIII-a a nativilor Gemeni . Prin urmare, este o perioada buna pentru a face un imprumut, iar partenerul de viata s-ar putea sa aiba parte de o crestere de salariu .
Chiar daca Saturn formeaza acum un aspect nefavorabil nativilor Gemeni, veti vedea ca ordinea si restrictiile pe care le impune Saturn in viata dumneavoastra se vor dovedi foarte utile . Uneori s-ar putea sa simtiti ca familia sau cei din jur sunt mai degraba o povara . Ca sa va usurati viata, e mai bine sa va achitati de toate obligatiile si reponsabilitatile care va revin, fara sa mai stati pe ganduri .
Uranus este tot in Pesti, adica in casa a X-a a nativilor Gemeni, anuntand schimbari bruste si neasteptate in cariera profesionala - asa cum a facut-o in ultimii ani . Dar pentru Gemeni, schimbarea nu este neaparat un lucru rau, nu-i asa?
Neptun isi continua tranzitul prin Varsator, respectiv prin casa a IX-a a nativilor Gemeni . Nu este exclus sa suferiti o deziluzie .
La sfarsitul lunii ianuarie 2008, Pluto vine si el in Capricorn, alaturi de Jupiter . Dar ramane aici numai pana la jumatatea lunii iunie, cand se intoarce putin in Sagetator, iar la sfarsitul lunii noiembrie 2008 intra din nou in casa a VIII-a a nativilor Gemeni . Cat timp se afla in Capricorn, Pluto "urzeste" schimbari in privinta resurselor financiare comune cu partenerii (de viata sau de afaceri) . Chiar daca va puteti baza pe sprijinul lui Jupiter in acest domeniu, tot va trebui sa va schibati putin conceptiile si atitudinea fata de aceste resurse comune .
dianocica spune:
danita pai nu se incepe ,domne, cu zodia in care suntem? adicatelea cu sagetatoru'?
ntz ntz ntz...ce oameni.,..![]()
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
anateo2004 spune:
MARC
ANDREEA
STEFAN
am fost azi cu Teo la dr,trebuie sa ii fac aerosoli cu ventolin si flixotaid pt tusea asta.si daca tot eram acolo am rugat-o pe dr sa ma trimita si la ORL cu ea.si am dat pt o nebuna care a inceput sa tipe la mine ca sunt mama inconstienta ca o duc la gradi ca am imbolnavit copilul de astm.imi venea sa
.in fine cica profesional e f buna dar ii lipseste cu desavarsire bunul simpt.teo ar avea si vegetatii si ar trebui operata.asta voi mai analiza.
Seba e mai binisor,muceste dar macar poate dormi noaptea la orizontala.eu sunt ragusita si am o tuse seaca
azisa
nu stiu ce sa spun ca sa te imbarbatez.uneori cand vad ca vin si vin si nu se mai duc ma apuca deprimarea....
am vazut o gramada de poze cu zapada,de la petreceri,filmulete,cemai puiuti nostrii sunt cei mai cei

ma duc sa beau o bere fara alcool ca sa imi treaca supararea
roxanica2006 spune:
Cu putintica intarziere, dar din tot sufletul uram
LA MULTI ANI, FRUMOASA PRINTESUCA ALESSIA !! 

Sa fii sanatoasa, frumoasa fetitza, sa ai o viata minunata si sa ii ai mereu aproape pe parintii tai dragi si iubitori!
Flore, felicitari !!! 
La multi ani MAYA, ANDREI !!
LA MULTI ANI FULGULETZILOR SARBATORITI AZI: micutului barbatzel luptator MARC, STEFAN SI ANDREEA !!!
Mamici dragi, felicitari pt. frumosii puiuti! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Yagmur spune:
Deci... da.... avem zapada, avem teren 2 ore in zapada, avem cazatura fix in noada pe gheatza.. deci, in fiecare zi am parte de zapada la job, care in curand se va reintoarce la noroi 

(si avem si cele 3 caprioare care ne asteapta langa drum aproape in fiecare dimineata - inca sper sa nu fie vanate)
Luca a fost scos afara pe zapada, a mancat, s-a jucat, ii place.... scos de familia dadacei pentru ca maica-sa are iarasi activitati de genu' construction ladies tea - unde am baut vin fiert, mancat somon si prajituri si barfit barbatii din firma 
Vazut poze asa: Oana si printesele din Timisoara, Adina in zapada, Printesele din Canada, Daniel in zapada cand era mic si cam atat...
Asiza, sper sa nu fie laringita.... multa bafta
Ktrinel, de aici te nimeresc... asa imi place la bulgareala... ne vedem la ora 16.30 - ora Clujului?
- daca n-am gasit alt emonicon ![]()
Revin la 16.30 la bulgareala
Dar... sa nu uit:
Marc; multa sanatate si fericire alaturi de ai tai parinti; Diana te iubesc, mult, muuuuuuuuuuult;
esti o mamica minunata, sa nu uiti asta
Stefan si Andreea - felicitari si mamicilor minunate
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianocica spune:
roxanica [ommulet batand din picior]ramasesei datoare cu impresii, povestiri cu socre...nimic?
diana si
david 03.12.06
roxanica2006 spune:
Mai, fetelor, io jur c-am citit tot tot, acum sa vedem ce mi-a mai rams in scafarlie...
Am vazut absolut toate pozele, cu fulguleti la zapada,la sanius chiar asa Donia, la noi nu e pic de nea...l-am vazut pe fulgerica, petreceri care mai de care, sarbatoritele Alexia si Oana, nemaipomenit de frumoase, Victoras de Acs, sarbatorit si el, e foarte foarte maricel, si frumos...ca de altfel toti membrii familiei lui 
L-am revazut cu mare drag pe conu' Grigore. Maaaaama, ce mult a crescut mititelul, si are bucleeee!!! A-deju, cred c-ar fi tare invidioasa. Dar cat e de frumos!!! Pe tine, Ruxandra nu te-am vazut in poze si mi-era doooooor sa te vad, dar se pare ca te-ai ascuns strategic!!!! 
teutz, foarte faina freza ti-a tras Dandusa, vad ca e usor de aranjat si mereu arati ca scoasa din cutie! 
Am citit cu emotie povestile nasterilor, Danutz, Donia, Teutz 
Am lacrimat la minunea de Craciun: cadoul printesucai Alessia, chiar asa Flore, cat de frumos si adevarat ai spus: se intampla minuni de Craciun. 
Marani, imi pare f.f.f rau...
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Yagmur spune:
Din cauza voastra nu imi fac treaba
, pai cum sa lucrez eu cand am de vazut poze cu Alexia cea frumoasa, cu familia minunata a Manuelei- sint atat de frumosi, iar Victor a crescut foarte mult... pur si simplu nu pot sa muncesc...
Acum ma reapuc si apar la bulgareala cu Ktrinel... cine mai doreste? cine mai pofteste???? ![]()
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca