LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (271)
Raspunsuri - Pagina 19
maraki spune:
Ingrid, pai aici la scutece! Asa cum scrie Moni dincolo, cine nu ne.a urmarit, chiar o crede! Tu de cate ori a fost ceva cu Moni ai spus ca nu mai scrii.Ce legatura ai cu povestea ei? Fiecare isi apara singura punctul de vedere. Adica de ce sa nu mai scrii aici? Vreau sa cred ca nu esti influentabila!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
s-a plecat de la ceva si s-a ajuns altundeva
.
Anasebe dintr-aia vreau si eu, cred ca o sa caut la Practiker, caci noi nu avem Brico.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Aici o sanie costa 35 si un spatar 25
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
d_melli spune:
Intru si citesc cu stupoare ca aici nu simtitm toti atmosfera Craciunului...avem alte preocupari, scenarii. Pe mine perioada asta ma bucura nespus.Nu vreti si voi sa fiti altfel macar astea doua saptamani care au mai ramas?
Poate sa fim mai veseli , mai fericiti , sa petrecem mai mult timp impreuna cu familiile si cei dragi.
Sa fim mai toleranti si sa ne gandim ca avem o varsta totusi si ne pretam sa facem niste chestii chiar la mintea copiilor nostri.
Chiar imi doresc ca pt doua saptamani sa se strice netul la toata lumea si atunci sunt sigura ca o sa fim mult mai bune si mult mai lucide.
Nu stiu cati ar rezista fara net insa![]()
Va pup si va doresc toate cele bune asta nu mai reusesc sa intru .
Maine chair e ziua copilului meu si nu as vrea sa am un gust amar citind balivene si telenovele pe aici.
Inca o data va pup
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Maraki ce nu intelegi? fara sa ranesc pe nimeni...ca la fiecare subiect...s-au facut bisericutze. normal ca fiecare isi apara prietena, sau persoanele de care s-a atasat in ultimul timp.
cat despre subiectul de dincolo? nu l-am facut pt. printat, nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva. doar ca e frumos sa deschidem acolo unde chiar se sarbatoresc membrii forumului, si sa nu umplem aici pag. intregi cu felicitari. nu ca nu le-am umple cu alte chestii care nu sunt la subiect
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Mie aici imi place sa citesc urarile ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Ingrid S spune:
Niciodata n-am fost influentabila, m-a mai acuzat de asta Bianca si credeam ca s-a inteles.
Daca Deea spune ca fata ei mananca vegetarian, inseamna ca eu sa sar la ea si sa urlu ca nu e bine? E doar un punct de vedere, nu? Daca Ioana spune ca ii da vitamine copilului, eu pot sa merg sa intreb pediatra, e ok sa-i dau si eu? Daca Anasebe imi zice de Tibi ca a patit cutare si cutare chestii ce poate seamana cu ale Dianei, sa ii ignor postarea? E in interesul meu, nu? Nu de aia ne-am strans aici sa ne impartasim din cunostintele noastre despre copii? Sau de ce altceva?
Am spus punctul meu de vedere cum putem stimula copiii, am dat exemple din NG si tot degeaba. S-a inteles pe dos, s-a sarit la gatul meu. Uite ca nu mai vreau sa scriu despre Diana sau sa pun filme, pt ca n-o sa-mi incarc memoria la drop aratand cum se joaca ea cu papusile, in loc sa o filmez cum zice alfabetul, ok? Ca asa vreau eu si e optiunea mea. Si daca se tot viziteaza dropurile, as sugera celor ce au un zambet stramb sa nu mai scrie nimik acolo, pt ca invidia e de inteles in anumite cazuri, dar la copii, eu n-o pricep si pace. Pt ca asa sunt eu, mai fraiera, daca Diana spunea UUU toata ziua, eu tot ma bucuram de fiecare progres al altor copii, nu te costa nimik.
Si tot optiunea mea e sa vorbesc despre Moni si s-o apar daca pot, asa cum apar pe fiecare la care simt ca s-a facut o nedreptate. Si punct.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
T_Ioana spune:
Fetelor, Irina are dreptate! Suntem femei in toata firea si sunt convinsa ca putem depasi momentul. Sunt atatea nenorociri pe lumea asta si acum in pragul Sfintelor Sarbatori se vede si mai mult si mai tare cata suferinta si necaz indura unii oameni. Cred ca ce se intampla aici e pueril si paleste in fata adevaratelor necazuri! Haideti sa incercam sa intram in atmosfera Craciunului
si sa ne bucuram alaturi de copilasii nostri ca suntem sanatosi cu totii si sa fim recunoscatoare pentru ce ne-a oferit Dumnezeu!!!!

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
maraki spune:
Da Anasebe, la Toys atat costa alea mai bune. Sant si mai simplute ![]()
Ingrid imi place tare cand spui tu " punct "
Te copiasem si eu la un moment dat
Sa stii ca alta e ideea, nu de ce face Diana sant satule fetele, de modul in care posteaza Moni. Exemplu: " intrati in drop sa va distrati " asta referindu-se la un filmulet cu Diana. Pai ma distrez cu copilul meu, logic nu? Mesaje de genul asta au fost muuuulteee!!! Nu era o intamplare.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3