Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by aniast72

danielle02, tot am vrut sa te intreb si am uitat: Ai vreun pretendent pentru dragutza Ebonee? Vladi al meu o tot striga zilele trecute: Ebo, Ebo... sa fie vreun semn?

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

oooooooooo are ea destui da` nu mai strica unul

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sabina cate de frumoasa si delicata poate fi copila ta,Doamne,m-a topit si ce ochi mari are in cap

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Sabina, ce frumoasaaaaa e Sofia. Imi place a 2-a poza. Doarme sau sta meditativ? Si sa stii ca bretonul a la Sodia e beton. Mi-asa face si eu unul asa. E complicat sau imi ajunge forfecutza lui fiu-meu?

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ce parere aveti despre sucurile HIPP???

Am primit astazi de la nasi suc de mar si suc de morcov care se da de la 4 luni.
bine au termen pana in feb.2008.

deci le va primi probabil prin ianuarie pe la sfarsit-- asta daca sunt bune.

mamicile cu copilasi mai mari voi ce parere aveti?
ati dat copiilor astfel sucuri?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Sabina vreau si eu o fetita asa faina.

Mergi la inceput

M-as duce sa-mi listez calendarele. Insa nu stiu pe la ce setari sa mesteresc sa nu-mi mai iasa cu margini albe. Pe calculator nu se vede nicio margine, dar cand listez nu iese cum se vede pe ecran. Stie careva ce sfat sa-mi dea? La page setup am umblat dar poate mai trebe sa schimb ceva la imprimanta.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Diwana Cristi a luat intr-o luna o suta de grame.
Deci................

Mergi la inceput

Afibebe, si pe al meu il cheama Cristian. Oare tin post micutzii crestini?

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

SabinaY, jos palaria harnicuto! Am vazut carnatii...moama cum imi iau bilet de avion sa vin la tine la masa. Si asa am dor de duca. Tare dulce buburuza ta!

Bernix, tu faci ca mine, inca mai am o fixatie legata de diabetul gestational in ultima luna. Dar faptul e din pacate consumat. Edeme am avut rau la Alex, eram toata umflata, dar nu am avut celelalte manifestari ale tale. Nu stiu...e posibil. Cel mult ti-ar folosi sa urmaresti mai atent la BB2.
Andrei mi-a dat o lectie cu rasucirea, asa e. Acum deja e obicei, il culc pe burta si cand se trezeste e pe spate. Nu ma mai plang de el. Cat despre scarlatina, Alex oricum a mai avut streptococul, ala de asta vara, numai ca nu a facut boala. ASLO l-am urmarit mereu, stiu care e problema cu reumatismul. Dar ce sa fac...e epidemie, ferim cat putem. Degeaba nu o duc la gradi, copiii aia purtatori ii gasesti peste tot, la locurile de joaca, in magazine, etc.
Ce vrei sa faci de acasa?

Andreea, nu e coafura noua, eu doar m-am coafat ca sa nu mai stau cu parul meu valvoi. Cat despre schimbat, al meu se trezeste imediat, de fapt are senzor de motor oprit sau intrat in casa.

Sabina, a zis si el o vorba...Poate nu a fost rau intentionat, o fi fost in context. Daca fu rea vointa, pac tigaia. Dar da-i dupa botez, ca sa nu aiba ocazie sa arate cucuiul. Sofia arata superb! Petrecere frumoasa maine, o zi usoara si fara probleme, si tinem pumnii pentru scufundarea lui Gheo.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Ma rog, al meu nu e inca botezat. Poate de aia! Si-o fi luat soarta in propriile maini daca o vazut ca muma-sa nu se ocupa de crestinarea lui, si vrea sa intre impacat in noul an.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput