Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, din pacate salonul asta este langa facultatea de constructii, in Tei
Va dati seama ca daca eu din Berceni merg pana acolo, e clar ca am incredere in ea. Asa, la cosmetica merg aici, in blocul vecin, si atunci o las pe Maria cu tati ( dureaza mai putin de-o ora, poate sa stea cu ea atat si nici ea nu moare de foame in timpul asta ).
Annisia, din pacate eu nu-s priceputa la treburi de-astea, nici eu nu stiu cum as vrea sa ma faca. Adica stiu, sa fie ceva care sa-mi stea bine si mereu exact asa, cum ies de la ea

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si mie imi cade parul. M-a avertizat coafeza mea ca se va intampla asta... Trebuie sa incep un tratament. Eu il faceam si inainte de sarcina, dupa ce imi exploatam parul la maxim... Se amesteca intr-un castronas o sticluta de vitamina A2 uleioasa, una de ulei de ricin si putin ulei de masline. Masca asta se pune pe par si dupa doua ore se clateste. Facuta saptamanal, timp de o luna, da rezultate uimitoare!!!!
De asemenea, fetele care nu stau prea bine la capitolul gene - cu un betisor de urechi, dati putin ulei de ricin pe gene. Faceti asta zilnic, timp de doua saptamani. Eheeeee....
Si, pentru fetele cu unghii casante - intr-o oala mica sau un castron de inox puneti niscaiva ulei la incins. In el stoarceti o lamaie. Incercati cu degetul pana cand incepe sa friga. Opriti focul si introduceti degetele pana la nivelul unghiilor. Stati pana se mai raceste compozitia. Faceti asta zilnic, de trei-patru ori, timp de o saptamana. Garantat, timp de doi-trei ani nu veti mai avea probleme cu unghiile.
Sunt sfaturi practicate de mandea, nu din auzite. Daca perseverati, chiar au efecte super! Sunt ieftine si la indemana noastra. Toata chestia e de timp si chef...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Asaaaa, printzesa dormiteza cu tzitzi in gura, deci pot sa continui aici.
Sim, hai sa vedem daca mai vrea careva si pe urma vedem ce se poate face, daca gasim o zi comuna in care sa fie disponibili taticii pe post de dadace.

Mergi la inceput

Annisia, multumim de sfaturi !

Mergi la inceput

Vreau si io, numa cand mergeti la papanasii aia de un kil!!!Sa stiu pentru ce ma deplasez, mai tata!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Tre sa ies nitel. Cascatul meu a uitat sa-mi ia dvd-ul de la Cotidianul... Paaaa!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mandarinuta, da-mi PM cu mailu tau,m ca am descarcat cele 3 poze:)
Annisia, cartile de la Cotidianul le-ai citit? sunt bune de ceva? si pe dvd ce e ?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

A, Sim, pai stii unde merge al meu maine dupa amiaza ? Cu baietii, la fotbal ( si a mai fost si acu' 2 sapt, sambata trecuta nu, ca a lucrat ). Si pana prin februarie sau martie o sa tot vrea sa se duca, cica se pregateste de campionat ( campionat in firma noastra cu mai multe sucursale, in mai multe orase )

Iar la petrecerea de sfarsit de an, care la noi se tine in ianuarie, nici nu ma gandesc sa lipsesc . Anul asta se tine la Constanta, asa ca e numai bine, o sa-i dau ocazia soacrei mele sa faca pe dadaca, tot isi doreste ea f.mult. Sa vedem cum se descurca

Mergi la inceput

Sabinelu, cred ca Annisia vrea dvd-ul cu Prison Break

Mergi la inceput

In legatura cu "evadatul" pentru 2 ore... Sunt convinsa ca si eu as sta ca pe ace fara Maria. Si n-as avea incredere s-o las cu altcineva in afara de tati, ca de bine-de rau el e obisnuit cu ea si se descurca.
Ieri am fost in Mall Vitan si ea dormea in carucior, asa ca a luat-o tati si a dus-o la Diverta, el s-a asezat pe canapea si a rasfoit o carte, iar ea a tras la aghioase . In timpul asta eu am colindat prin magazinele de bebei, incercand sa gasesc o tinuta pt botez.
Chiar asa, ce ma sfatuiti sa fac, s-o imbrac in rochita ? Eu asa as vrea, dar botezul e pe 12 ianuarie, deci probabil va fi frig. Nu vreau sa raceasca. Nu am gasit nimic gros sa-i dau pe deasupra, in caz ca as imbraca-o in rochita.

Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu nasii de botez

Mergi la inceput