Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Rox, nu fi suparici. Alex nu va face scarlatina, e prea rapida atomica ta iar in ce-l priveste pe Andreiutu, nu-ti face atatea reprosuri. Pai dupa ce am citit la voi, eu sunt super mama denaturata si inconstienta. I-am spalat mereu hainele lui Rares cu balsam, la 40 grade, nici macar 60, si mai si bagam haine de ale noastre, iar detergentul cred ca i l-am schimbat deja de 2 ori. Sa vezi ce reprosuri mi-am facut eu dupa ce am vazut ce atente sunteti voi

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Diwana, imi reprosez pentru ca odata declansata starea alergica se va mentine asa si poate face si alte forme gen astm. Nu stiu ce sa zic acum, si Alex a facut alergie rau de tot la 1 an si am tot stat cu frica, insa nu are fond alergic si nici nu s-a mai repetat. Chestia este ca, desi am revenit la HA (eu am dubii ca e de la lapte oricum) si desi spalam numai cu Dermalin si super limpeziri, tot nu ii trece. Ei, acum m-a apucat si pe mine ca nu am ce face. Iar Alex a mai avut streptococul ala, s-a ales numai cu amigdalita pultacee insa a fost ceva de cosmar. Sper si eu sa nu se prinda nimic de ea, ca totusi atomica cum e are magneti la virusi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by diwana

Careva dintre voi da fier la puiutzi? Noi am fost ieri la control, si intrucat i s-a parut cam palid si din cele 750 de grame regulamentare a luat doar 370, ne-a dat sa luam fier. Si asa vom deveni 'tare ca fierul, iute ca otelul'

Diwana si pitic Rares

Eu am insistat cu fierul acum si mi-a zis ca pina nu vede ea hemoglobina mica nu da, ca se depune in alte tesuturi daca e dat in exces. Eu am intrebat pentru ca am fost patita cu Cristian care la 4l avea hemoglobina 10 ( crescuse prea mult in timp scurt si nici eu nu luasem fe in sarcina). Dar acum am mai reconsiderat si m-am uitat mai bine la conjunctive, ca acolo se vede cu adevarat si sunt foarte bine colorate. Aaa, si fierul constipa..Cristian facea un fel de placinte de chit dupa ce i-am dat fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, nu te mai gandi la dermatita, ai sa vezi ca Andrei o sa fie bine.
Si Cristinelul meu mai are uneori piela mai aspra in obrajori, dar este de la lapte, cand se satura se joaca cu tatzi si vad cum curge laptele din gurita cand o scapa. Eu il sterg pe fata cu ser, desi dr pediatra mi-a zis sa-l sterg cu apa plata, neuronul meu a zis sa nu ma joc cu fata copilului daca l-am obisnuit asa, macar pana mai crestem un pic, ca si asa am comiso cu detergentul, ce mustrari de constiinta mi-am facut, acum i-am luat detergent pt bb.

Sabina, sa aveti maine o zi minunata, sa va bucurati impreuna cu micul crestin, deci distractie placuta.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, ma pregatesc sa iesim la film.

Cecilia, Andrei nu are pe fata, ma sperie cele de pe picioare. Cat erau mai aspre nici nu ma stresasem, pentru ca e pe zona de contact a picioarelor cu salteaua, cat sta pe burta. Dar cand am vazut petele alea rosii m-am speriat.

Inainte de plecare va arat 4 pozici noi:

Baietel cu singura jucarie pe care o apuca - in poza nu am reusit sa il prind, dar si-a dat zdravan una in cap cu ea:

http://good-times.webshots.com/photo/2152895570100533949VcJUOC
http://good-times.webshots.com/photo/2267355370100533949BXIJLf

Tunsoarea fetitei - ceva mai stramba dar ii arata frumos ochisorii

http://good-times.webshots.com/photo/2565578900100533949xsOBFy
http://good-times.webshots.com/photo/2632880340100533949bSfWEd

Seara placuta si noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Magdaz, iti multumesc pt. raspuns. Tu cat timp i-ai
dat fier?
Rox, vizionare placuta. By the way, ce film?

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by diwana

Magdaz, iti multumesc pt. raspuns. Tu cat timp i-ai
dat fier?
Rox, vizionare placuta. By the way, ce film?

Diwana si pitic Rares

Destul de mult timp, nu mai tin minte exact, pina la 10 luni parca.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teo, si al meu face kk fara numar, fara numar, fara numar, dar nu ma agit deloc. E vioi, ia bine in greutate, deci nu sunt probleme.
Rox, hai ca ma gandesc sa vad cum fac sa il trimit. Revin cu acest aspect.
Luy, si al meu a fost cumintel tare azi. Cred ca si el vroia sa ma consoleze pentru ziua de ieri.
Andreea, vad eu cum fac sa iti trimit si tie detectivii. Si la papanasii aia o sa vin cu Stefan. Daca ne vedem in we, il iau si pe tati si ii trimit sa se plimbe in parcul Tineretului, daca e in timpul sapt, o sa stea cumintel in scoica lui pus pe un scaun. E invatat sa il iau peste tot dupa mine si de regula e cuminte cand e in deplasare. Asa ca, te asteptam daca poti veni.
Sabina Y, ce bine arata carnatii!!!!! Yamiiii! Si buburuza ta e tare frumoasa.
Bernix, si tu cu globuri? Mamaaaa, ce o zice tanti aia de acolo? Ai inteles foarte bine unde sunt papanasii, acum sa stabilim si ziua.
Sabina, ai nevoie de tigai? Sa imi spui daca da. Petrecere frumoasa maine. Ce dragalasa e Sofia! Si mie imi place tare mult a doua poza.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Andreea, am mesterit un ftp, dar sa imi spui cand esti pe aici ca sa iti spun adresa, user si parola. Roxana stiu ca e la film, asa ca ii spun maine.

Povestioare

Mergi la inceput

Unde ati disparut, gagici?

Povestioare

Mergi la inceput