***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carstea, atunci mai astept si eu, al tau bebe e mai mare decit al meu cu 3 saptamini. LA anu!

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

carstea,
io tocmai i=am dat azi la pranz ou, un galbenus intreg pasat cu legumele fierte (cartof, morcov, ardei, dovlecel, pastarnac, patrunjel radacina).
boby primeste in torocala de legume 1 zi pui, 1 zi ficat, 1 zi galbenus si tot asa...are si zile cand scuipa maglavaisul asta si atunci ii bag repede un borcanel nestle de orez cu fructe, pe care evident il devoreaza.

mai imi dai timp de la tine? ca mie mi-ar trebui ca ziua sa aiba 48 ore cel putin.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by business

fetelor...scriu pe fuga...am nevoie de ajutorul vostru
Am observat acum doua saptamani ca micuta mea a inceput sa suspine prin somn(noaptea) fara plans,doar suspine.S-a intamplat pur si simplu fara ca ceva extern sa-i fi provocat acele suspine.Am lasat-o cam 1 min si ceva apoi m-am asezat langa ea si am inceput sa o mangai si sa-i vorbesc.S-a linistit la piept.
Astazi in timp ce dormea dupa-amiaza s-au repetat aceste suspine.Am luat-o in brate sa o linistesc.S-a trezit dar a mai suspinat timp de 1-2 minute.
Sunt speriata putin si foarte ingrijorata.
Ati trecut si voi prin asa ceva cu puiutii vostri?
Astept raspunsul vostru cu nerabdare....va pup

Ana,mami de:Bobi(24.02.1998),Roberto(8.08.2001) si Rihanna(10.05.2007)

Da, si Mara a suspinat de cateva ori pana acum, si la somnul de noapte (chiar acum vreo 2 seri), si la somnul de zi. Eu am lasat-o in pace, atat timp cat doar suspina si nu se trezea. Cand era mai accentuat sau suspina mai mult, o linisteam la fel, mangaind-o si punandu-i mana pe piept.De regula, suspina daca inainte avusese vreo repriza de plans mai lunga. Sau mai viseaza cate ceva.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ioana13, e trening, dar e gri inchis, nu negru

O sa iau si eu borcane pt Germania, nu mai congelez supa, ca azi nu a vrut deloc sa manance supa dezghetata...

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau.
Oana ma bucur ca ai strans banii pentru operatie,asteptam sa va intoarceti cu bine inapoi.Veniti pana de revelion?Pupici la Sosonica.
Dicarstea, nu suntem chiar asa de tineri. Eu am 27 de ani iar sotulache are 29.Multumim oricum de complimente.
Imi pare rau ca se simte rau micutul tau.De-acum o sa avem ceva de tras cu iarna.
Mai facut sa rad cu stranutatul pireului din nas.Si eu murdaresc jumatate din bucatarie cand ii dau sa pape la Eli.
Lauradi,da sunt sanse sa fac gemeni. Chiar ma gandeam ca poate bag o pereche acuma dupa Eliza.Am si stabilit ca se va muta soacra la noi, ca altfel nu am face fata.
Mihamora,Pepsi,Alyna multumim de complimente..

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

PEPSI nici sa nu-ti treaca prin cap acest gand!
M=am hotarat la scaunul de masa este chicco de la polly.Am vorbit cu cineva si in italia si este cu 2mil mai ieftin asa ca poate il comand cumva acolo.Ma deranjeaza ca este acelasi scaun dar la noi muuult mai scump si ca noi toate cand stiu ca acolo este mai ieftin ma simt jecmanita!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, eu nu stiu ce sa mai fac p`aici.. cred ca m-apuc de bagajul meu...
sunt foarte fericita ca am desfundat chiuveta ! Bravo Oana !!! ma rog, Bravo Alex... singura chestie casnica ope care a facut-o si el... da pe urma si-a bagat mana in bobitele alea de desfundat si s-a jelit juma de ora ca il arde, ca il ustura...

daca nu mai intru in seara asta, va doresc o noapte buna, fara plansete !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

salutare si de la noi.n-am mai intrat de o sapt,Alex e f agitat,tipa din orice si nu mai am timp pt nimic altceva.Acum parca sunt cazuta de pe Marte,nu stiu despre c ati vb,dar recuperez.Pana atunci urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor zilelor trecute..Fug sa citesc in urma..

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor m-am uiata pe listuta si pentru maine nu avem decat 1 singur sarbatorit!
ALEXANDRU BOGDAN DE TIMUR la multe luniosoare sanatate si mult noroc!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pepsi, bine ai revenit. Ma bucur ca David nu are dermatita. BB3 sigur nu va veni! (nici daca voi castiga la loto premiul cel mare)
Paflo, frumoasa domnisoara ai!
Ralucami, rabdare, mami! Stiu ca e greu, dar va fi bine si cu dormitul puiului. Eu te inteleg caci si pe noi ne-a chinuit mult MAtei... dar uite ca timpul a trecut si am avut curaj si pt bebe2.
Elteka, Bogdanel al meu vrea mai nou sa adoarma in brate, plimbat prin casa. Eu deja nu-i mai dau san decat f rar ziua si numai cu scop de hidratare (nu bea nimic altceva). Cand il tin in brate ii place sa deschida gura in dreptul sanului meu si cu o mana sa ma agate de bluza sau chiar s-o puna intre sanii mei. Noaptea cand papa san ma mangaie delicat cu o manuta incat imi vine sa-l mananc! E atat de dulce si il iubesc enorm de mult!
Alyna24, si al meu sot e model. Nu pleaca singur fara mine (sau eventual fara copii), mai exact nu iese la intalniri masculine, dar nici eu la exclusiv feminine. Ce-i drept nici timp liber mult nu avem... si cand mai prinde sotul putin, se joaca la PC, iar eu vin pe forumul DC. Vineri noaptea a venit in sfarsit din delegatie si mi-a fost asa dor de el.... uf, la anul va avea din pacate delegatii de cateva saptamani iar eu voi merge la servici.
Vas, ce ochisori albastri are Eliza ta! E superba! Sa ne-o arati mai des pls. Da' cum adica "2 tati"? E vorba de un geaman al sotului?
Carmen, in oras e ok cand iesim cu picii in spate singuri. Bogdanel adoarme in general si nu se trezeste nici daca Matei vorbeste/canta/tipa etc. B insa plange uneori daca stam pe loc (la semafor). Sa vedem cum va fi la drum lung.
Carstea, pediatra mi-a recomandat pt B iaurtul Natura sau Campina.
Didi, nu simt ca am spin in coasta caci indiferenta din partea ei e mare. Adica nu vine la noi nesolicitata. Nu ma intreaba niciodata de sanatate, insa ea se plange de fiec data cand o vizitez. Eu ascult si tac. Deh, nu-mi vine s-o compatimesc.
Elteka, sa scoatem puii afara 2 ore/zi? Sunt de acord cu asta vara, dar pe vremea asta rece, umeda, sincer nu-mi vine s-o fac, mai ales cand vad ca B se transforma intr-un mic Rudolf.
Sobi, cum a plecat sotul la Paris? Printr-un club ceva sau pe cont propriu? Pacat ca ne-au batut rusoaicele.
Andrada, cum se mai simte Antonio?
Gravidutza, ce dragalasa e Mara! Mi-a placut filmul cu tati si mai ales faptul ca sotul este TATUTZU! Si eu ii spun la fel tatalui meu! Cum ii vine salopeta de craciun? Vreau poza pls!
Carmen, of, imi pare tare rau pt cucuiul lui nr 1. Pupam fata sa-i treaca repede buba. Cat priveste cadoul, lasa ca-i cumperi tu altul.
business, nu mai fii ingrijorata. Si eu cred ca micuta ta viseaza.
A NASCUT ANDREEA MARIN!

NU VREA NIMENI CUBURILE FISHER PRICE?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput