Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
luy spune:
Hai ca vad ca am monopolizat eu pagina asta, deh, acu am limbarita
Nu-mi merg mie degetele asa repede pe cat imi trec ideile prin cap
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Andreea, te rog sa-i transmiti lui Vladi un
dulce de la Maria. Si spune-i ca mami are o slabiciune pt ploiesteni, asa ca nu are de ce sa fie trist.
Multumim mult pt poza de aseara 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Luy, pai daca ii puneti dres grosut (poate ii pui chiar 2) si ceva ca niste cizmulite, eu zic ca merge si in rochita. Dar banuiesc ca din cea mai grosuta, nu cine stie ce rochita cu voaluri. In plus cand o scoateti ii puneti o paturica groasa groasa si hop top direct in masina. Din pacate nu pot sa iti tin companie la limbarita ca vecinii iar au lucrari - dar nu am ce zice ca e 6 abia - si nu imi lasa baiatul sa doarma, asa ca tre sa il car in brate sa stea linistit.
Mai ce ma enerveaza astia la Medicover. Nu vor sa imi zica rezultatul analizelor pe telefon, dar daca mergi acolo poti fi oricine si poti cere pentru oricine, ca nu intreaba nimic. Eu l-am trimis pe nea soferul si nu l-a intrebat nimeni ce treaba are el cu copiii si analizele. Ma rog, imi trebuia urocultura lui Andrei, dar o sa iau eu maine rezultatele cand ma duc cu fata la exudat.
Va pup, seara placuta, revin mai tarziu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
Rox, aseara m-am uitat pe pozele voastre de mos Nicolae si am observat ca Alex a descoperit un secret cu care l-a pacalit sa-i aduca ei cele mai multe cadouri : si-a pus doua perechi de cizme ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Rox, mie astia de la Medicover mi-au cerut buletinul cand am fost zilele trecute sa-mi ridic analizele. Asa ca ce sa zic, soferul o fi avut vreo mutra de om mai cumsecade decat mine ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
sim_stoian spune:
Tocmai am terminat de pus perdeaua inapoi la dormitorul lui Stefan ca o spalasem de dimineata. Ufff, grea treaba. Asta-vara cand le-am facut, le-a pus tati ca, de, eu eram burtoasa. Sunt si acu, hihihihi, dar nu mai tine ![]()
Annisia, restaurantul cu papanasii de un kil e langa Thalia, asa ca am putea face o mica schimbare in plan si sa mergem acolo. Luy, tu ce zici? Eu acolo comand doar un papanas, nu ma tine sa halesc 2. Sau cine stie
.
Luy, pai e super daca e la Constanta. Ai mei nici nu stiu cand fac petrecerea, stiu doar ca vine Mosul pe 19. Iar pe 16 vine la tati, asa ca o sa o tinem numai in Mosi zilele urmatoare. Yuhuuuuu, o sa am si eu cu cine vorbi, ma mai socializez si eu. Pe Stefan o sa il pasez la tati sa se duca la Mosul cu el sa isi ia cadoul, iar eu o sa stau de vorba cu fostii mei colegi. Nu prea stiu eu cu ce o sa ma imbrac, dar ma descurc.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
luy spune:
Asaaaa, daca tot am ramas singura pe aici, macar sa mai raspund din urma ce mi-oi mai aminti.
Tomasa, frumosi foc craciuneii tai, ti-am mai zis ca-mi plac la nebunie pozele cu cele doua comori ale tale. Deja se vede ca Tudor e obisnuit sa o tina in brate si se simt bine amandoi asa 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
sim_stoian spune:
Daaa, uitase sa ii spun si eu Tomasei ca am vazut o poza in care Maria strange boticul a plans exact ca Stefan. E una din pozele in care o tine Tudor in brate, parca prima.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
luy spune:
Da, Sim, la aia de-un kil sa mergem, ca de cand poftesc !!!! Ti-am zis ca am incercat sa facem acasa ? A, nu, nu ti-am zis decat ca intentionam. Ei bine, intai a incercat tati si i-au iesit foarte cocoshi, asa, indesati si nu s-au copt deloc in interior, iar la exterior numai ca nu s-au carbonizat. ![]()
Peste 2 saptamani am incercat eu, si desi nu mi-au iesit asa indesati, nici ai mei nu s-au copt in interior 
Peste inca vreo 3 saptamani a venit soacra in vizita si s-a laudat ca stie ea sa faca. A facut ceva care era intre gogoasa si papanas, asa ca nu m-am putut declara satisfacuta.
Asa ca eu ma bag si la 2 kile de papanasi !
Nu mai mananc nimic altceva si daca nu0i dovedesc ii iau la pachet ! ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Felicitari Sim, harnicutzo ! Mie mi-a luat maica-mea perdeaua de la dormitor s-o spele, eu nu am unde s-o usuc, pe balcon am un suport mic de rufe, nu am cum s-o intind.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )