Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 8
CrisaS spune:
A...mi-am adus aminte si eu:)))))amne ce-am mai ras ...anul trecut de Mos Nicolae , socrul meu care e un zgarcit din fire s-a gandit el sa ne faca un cadou de Mos Nicolae...si ce credeti mie mi-a luat o pereche de cercelusi..de aur cu pietricele iar lui fii-su un carnat!!!Ne-a cazut fata la amandoi!!
Stau si ma gindesc uneori...cit de prost trebuie sa fii sa faci asemenea cadouri.Chiar e asa greu sa gandesti putin????:(
Numai bine,
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
andacos spune:
Dragelor am ras de m-am prapadit la subiectul asta!de mult nu m-am mai distrat asa pe forum!
Cadouri neinspirate am primit si eu si bineintzeles tot de la soacra!Printre ele as enumera:o manusa comuna-nici nu stiu cum s-o numesc ,pe care o pot purta si in acelasi timp ma pot tzine de mina cu sotzul,ciorapi flausatzi rosii,pentru mine si pentru sotz,papuci de casa in forma de iepure(dar nu iepure de ala reusit),tot felul de "inscriptzii"avind ca lait motiv soacra!
La cadouri neinspirate oferite:tot mamei si eu ii faceam tot felul de cadouri gata facute din magazin,cu produse care nu se gaseau si produse care nu se vindeau!(erau pe la raioanele de artizanat,cu fetze de perna brodate si un sampon sau un spray).Mama lua fetzele de perna iar eu restul ce ma interesa!
Dana
maraki spune:
Si eu la fel faceam cu mama! tin minte ca am cumparat un set de bikini de 8 martie, am facut socoteala ca vom imparti 50-50
Socrosenia tocmai m.a intrebat in seara asta de un bibelou oribil ( ieftinaciune de 50 centi ) ce reprezenta un ingeras I-am spus ca l-am aruncat demult si s-a innrosit toata la fatza ca vezi Doamne nu se arunca darurile
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Graviduta spune:
Am ras cu lacrimi la subiectul asta, cel mai tare mi se pare cadoul cu ligheanul, bulionul si spaghetele. Si eu am primit la viata mea multe cadouri neinsiprate, unele inocente (adica subiectiv neispirate), altele groase de-a dreptul. Din categoria inocente, cele mai aiurea cadouri mi se par parfumurile, pt ca mi se pare f greu sa nimeresti parfumul potrivit (eu una am colectie de parfumuri cadou nefolosite; sotul meu a facut mai multe incercari pana a nimerit unul care sa-mi placa), asta daca nu stii exact ce parfum prefera destinatarul. Din categoria aiurea rau, prin 2004 am primit de ziua mea de la colegii de birou vreo 3 m si ceva de material verde (un verde frumos intr-adevar) din care sa-mi fac eu ceva. Atat. Iar eu nu sunt fan croitorese si probe deloc.
La 18 ani, am primit de la baiatul cu care ieseam atunci un inel luat de la amanet. Iar el a fost cinstit doar cu o bere .
Am mai primit si alte prostii, dar nu-mi mai amintesc, pt ca nu le pastrez. Aaa, ba da, la nunta mea am primit de la o matusa, pe langa darul de nunta, 2 prosoape, 2 tichete de masa completate cu numele ei si o vaza kitchoasa rau, argintie cu buline rosii si albastre.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
kay spune:
incerdibil !!! Doamne ce-am ras !!!
eu primesc de 4-5 ani, de fiecare Craciun de la sotia tatalui diverse pulovare, bluze, pantaloni de la magazinul "SHOK"... si cam asta spune tot. Inainte sa o am pe Sonia primeam cu 3-4 numere mai mici (sa ma impulsioneze sa mai slabesc) si evident ca nu imi intrau nici pe cap (eu am capul mai mare, asa) si tin minte ca unu era chiar frumos si i l-am dat unei prietene care avea cu 20 de kg mai putin(era slaba-slaba). si pana si ei ii venea fix... iar de cand o am pe Sonia primesc bluze marimea 54-58... si jur ca nu sunt chiar asa de mare...
de ziua mea, chiar cand implineam 18 ani, tata a uitat ca e ziua mea si ca sa se revanseze mi-a "dauit" un breloc de la Petromidia... BRELOC la 18 ani...
si sa mentionez ca tata nu duce lipsa de bani.
ah, cel mai tare cadou pe care l-am primit in viata mea :
Bunica(78 de ani) se duce la control la cardio cu iubitul mamei. Pe drum spre casa se opresc la farmacie sa ia medicamentele prescrise. si bunica (78 ani) impreuna cu iubitul mamei (cred ca avea vreo... 42-44 atunci) ajung la casa.
si bunica intreba : "prezervative aveti?"
si se uita farmacista cand la ea cand la el... lui evident ca i-a picat fatza si n-a reusit sa combata in nici un fel cererea.
si farmacista ii zice, "de care vreti?"
bunica, foarte hotarata:"alea cele mai sigure"
farmacista :"durex extra safe"
bunica : "alea sa fie"
eram la inceputul relatiei cu Alex si inca mai stateam la mama. si asa am gasit eu sub brad un pachet de prezervative frumos ambalat pe care scria : " de la bunica". va jur ca am ras 3 zile !!!
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
angelinajoli spune:
Tare Bunica care iti i-a prezervative!!!!!Faza cu pesti am vazut si eu la o doctorita de la noi pe cand lucram in Ro la spital.Cineva i-a adus doctoritei 3 pesti maricei,iar eu am primit de la cineva un bibelou mic plin de grasime si praf.O data cineva mi-a adus 1o oua din care 3 erau sparte pt ca cica sunt draguta.De la soacra de Mos Nicolae am primit 3 perechi de ciorapi cu chilot albastri folositi si pe care ii spalase,3 clementine iar l-a fiusu de ziua lui i-a adus un pachet cafea si o farfurie cu gogosi facute de ea.
helbi spune:
N-am mai is de mult cu atita pofta! F. bun subiectul!
Cel mai tare m-a distrat faza cu bunica, iubitul mamei si prezervativele. Demential!!!!
Eu nu ma pot "lauda" decat cu aceeasi felicitare ingalbenita de verme, pe care o primesc de la cineva de 7 ani de cind sunt in Germania. In fiecare an sper ca a terminat stocul si.......nimic! Felicitare ajunge intacta. Asa ca, m-am resemnat. Cum vad expeditorul si marimea plicului, cum ajunge la gunoi nedesfacuta!
kokiy spune:
Eu nu prea pot sa ma laud cu ale mele . Si sotu' si soacra stiu ca sunt mai fitoasa si-mi cumpara doar ce stiu ca-mi doresc sau mai bine imi dau bani.
Sa va zic ce a primit o colega la petrecerea de casa noua de la socrii : un borcan de 5 kg de muraturi , asta de fata cu toti invitatii care bineinteles abia se tineau sa nu rada.
Cand mergeam la munca sa mancam mai multi colegi se gasea unu sa-i zica " o muratura nu ai adus si tu " saraca cred ca o sa ramana traumatizata .
Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)
vas spune:
Sa va spun si eu ca nu mai suport ca la urmatoare aniversari sa-mi aduca cineva chestii din portelanuri "de tinut amintire". Cand ne-am mutat la casa noua toti mi-au adus tot felul de iconite, ingerasi, copii de portelanuri colorate. La inceput le-am mai acceptat si le-am insirat care pe unde dar acum nu mai am nici loc si vreau si pe astea sa le dau jos de pe unde sunt ca arata aiurea atatea culori la un loc.
Problema e ca toti ma intreaba cand vin la noi "Unde ai pus cadoul de la mine"?
Dar lasa ca o sa cresaca micuta mea si la spun ca a inceput sa traga de ele si am fost nevoita sa le dau jos. Si ma scot.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
gina_butnaru spune:
Cred ca m-ati batut toate. Ce-am mai ras. Chiar daca eu am scris cu cateva pagini in urma, tot nu ma abtin sa intru si sa vad ce cadouri au mai primit si altii! E super subiectul!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"