LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Bambo,
In Copou bag seama ca e mai frumos..noi am ajuns numai in centru..unde muncitorii primariei isi dadeau silinta sa inlature orice urma de zapada...Sania a stat in portbagaj.

Saryta,
V-am avzut vineri la petrecerea cu pitici de la Moldova..am vrut sa iti fac din mana dar am zis ca oricum nu ma cunosti.Noi eram in spatiul de joaca.Oricum..erai cu un brat plin de flori si un sot tare elegant.

Asiza,
Cum sunteti?

Donia,
Daca nu puneai partea finala...chiar era amuzant jurnalul..dar te apuca rasul-plansul..

Dianocica,
Am admirat primii pasi si gustarea zapezii..cel mai mult imi plac gropitele lui d.Si nu m-am putut abtine sa nu trag cu ochiul la decolteul tau..Bre,despre ce fanioane vorbeai?

Laura,
Voi?Tot mofturosi?Si eu am probleme cu piciorul drept daca il tin mai mult in brate.Imi revin daca ma odihnesc,insa..

minunea mea

Mergi la inceput

Unde sunt pozele cu Alessia ,conu' etc...m-am intors in urma si nu le gasesc....
Shineva sa ma ajute,pls!

minunea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

bine..hai sa va mai povestesc atunci...cand are mancare in gura si ii mai dai, inchide ochii, ridica nasul si da din cap. ieri ii dadea alex de la el cartofi si paine. ii arata cartoful..nu. ochi, nas, cap..nu. dar tot facea i,i la farfurie. ii mai arata o data cartoful..nu. i,i. cand a vazut ca tac-su nu intelege, a luat bucata de paine si i-a dat-o sa ii rupa o bucatica. mancat paine, apoi revenit la cartofi. baiat mare, va spun, mare de tot.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

da,da si la noi e la fel... eu sunt singura care stiu exact ce ocheste el pe masa cand vrea ceva...

Si mai pot sa-l declar oficial "maimutza".Imita tot ce facem..tot..Daca bei cu cana ..sa-i dai si lui cana,ma scarpin in cap ..si el..dau din cap cand vb si el la fel...

Si voiam sa mai spun..ca spuneai ca uita tot din perioada asta...important e ca noi nu uitam..si au avantajul miilor de poze si filme pe care noi nu l-am avut..

minunea mea

Mergi la inceput

Marc
Andreea
Stefan-Cristian

LA MULTI ANISORI FRUMOSI!SI SPECIAL PT MARC CARE A TRAS ATATEA- MULTA MULTA SANATATE!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Am admirat primii pasi si gustarea zapezii..cel mai mult imi plac gropitele lui d.Si nu m-am putut abtine sa nu trag cu ochiul la decolteul tau..Bre,despre ce fanioane vorbeai?

beeei, nu credeam ca-si aminteste cineva de fanioanele mele auzi, hai, ca alea erau inainte de masa de burtile nu le-ai vazut? sau pielicica aia fantastica de la maini care atarna? aia..cand faci pa.. pozele alexiei sunt aici

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hai sa va inveselesc. stiati ca mos craciun e mama? daca nu...bagati un ochi www.hotnews.ro/Life/Fun/articol_2102221/Clipul_zileiMos_Craciun_este_chiar_mama_.htm" target="_blank">aici

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Danutz, Donia, am cercetat special capitolul trecut ca sa gasesc povestile fulguletilor vostri! Iar m-am emotionat!

Donia, mi-a placut fragmentul de jurnal al lui Jeni Acterian. Si ca tot imi fac lista cu cartile pe care le-as vrea (ca doar vine Mosu' :) ), o sa trec si "Jurnalul...". Si cum de-abia am terminat "Ultima romantica. Regina Maria a Romaniei", o pun in fruntea listei (de fapt dupa Harry Potter :) ), ca m-au prins povestile din perioada ante si interbelica.

Saryta, va tin pumnii sa nu planga mult la vaccin si sa nu aiba urmari. Da' la voi e zapada de-adevaratelea! Asteptam sa se depuna si la noi mai multa, sa iesim cu saniuta.

Am vazut multe poze cu prichindei la zapada, asa cum le sta bine fulguletilor! Ce copii frumosi avem! Si ce-au crescut! As vrea sa stea timpul putin in loc. Mos Craciun! Se poate?

Dianocica, of, mucii astia, tare ne mai dau de furca! Multa sanatate!
Aaaa... si ma bucur ca spui ca Victor seamana cu mine. Pana acum esti singura :), cu toate ca, spre deosebire de Ioana, chiar seamana si cu mine.

Bamboletta, multumesc! :)

Nu stiu ce am, sunt asa intr-o dispozitie... nu stiu cum sa spun... Se vede ca vin sarbatorile. Nici nu ma pot concentra la munca. Ascult Vaya con Dios: http://www.youtube.com/watch?v=vIisLAJNJLo , pentru cine vrea sa fie cu capu' nori toata ziua :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

hai sa va inveselesc. stiati ca mos craciun e mama? daca nu...bagati un ochi www.hotnews.ro/Life/Fun/articol_2102221/Clipul_zileiMos_Craciun_este_chiar_mama_.htm" target="_blank">aici

diana si david 03.12.06

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Shame on me!
Iar nu l-am recunoscut pe conu'!
Ruxandra...

Astea le-am admirat..ma gandeam la Alessia lui Flore.
Domnisoara lu' Teutz e Alexia..da?nu creati confuzii!

Dianocica,
Eu am avzut o mamica vesela si pupacioasa si sexoasa.Nik altceva.

Acs,
Da..da cu tine seamana..si e frumusel foc!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai salut!! va multumesc din suflet pentru uraturi, i le-am citit si motanului sarbatorit, care mare lucru n-o fi pricipit, dar s-a hlizit intr-una la omuletii cu coifuri de pe ecran, si a batut din palme dupa fiecare postare (ca la sfarsit ii ziceam:bravooo, si el..jap!! :)) ). petrecerea a fost in familie, bine c-a trecut repede, ca tare ma 'nerveaza pe mine adunarile astea organizate, dupa care seara am stat noi intre noi, sub brad, si-am cantat o juma' de colind, ca atat a rezistat blanosu' in brate cu tentatiile atarnand deasupra restului de freza ramas... deeeci, am taiat bucla, am pus-o la pastrare, sunt mandra sa anunt ca probabil voi avea o batranete linistita si fara griji, nu de alta, da' de gheara motanului s-a atarnat meleonu', si nici n-a mai vrut sa se dezlipeasca (urmata indeaproape de surubelnita, pe care i-am smuls-o repede ca sa nu asistam live la o amigdalectomie..hmm..asa se zice???..nevermind..., si-apoi de un lant cu cruciulita. de fapt de cutie. ca era albastra cu ceva stralucitor. si noua.. mai ales noua :)) si apooooi...pix, carte, minge, pieptan, dictionar (..aveam si io o pata pe creier :)) ), etc etc etc..toate, pe rand, ca tare bune mai erau la gust :)) ). a primit o caruta de jucarii, mihaiul fiind, evident, cel mai incantat la acest capitol :))

siiii...cum nu puteam intra decat calcand in strachini in noul an motanesc, s-a gandit sa ma surprizeze, ca prea ma obisnuisem cu toate bune si frumoase, si va anunt dragele mele minunate ca de azi suntem iar de unde-am plecat... adicatelea nu vrea lapte, nu vrea mancare, parca curg si niste muci... beton :) or trece si-astea, or iesi si maselele, mama lor de masele naspete si pacatoase.....

...si azi-noapte am visat-o pe..chinico.. :)) care era scriitoare :) si avea party de lansare la noua carte, o poveste/poezie pentru copii, si cartea era asa faina (in germana!!!!), si asa misto colorata, ceva cu un catel parca... si eu stateam pe-afara, si ma uitam pe la usa, si mi-era rusine sa ma duc s-o trag de maneca si sa-i zic "bree, noi ne stim de pe forum :))"...

de povestea nasterii sa nu ma intrebati, ca inca nu introspectez cu ochi buni ziua asheia :)) poate mai incolo, cand om sarbatori buletinele, m-o lovi si pe mine nostalgia clipelor minunate, desi..nu bag mana-n foc :)) important e tot ce urmat dupa, fiecare clipa mica si marunta, si ghemul meu de blana cu suflet care e...TOT. restul chiar nu incape in cuvinte :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput