LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (271)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am citit si sunt dezamagita ...din pacate mi am confirmat intrbarile....MONICA tu chiar o faceai intenionat...pacat , mare pacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Voua nu va place linistea, asta e clar. Chiar trebuie sa gasiti nod in papura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu ma intreb..oare baiatul de 1 an pe care l-am vazut acum 1 sapt. si care vorbea cuvinte o gramada, etc, etc...cum o sa fie la 2 ani? Ha..cred ca ala va stii stive de poezii..povesti si alte alea...si totusi..cum va arata ca adult? Cine stie? Nimeni!
Si pentru moment eu nu am sesizat niciun geniu printre copilasii de la noi..poate mai tirziu!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mai bine tac, caci as avea cam multe de spus....si cred ca am ajunge la ZZ. Si chiar nu e ceea ce ne dorim, in postul si apropierea Craciunului.

am ajuns acasa, tottal schimbata. super freza mi-a facut tipa de la CB. clar ca voi fi clienta ei si in viitor.
Lui marco i-am dat in dim. asta pelerinba pe el, sa vad cum ii vin e, si in 5 sec. a fost jos. Nu o suporta dom'le. sper ca la serbare sa o tina pe el, poate daca ii vede pe toti asa....
Cosmi imi pare rau de Stef, doamne prin ce ai trecut. bine ca e ok si ti-ai dat seama la timp ca e deochiat.
Anasebe noi saniuta nu am ajuns sa-i iau, se terminasera. de care ai luat? am gasit din plastic, dar fara spatar. mi-a ca pica din ea. am mai vazut altele gen bob, dintr-alea joase.
Ingrid pelerina mi-a retusat-o Clau, eu sunt un dezastru recunosc.
de voi plange negresit. numai cand ma gandesc si imi umezesc ochii. doamne ce emotii am!! la serbarea de 8 martie cred ca lesin, nu alta. asta in cazul in care imi zice si el 2 versuri.
Baaaaaiiiii!!!!! si eu am intrat la tine incaltata, de ce nu m-ai lasat sa ma descalt?
Cata spor la treaba. normal ca e Bia calare pe tine, doar esti acasa, i-ai lipsit.
Poezi pt. spiridusi...sper sa ai putin timp, caci acum vin in valuri.....
Ioana esti mortala, auzi...cu razvan la birou. cred ca nu stai mult, doar nu-l culci pe birou, ca noi pe Marco?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Hei!
Ce faceti, mai, fetelor?
Nu mai faceti separatisme, va rog frumos . Acum de sarbatorile de iarna, in spiritul lor, haideti sa ne bucuram unele de celelalte si de comorile noastre.

Daca vreti sa stiti si parerea mea despre discutiile de pana acum, aceasta ar fi aceea ca fiecare copil va sti sa spuna poezii, sa vorbeasca o gramada, sa stie sa faca puzzle, sa spuna povesti si cate si mai cate, dar fiecare are propriul ritm de dezvoltare.
Pe mine nu ma deranjeaza sa aflu de spiridusii isteti ai sectei, ba chiar ma bucur pentru progresele lor si ma gandesc de fiecare data cat de mandre sunt mamicile lor. Pentru ca si eu traiesc cu mandrie si imensa bucurie fiecare evolutie a copiilor mei.
Oana mea e o fetitza isteatza, sunt mandra de multe dintre realizarile ei, dar pot sa va spun in acelasi timp ca ea a vorbit mai tarziu decat alti copii (inclusiv decat Roxanica) si nu m-a deranjat. A evoluat in ritmul ei si nu e deloc in urma copiilor de varsta ei.
Roxanica a inceput sa vorbeasca mai repede decat sora-sa, dar vorbeste pocit. De puzzle-uri nu ne apropiem deocamdata decat in joaca, mai aranjeaza uneori piesele cubului, dar nu mare lucru. Poezii nu stie, ba, vorba Deei, o stie pe-aia cu "Utza, utza, calutza" si "Nani, nani, puiu mamii" . Are tot timpul.

Va pup pe toate si sper sa intrati in spiritul sarbatorilor si sa lasati deoparte suspiciunile.

Cosmi, of, ce experienta! Ma bucur ca si-a revenit Stef.

Astery, e minunat ce povestesti. Abia astept sa ne spui cum a fost serbarea. Cred ca ai niste emotii...

Irina, bravo, doamna! Frumoasa serbarea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio E o sanie clasica! Ma tine o viata. Dar are spatar! fara nici nu as fi luat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Auziti, ce rost are sa deschidem pt. fiecare spiridus LMA separat? Pt printare? Am vrut sa intreb sapt trecuta dar am uitat.
Giova emotiiiiii!!! Speram sa stea Marcolino cu pelerina Abea astept sa ne povestesti
Astery si la voi idem Asteptam pozici!

Moni pls nu mai scrie de grupul nostru pe la straini.Rufele se spala in familie.Faci unele mamici sa para vrajitoare dea dreptul. Come back si lasa jurnalul doar pt. povestirile despre Diana.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Cosmi, cum poti sa spui ca Moni o facea intentionat? Te facea pe tine invidioasa intentionat, sau cum ??? Ea doar povestea despre Diana. Asta e ... eu stau sa citesc aici racaieli, in timp ce Daria se urca pe un scaunel, si cade. Si acum, normal... stau sa ma gandesc ... ca "pentru ce?" Pentru ca eu in loc sa ma joc cu ea, stau sa citesc ... lucruri fara valoare. Nu mai are rost ...

Va pup !

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Deea dar ce tu esti purtatoarea de cuvant a Monicai? Pe mine m.a deranjat mesajul tau de astazi in care ai scris ca facem comparatii si la sfarsit nu santem multumite de rezultat. Cum pot sa nu fiu multumita de copilul meu? Sant foarte mandra de el!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Maraki, bine ai zis ca rufele se spala in familie. De acord cu tine. Dar am si eu o mica intrebare: CARE FAMILIE?
Giova, eu ziceam de cei care stau la mine toata ziua, vin si pleaca, nu de cei ca tine, voi ati venit o sg data. lui Marco si sa va iasa ok serbarea.
Deea, imi place de tine . Cred ca asa voi face si eu.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput