***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***
Raspunsuri - Pagina 15
dicirstea spune:
quote:
Originally posted by Carmen_So
Ce oale frumoase erau pe linkul lui Pepsi, m-au dat gata. Nu ma gandeam sa si gatesc in ele, fireste, doar sa le am...
Uite cam asa m-am procopsit eu cu o stiva de vase Zepter si am ratat la mustata exact wok-ul, pentru ca nu stiam ce sa fac cu el. Bine, nici cu celelalate nu am facut mare lucru ca sunt cam grele
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
carstea spune:
Salutare venim si noi de afara unde mi-au inghetat mie toate cele ca rares ar mai fi dormit.N-am rezistat decat 45 min.Facem si noi pulpele la cuptor in seara asta si cand zic noi ma refer la mama ca eu am terminat-o cu bucatareala de cand nu mai am barbat.
Pt beleaua ca steamer-ul am gasit o solutie :sa pun folie de aluminiu deasupra intepata in cateva puncte.
Graviduta, eu sunt piromanul familiei![]()
E liniste pe aici.Azi incercam un pic de mamaliguta cu branzica si 2 linguri de iaurt
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
carstea spune:
Alessia Ioana de Lulu 26
Dominic de Mihamora,
Mihail Vladimir de Kid
Darius Andrei de Alina 25
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
business spune:
fetelor...scriu pe fuga...am nevoie de ajutorul vostru
Am observat acum doua saptamani ca micuta mea a inceput sa suspine prin somn(noaptea) fara plans,doar suspine.S-a intamplat pur si simplu fara ca ceva extern sa-i fi provocat acele suspine.Am lasat-o cam 1 min si ceva apoi m-am asezat langa ea si am inceput sa o mangai si sa-i vorbesc.S-a linistit la piept.
Astazi in timp ce dormea dupa-amiaza s-au repetat aceste suspine.Am luat-o in brate sa o linistesc.S-a trezit dar a mai suspinat timp de 1-2 minute.
Sunt speriata putin si foarte ingrijorata.
Ati trecut si voi prin asa ceva cu puiutii vostri?
Astept raspunsul vostru cu nerabdare....va pup
kay spune:
business, poate viseaza... poate e ceva de-a lungul zilei care o marcheaza. urmareste-i reactile la tot ce interactioneaza cu ea si cand vezi ca e ceva ce-o nemultumeste sau sperie sau inhiba, incearca sa elimini. si Soni facea asa dupa ce a scapat de ace si branule si etc. si in timp i-a trecut. dar inca tresare daca o pup in somn, nu suporta sa stau langa ea cand adoarme... e mai in siguranta daca nu e nimeni langa ea. sper sa nu fie nimic !
cei 3 ingerasi si mamica lor !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
carstea spune:
business si rares suspina in somn dar daca se trezeste nu are nimic e vesel.Tot pe seama viselor am pus si eu suspinele.Stiu ce sentiment te incearca.
Voiam sa va intreb cat galbenus dati bebeilor /saptamana.Eu ii dadeam cate 1/2 -3 zile dar acum cand m-am gandit sa -i dau unul intreg la masa mi se pare cam mult 3 /saptamana
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
carstea spune:
Ce liniste pe aici.I-am dat mamaliguta si n-am reusit sa-i dau nici o lingura.N-a reactionat niciodata asa urat.E clar ca nu-i mamaligos ca ma-sa.
ce faceti?Nu zice nimeni nimic?Pai de daca aveti companie eu...cuc si rares doarme
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
Ioana13 spune:
Carstea de cind ii dai mamaliguta? Ca i-as mai schimba si eu, dar nu stiu de cind. Eu i-am dat galbenus ou asa: 1 sfert, jumatate si acum intreg. Cica sa dam de 3 ori/saptamina ca e mult calciu in galbenus si acum e iarna si sa nu faca rahitism. Eu ii dau cind mi-e lene sa fac supica. CAm o data la 3 zile.
Bussines poate e de la durer de dinti. Si al meu a facut asa intr-o noapte. Si cind era mic mic, de la colici.
KAy ce ochi mari are Sonia!! E tare frumusica. Ce hainute frumoase are, cele negre ce elegante sunt, desi parca e trening, dar ii vin tare bine. O sa ii iau si eu ceva negru lui Patrick daca gasesc.
a nascut Banica. Acum zice la tv. cred ca e tare frumoasa aia mica.
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
carstea spune:
Ioana azi a fost prima tentativa dar..nereusita .Cred ca nu era suficient de fin si lasand-o sa se raceasca s-a intarit.I-am diluat-o cu un pic de iaurt dar ziceai ca-i dau....Icnea si scuipa
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
carstea spune:
aaaa si cred ca galbenusul cred ca are fier, nu calciu dar oricum trebuie dat.Deci tu ii dai 2 /saptamana?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat