Strumfi de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia, ne-ai pacalit cu linkul de la semnatura?
Cum sa va pacalesc? Dar e "pagina in constructie", ca tocmai mai incarc niste pozici.
Ce parere aveti?
Lia si
www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
Maria1111 spune:
Lia nu cred ca e neaparat semn de diversificare daca se trezeste copilul des noaptea. Si bebita mea are nopti in care se trezeste din ora in ora si adoarme doar la san din nou, mai ales noptile cand peste zi nu am tinut-o prea mult in brate sau nu i-am dat prea multa atentie. Asta ca sa raspund si la intrebarea ta despre attachment parenting; intuitia imi spune ca e un concept bun, dar e drept ca in lumea de azi, cand trebuie sa faci fata si serviciului, cumparaturilor, societatii in general, e mai greu de pus in practica 100%. Probabil ca o masura in toate nu strica. Personal a fost alegerea mea sa dorm cu bb in pat; rezultatul deocamdata e ca in patutul ei nu prea doarme, doar sta la joaca, iar cand totusi o pun sa doarma in patutul ei se trezeste mult mai des (chiar mai des de o ora) noaptea.
liadorian spune:
quote:
Originally posted by liadorianquote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia, ne-ai pacalit cu linkul de la semnatura?
Cum sa va pacalesc? Dar e "pagina in constructie", ca tocmai mai incarc niste pozici.
Gata! Se vad!
Ce parere aveti?
Lia si
Nonna76 spune:
lia numai cind ma gindesc prin cite ai trecut ca s-o alaptezi pe Minune si ce a putut cere D. imi vine mie sa-i dau ciocane.
Chiar daca a spus-o dimineata la oboseala si nervi tot nu i-o iert.Aveam o parere f. buna despre el.
liadorian spune:
Ioana, diane_dun, Maria, va multumesc ca ati remarcat linkul de la semnatura. Am dat peste topicul ala din intamplare, incercad sa vad cam cat rau ii fac Mirunei fiindca dorm cu ea
. Si apoi s-a legat de ceva postase Ana/raton... Eu nu-s adepta extremelor si teoria asta, frumoasa in principiu, mi se pare ca merge pana la niste extreme cu care eu nu ma simt confortabil. Dar, in mare, multe lucuri de acolo mi se par firesti - sa fii aproape de copil, sa-l ajuti sa-si creeze un atasament securizant etc.
Ce parere aveti?
Lia si
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
lia numai cind ma gindesc prin cite ai trecut ca s-o alaptezi pe Minune si ce a putut cere D. imi vine mie sa-i dau ciocane.
Chiar daca a spus-o dimineata la oboseala si nervi tot nu i-o iert.Aveam o parere f. buna despre el.
Ca sa fiu sincera, nici mie nu-mi vine sa-l iert asa usor. Dar ma tot gandesc la ceva ce-ai scris mai devreme: oricat ar fi barbati astia de afectuosi si dedicati ca tatici, totusi nu-s mame... Oricum, bulina neagra ramane in contul lui D. Si daca stau sa ma gandesc bine, e prima pe care i-o dau de cand il stiu.

Aylin, pagina 20!! Ne muti in capitol nou?
Ce parere aveti?
Lia si
aylin_tarcan spune:
lia, asa da! se vad! uraaaa!
si eu am remarcat topicul, asa, ca sa imi multumesti si mie!
dar nu prea am multe de spus. si eu sunt cu masura. nu prea pot sta cu ea legata de mine, nici nu o las sa tipe chiar foarte mult... eu sunt o fire mai independenta, independent crescuta, si mi-e greu sa ma fac dintr-o data posesiva.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
lia, incerc din nou. dar s-ar putea sa necesite reparatii. dar macar incerc.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
raton spune:
salutare din nou!
cris_m, si Cristina are 3-5 scaune pe zi, uneori. cel mai des 2-3, dar se intampla sa fie si mai multe, cu aspect galbui-portocaliu, uneori mai spre verzui, cu un fel de grunji si uneori si un fel de "atze" de mucus. dar asa face de cand s-a nascut. precizez ca si ea papa doar tzitzi.
amethyst, eu evit s-o scot cand e foarte frig, adik sub -5, dar dk o tine asa mai multe zile, o s-o scot si la temperaturi de-astea. pana acum am scos-o mai la pranz, cand erau in jur de 0 grade si am inbracat-o cu body cu maneca, sosete, costumas de plush de bumbac (de-ala caraghios, cu maneci si picior cu tot cu laba), salopeta, hainutza de stofa de lana (nu e prea groasa, nu e dublata sau matlasata), caciulita din bumbac dublat cu fleece. In carucior o mai acopar cu un sal destul de subtire. Pare sa-i fi fost bine, nici n-a transpirat, nici nu era rece, mai putin la maini, ca manusi nu tine cu nici un chip si-i cam ingheata, chiar si sub sal. Eu vreau totusi sa-i iau pt zilele mai friguroase un costumas "cosmonaut", dar as prefera sa fie cu mai mult bumbac, nu fas si in interior si in exterior, ca sa nu transpire.
Altfel, ne inscriem si noi, clar, la "pasari de noapte"... cu treziri aproape din ora in ora... e, o sa treaca!