Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Diwana, grasul meu nu a primit nici calciu si nici fier. Dar fie-mii ii dadusem de la 4 luni cate 4 picaturi de fier Haussman pe zi.

Afibebe, Alexandrei nu i-am dat, stateam si ii faceam, dar acum sincer cred ca i-as da lui Andrei ca e mult mai simplu decat sa storc tone de morcovi si mere. Problema este ca nu poate fi dat 2 zile la rand (sau maxim 2, dar sa stea la frigider), si cand incepi diversificarea cu o singura lingurita strici o sticla degeaba.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara
am ajuns si noi acasa, Miru a fost cuminte pana am plecat cand a inceput "distractia" , a plans tot drumul si acasa , acum sta atarnata de tzitzi, sper sa se linisteasca ca eu am de calcat...

Roxana si Luy sa va fie de bine mamicilor cochete

Sabina f draguta Sofia, iar freza e cool

Cecilia vazut papanasul , un dulce

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diwana

Ma rog, al meu nu e inca botezat. Poate de aia! Si-o fi luat soarta in propriile maini daca o vazut ca muma-sa nu se ocupa de crestinarea lui, si vrea sa intre impacat in noul an.

Diwana si pitic Rares

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Devylla arata super catnatii si cred ca sunt si buni sa-i mancati sanatosi

poze

Mergi la inceput

Teoam luat sarafanul de la Zara cu 150 ron si mi-a venit M , e putin elastic nu sunt eu slaba

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mersi de raspuns Roxana. Pe faza ca intotdeauna Ma gandesc ca pot sa-i dau, ca rau n-are cum sa-i faca, nu? Imi pare rau sa aud de scarlatina aia nenorocita care le-a stricat planurile atomicei tale si veveritzei Anei. Bat-o s-o bata de scarlatina! Las' ca poate i-a fi frig nenorocitei si nu va ma chinui alti copii.

Devvyla, . Uau ce carnati!!! Mor dupa chestiile astea. Dar din pacate mi-am amintit acum de carnatii bunicii mele. N-am mancat in viata mea carnati mai buni ca ai ei. Afumati, gustosi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, Of si nici n-o sa mai mananc. Cand eram mica mancarea mea preferata era untura topita, in care se frigeau carnaciorii, costite, carnitza, de porc toate, evident, si cu mamaliguta. Imi ploua in gura.

Diwana si pitic Rares.

Mergi la inceput

fata me a adotmit, ma duc sa calc un pic, revin ...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

HO, ho, ho! La noi vine Mosul!Sic , sic , sic , daca am fost cele mai cuminti la noi vine primele, dar nu fiti invidioase ca o sa-l trimitem si la voi sper sa mai ramana ceva cadouri dupa ce il smotocim noiBradul e superb, fetitele cuminti, parintii si mai cuminti deci o sa primim cadouri muuuuulteO seara frumoasa tuturor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Diwana, imi zicea doctorita azi ca acum e streptococul ala e mai activ cand e frig. Ma rog...Mai complicat este ca voi sta mereu cu grija asta, chiar daca nu o mai duc acum pana in sarbatori.

Prisi, dar voi pe unde ati fost de ati agitat fata?

Eu sunt cam necajita cu dermatita atopica. I-au mai disparut asprimile insa am citit subiectul de pe forum (aviz mamicilor interesate, e deja la capitolul 3) si nu pare asa o chestie simpla. Imi pare rau ca am schimbat laptele atunci, avea dreptate pediatra Alexandrei cu HA. In plus sunt necajita ca nu am fost atenta cu hainele, e vina mea ca am lasat pe altii sa le spele si cine stie cat detergent au pus. Pe forum zicea ca ii mananca si ii ustura, parca ma doare inima. Nu stiu ce sa mai zic...off.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Myral, iti doresc o seara de vis si cadouri multe si frumoase.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput