LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 21
desiree spune:
citit repejor din urma, noi am fost la tara la zapada mare, a nins, ne-am tavalit in zapada cu totii, si piciul care nu mai putea de fericire, se intindea pe zapada cat era de lung si nu mai voia sa se scoale de acolo..ii place! tati zicea ia copilul de pe jos ca acush plecam in concediu si nu vreau sa plec cu el bolnav..ei vax..si daca nu se caleste in zapada acum,,,pai acolo nu o sa raceasca cand o da de zapada in tara zapezilor? hmmm!
vreau sa urez fulguletilor care mi-au scapat zilele astea(andrei si alessia, stefan, marc si andreea
si pup mamicile lor cu drag!
sanatate denisului, lui Teo de anateo si voinicului lui Danutz!
mamicilor sa treceti peste boala si probleme!asiza, ce naspa mai, voi aveti si drum lung de facut in curand, off!
bambo, kokorina mi-a scris ca nu ne mai vedem in austria, intrucat vine in tara de Craciun! Ma bucur pentru ea!
maseluta s-a transformat in fulgerica! Bravo lui!
mai avem cateva zile si plecam..drum de 2 zile..ceva idei de tintuit copchilul in scaun? in afara de jucarii zornitoare, cantatoare, biscuiti, cantat, scalambait la el, etc!
apropo de scaun, ia priviti ce mandri suntem noi ( desigur,ca orice minune a durat fix 3o minute, dupa care a inceput spectacolul!)
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
dianocica spune:
fac eu capitol
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
danutz spune:
La multi ani! Stefan de Miki
Marc de Dianarus
Andreea de Dorsilia!
Sa cresteti mari, sanatosi, voinici si sa va bucurati parintii!!!
Roxanica, multumesc de raspuns!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
dianocica spune:
Capitol inchis
Va asteptam la 128
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
ingeras26a spune:
Teutz, sunt cu lacrimile siroaie, siroaie....este atat de simpla si de frumoasa povestea voastra....si m-am regasit atat de mult in ea :)
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)