LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (271)
Raspunsuri - Pagina 17
cosmi1975 spune:
neata si asnatate tuturor
aseara am patit o rau de tot...am iesit cu stef la zapada si dupa catva timp ne am dus s o luam pe bibi de la un party , dupa o juma de oar stef se ingalbenise si abaia daca isi mai tinea capul sus ...am chemat s alvarae l am intrebat de vorba, ii faceam ce stia ca i palce, ...nik , parca nu reactiona , am chemat salvarea , apoi a vomitat putin dar tot palid, moale era a mai vomitat o daat ....si apoi mi am amintit ca mama fetitei tare s a mirat de el (eu cred in deochi) si am sunat o colega care stie sa descante si am rugat o s a i zica .....fetelor in capul meu nu era decat episodul in care am patit 0 cu bianca ,,,,,,,ce sa va zic ca nici dupa 3 ore n a venit salvarea?ca nici dupa 3 telefoane ?la altreilea am facut o pe aia cum mi a veniot la gura
a adormit in final si a cum e ok
anasebe spune:
haideti mai, ca exagerati!
Cand am vazut ieri ce frumos ninge afara am fugit repede sa-i iau copilului cizme de cauciuc si sanie. Cu sania am avut noroc, ca se vindeau ca painea clada, am prins ultima bucata din Brico. Asa ca ieri pot sa zic ca a fost prima zapada a lui Tibi. Tare s-a mai distrat cu sania. Sa vedem daca mai avem si azi vreo sansa sa ne plimbam cu ea.
Gio De abaia astept sa vad poze de la serbare si sa-ti vad opera de arta - pelerina. Io-s antitalent la faza de astea.
Cosmi Ce sperietura! Bine ca e Stef in ordine acum.
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Giova, pe mine ma intereseaza pelerina, mai ales dupa sfaturile lui Deea...astept sa puneti poze si sa va distrati la serbare (desi parca vad ca o sa tragi o tura de plans, asa e la prima serbare
..)
Cosmi, eu muream de inima daca il vedeam asa pe Stef, pana la urma cum i-a trecut? Nu comentez faza cu Salvarea, sunt niste..![]()
Anasebe si noi avem sanie, dar trebuie sa luam una cu spatar, numai ce a picat Dia din sanie acum cateva zile...ma bucur ca v-ati distrat cu Tibi.
Ioana, eu am inteles ce ai scris si tu m-ai inteles pe mine. Asa ca, ar fi cazul sa incheiem cu asta ca nu duce nicaieri. Subiectul e delicat si mereu iese cu scantei.
Astery, Doamne, cat ma bucur pentru pustiulica al tau! Foarte buna e terapie, vezi ca il ajuta? Si il mai ajuta ca esti si tu calma.
Lasa ca stiu cum e cu morcovul, mie mi se strangea inima de durere cand vedeam ca alti copii merg in 4 labe si a mea abia se taraste...si mereu ma intrebam daca e din cauza hematomului de pe creier...poate a afectat-o psihomotor...bine ca a trecut!
Ma duc sa strang de prin casa, afara e foarte frig, dar tot iesim noi cumva azi. Poate o duc la pediatra, ca de 3 sapt aproape are niste bubitze la gura si tratamentul nu functioneaza, nu-i trec deloc. Practic de aceea i-am scos suzi ca sa se poata vindeca, nici vorba. Am dat-o cu Elocom, nu are efect. Si cand vad ca mereu intra musafirii incaltati, cu noroi, desi am slapi, turb
. Poate cum tot sta pe jos, o fi luat vreu microb, ceva. Nu ma deranja cand nu aveam copil, dar le-am spus de 100 de ori ca Diana tot cu mainile pe parchet umbla....degeaba.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
loren@ spune:
Neata..nu ma dati la disparuti, dar cica sunt in concediu..fac curat, invat si Bia vrea mai mult cu mine si pe bona o tine numai in "pleaca...nu pi tini...nu-mi place!"
Azi mergem la controlul la ochi..s-a vaitat f. rar in weekend..de vreo 2 ori cind se freca la ochi si eu banui ca ii intra cite o geana..oricum, vedem azi..
Incercam sa o obisnuim sa doarma in patul mare din camera ei, ptr. ca patul Barbie nu mai vine..apropo aia de la Crazy toyz sunt niste nesimtiti notorii..la fel si aia de la Quelle
, ca a trecut peste 1 luna de cind astept papusa aia..asa cred!
Despre discutii, fiecare face cum crede pentru copilul ei, iar despre postari, ce nu-mi place sar si nu citesc...din pacate, nici ce imi place nu mai apuc, dar asta e..
Bia vorbeste, se joaca, face de toate, dar ce e nasol e plina de fitze cind sunt eu in preajma ei...pe Dan l-a taiat la ochi cu un tub de pasta de dinti..se repede la el la "box" si in casa e un baiel in toata regula ..afara e cumintenia intruchipata!
Cam atit..pupici!
Bia
maraki spune:
Buna dimineata,
Ingrid sa vina si Nico
Daca citesti din urma, 6 decembrie Sf. Nicolae, sant singura care i-am urat La multi ani 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
T_Ioana spune:
Ingrid, chiar ca la faza asta ma abtin sa mai comentez
.......oricum ma minunez de ce se poate intelege pe forumul asta ca vad ca tie iti place sa te simti mereu vizata, mai ales cand nu e cazul........
Cristina, pupici multi si Doamne ajuta!!!!
Giova si eu astept poze de la serbare, sunt convinsa ca Marco o sa fie la inaltime!
L-am vazut pe Tiberiu la zapada, e un scump!!!!
Eu sunt cu Razvan la munca, ca nu am avut cu cine sa-l las azi si a fost musai sa vin. E tare cuminte dar cam chinuie porcusorul de Guineea al unui coleg
- ii baga in cusca pixuri, post-it-uri etc
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
maraki spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=113021
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Nu cred ca a spus cineva sa nu mai postezi aici Moni!
precizare: NICIODATA nu am considerat ca am copil prost, NICIODATA nu am fost invidioasa pe copilul alteia,NICIODATA nu am urmarit progresele altui copil mai mult decat puiului meu!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
LunaNoua spune:
Eu cred ca Moni are destule motive sa se simta exilata...
apropos de exil ... tocmai ne uitam a .. n-shpea oara la Happy Feet. Foarte frumos si foarte interesant...
http://community.webshots.com/user/torturi