Strumfi de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_m spune:
vivela,lia, multumesc de raspunsuri
stiu ca un numar mai mare de scaune se incadreaza in normalitate, pe mine ma nelinistea putin trecerea de la o extrema la alta
cand iesim afara tot intr-un combinezon ne camuflam
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
Nonna76 spune:
Lia asa-s barbatii,cedeaza mai usor.Nu-s mame si nu inteleg intotdeauna.Si daca cumva soacra l-a vazut obosit i-o fi inoculat ideea asta.
Si sotul a avut asa idei.(surorile lui amindoua si-au hranit copii cu formula pentru ca ziceau ele cresteau mai bine)Dar i-am spus ca m-a lasat Dumnezeu cu tzitze ca sa-i dau lui bebe sa manince nu cu alt scop.Si asta e datoria mea.A vazut ca n-o scoate la capat cu nebuna si m-a lasat in pace.(asta a fost la primul copil).Acum ma lauda ca sunt mama responsabila si informata.
stefania_97 spune:
Neata si de la noi,
Vvela multumim de cafea. Dupa 3 ore de somn toata noapte aveam nevoie. Azi noapte am batut recordul 

s-a trezit de mai mult de 10 ori. Ma gandesc ca poate nu stie sa adoarma fara sa manance.
Liadorian daca se trezea doar o data nici nu se punea problema suplimentului. Ce n-as da eu sa se trezeasca doar o data.
Spre tristetea mea aseara i-am dat 50 ml supliment. Nu stiam cat de trist este sa trebuiasca sa ii dau supliment. De abia acum le inteleg pe mamicile nevoite sa o faca.
. Sper sa nu mai fie nevoie. Sincer nu stiu ce e mai rau sa ii dau supliment sau sa incep diversificarea la 4 luni

.
Gabrielalav multumim de compliment. Zambeste la toata lumea si vorbeste pe limba ei doar cu tati si cu mine.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
stefania_97 spune:
Si daca tot nu dorm i-am impletit la fata totosei. Macar sa stau traza si productiva.![]()
Ioana75 spune:
Buna dimineata! O sa mor de somn - as'noapte m-a durut un dinte si n-am dormit. Si nu am nici un chef sa merg la dentist pentru ca e prea departe de mine. Sper sa supravietuiesc
.
Lia
. Si al meu face figuri daca il pun noaptea sa faca chestii cu copiii, asa ca nu esti singura
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
aylin_tarcan spune:
sunflower, cu prima ocazie dau o tura pe la bamboo. nici eu nu am trecut-o pe alma la intretinere. si stiu toti ca am bb. dar nu mi-a zis nimeni, desi ma tot conversez cu doamna de la intretinere. si nici nu fac nimic pana nu face 6 luni, cand o sa arunc o intebare.
lavinia, gargarita s-a strambat de fiecare data cand i-am dat ceva nou. si la bonnisan, si la sab simplex, si la enzime, si la infacol/debridat, si ce i-am mai dat eu. dar cu timpul s-a obisnuit. deci cred ca e pentru ca e nou.
groxy, se cumpara de la farmacie pungute pentru pipi de bebei. eu l-am dus dimineata pentru ca laboratoarele asa au prigram. ma trezeam de la 4 ca sa prind un pipi pana la 7.
ioana 
dl aylin doarme in tipetele almei de nu are treaba. asta asa, ca sa stiti. ba chiar si adoarme seara cu ele. si in aceeasi camera, nu in alta. si habar nu are de cate ori ma trezesc eu noaptea. deci nu are nici ce comentarii sa faca. io cred ca el nici nu stie prea bine ca are copil. banuiesc ca isi aduce aminte cand vine seara acasa, si o vede. pana cand adoarme, si iar uita.![]()
iar eu sunt suparata neagra pentru ca sambata implinesc "o frumoasa varsta" (ca e la moda) si anume de 30 de ani, iar el va lucra de dimineata pana seara tarziu. ![]()
stefania, si io vreau sa stiu sa impletesc totosei! dar nu stiu!
noutate!!!! am masina de facut paine. acum mai trebuie sa stiu sa o fac, si sa stiu de unde sa cumpar ingredientele (pentru paine neagra, graham, seminte etc). cine are si ma invata?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Lia asa-s barbatii,cedeaza mai usor.Nu-s mame si nu inteleg intotdeauna.Si daca cumva soacra l-a vazut obosit i-o fi inoculat ideea asta.
Si sotul a avut asa idei.(surorile lui amindoua si-au hranit copii cu formula pentru ca ziceau ele cresteau mai bine)Dar i-am spus ca m-a lasat Dumnezeu cu tzitze ca sa-i dau lui bebe sa manince nu cu alt scop.Si asta e datoria mea.A vazut ca n-o scoate la capat cu nebuna si m-a lasat in pace.(asta a fost la primul copil).Acum ma lauda ca sunt mama responsabila si informata.
La asta ma refeream eu cu banuiala mea neintemeiata...
Monica, daca ma deranjeaza ceva, ma deranjeaza egoismul asta al lui care se manifesta asa de deplasat - evident ca el nu-i da sa manance noaptea, dar simplul fapt ca o aude plangand il scoate din sarite. Eu chestia asta nu pot s-o inteleg...
Stefania, Miruna se trezeste cam din ora in ora, noapte de noapte. De obicei fie reusesc s-o pacalesc cu sanul si adoarme, fie e pur si simplu linistita si se joaca in legea ei, pe intuneric. Dar o data pe noapte plange si atunci il trezeste pe D., de unde nesfarsite discutii.
Te inteleg asa de bine cand e vorba de problemele astea legate de lactatie. Si eu am facut tot ce-am putut ca sa evit suplimentul, desi, la urma urmei, nu e asta lucurl cel mai rau care s-ar fi putut intampla... Tot ce pot sa-ti spun e sa fii cat poti tu de optimista, sa incerci sa stimulezi lactatia si cu o pompa intre supturile Catarinei... O sa vezi ca treceti voi peste hopul asta. Reusesti sa dormi in timpul zilei, eventual cand e fetita la plimbare cu tati?Ce parere aveti?
Lia si
www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
stefania_97 spune:
Lia in timpul zilei nu reusesc sa dorm ca sunt singura cu ea. O mai pun in carut afara sa doarma si ma odihnesc si eu putin in pat dar nu dorm ca se trezeste exact cand adorm eu. Sotul ma ajuta doar in weekend dar cel putin zice mereu ca eu stiu mai bine si ca orice as face el ma sustine. La cat sunt de bosita tot ce mai lipsea era sa ma cert si cu el.
liadorian spune:
Aylin, daca afli reteta de paine graham, o vreau si eu. Imi place de mor... In studentie imi facea doamna la care stateam paine de casa integrala (avea tarate macinate foarte fin si le amesteca in faina alba.) Iesea o chestie minunata. Cand ma intorceam de la facultate imi mirosea de pe scari a paine proaspata.
Stefania, eu m-am apucat sa-i crosetez Mirunei jucarii. Am vazut pe coperta de la Superbebe niste chestii de genul asta si m-am apucat si eu de mesterit. Plusurile pe care le are Miruna sunt uneori cam mari pentru degetelele ei dolofane si uite asa a aparut ideea. Inca nu stiu cu ce sa le umplu, ca sa fosneasca un pic la atingere.
Ce parere aveti?
Lia si
www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
aylin_tarcan spune:
lia, ne-ai pacalit cu linkul de la semnatura? sau asta a fost doar primul pas? ![]()
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita