Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 9
Carmen_So spune:
Doamne, ce-am ras! Dar m-am si intristat, credeam ca sunt singura care primeste ligheane...
Am mai primit, de la mama, draga de ea, borcane de muraturi (de plastic, sa nu-l sparg, de 10 kile, sa pui si tu, draga, muraturi), lighean de plastic (am vazut ca n-ai decat unu') sau lighean de tabla (sa faci si tu un aluat, ceva). Sucitor si forma pentru taiat prajituri, in conditiile in care eu numai printr-un miracol reusesc o mancare. Ciocan (victorioasa: am vazut ca n-aveai?)
Biata soacra-mea a priceput mai repede ca puloverele de mohair mov cu lanturi aurii nu-s tocmai genul meu...
Concluzia: sunt mofturoasa, nimic nu-mi place, nu stiu cu cine o fi semanand fata asta...
liliac1 spune:
Dragut subiect!
Si eu am primit cadouri neinspirate, cred ca am si oferit la randul meu...
Dar singurul cadou "neinspirat" pe care-l tin minte e unul de la tata. Era prin anii 90-92 (nu mai stiu exact cand), iar tatal meu pana atunci nu s-a implicat niciodata in cumpararea de cadoauri, dar in acel an, de Craciun, nu stiu ce-l palise. Cert e ca a venit c-o sacosa de plastic si a scos din ea urmatoarele:
- 1 fixativ cu sclipici argintiu pt mama cu mentiunea: Ia sa-ti faci parul, sa arati ca o cucoana
- 2 sticle de sampon de urzica pt mine cu mentiunea: ia sa-ti faci parul frumos (imi amintesc ca la vremea respectiva eram tunsa scurt)
- o sticla de 2L de Coca-Cola pt frate-miu cu mentiunea: ia sa bei, ca tare-ti mai place!!
Toti 3 ne uitam ca secerati si n-am inteles niciodata ce-a fost cu acel exces de zel din partea lui. Oricum, de-atunci s-a potolit cu cadourile. Ne cumparat la toti cate un loz (de la Loteria Romana).
Mik spune:
quote:
Originally posted by Carmen_So
Doamne, ce-am ras! Dar m-am si intristat, credeam ca sunt singura care primeste ligheane...
Am mai primit, de la mama, draga de ea, borcane de muraturi (de plastic, sa nu-l sparg, de 10 kile, sa pui si tu, draga, muraturi), lighean de plastic (am vazut ca n-ai decat unu') sau lighean de tabla (sa faci si tu un aluat, ceva). Sucitor si forma pentru taiat prajituri, in conditiile in care eu numai printr-un miracol reusesc o mancare. Ciocan (victorioasa: am vazut ca n-aveai?)
Biata soacra-mea a priceput mai repede ca puloverele de mohair mov cu lanturi aurii nu-s tocmai genul meu...
Concluzia: sunt mofturoasa, nimic nu-mi place, nu stiu cu cine o fi semanand fata asta...
Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi
Schimbam mamele, Carmen ?
(so-acrele, nu, merci ! ca abia am reusit sa procep cum fonctioneaza a mea)
lilina spune:
si eu intru zilnic pe acest topic ca sa ma bine dispun
oricum, sunt un pic de cadourile primite de unele dintre voi
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Tisina spune:
Cel mai neinspirat cadou pe care l-am primit (de fapt primul care imi vine acum in minte) este de la o vecina care (din pacate) stia cand e ziua mea. Tocmai implinisem 20 de ani (rotund, frumos...) cand ma trezesc cu o punga de plastic pe clanta usii de la vecina mea. Gest frumos, ma gandesc eu, cand ma uit in punga, un tricou gri (purtat macar o data, ca era mai larg la sani, vecina fiind destul de dotata, si cred ca ii fusese stramt), oribil, si cu strasuri pe piept. Cand ne intalnim, imi aminteste de cadou si imi zice ca daca nu imi place pot sa il port cand fac curat prin casa
irinai spune:
Aa, si mi-am mai adus aminte de inca un cadou neinspirat de la soacra...care de fiecare data imi cumpara numai bluzite cu 3 numere mai mici pe ideea "doar asa am gasit, si erau asa frumoase ca m-am gandit sa iti iau." Mentionez ca eu nu sunt de 30 de kg, dar nici de 70.Iar bluzele sunt pur si simplu oribile, cumparate din piata de la tarabe.
Anul acesta, de ziua mea, pentru ca i-am interzis sa imi mai aduca haine, mi-a adus o geanta. De carpa, din piata, cu multe margele mari. Absolut odioasa. Am vrut sa o dau cadou mai departe unor rude de la tara care au refuzat-o pe principiul ca este prea urata.
Asta in conditiile in care i-am explicat de 10 ori soacrei ca eu nu imi cumpar decat genti de la Furla( am si eu un fix, singurul, cu gentile sic).
mess0804 spune:
quote:
Originally posted by corap
bey, cel mai neinspirat cadou nu e cadoul... ci lipsa lui
Mai... ce mai nimerit
Sambata a fost ziua mea. Vineri seara ne viziteaza un prieten: manaca la noi, bea, tort, etc... sta pana dupa 12, imi zice la multi ani .. si cadoul ti-l aduc maine. OK. Vine sambata, din nou mancare, bautura, tort... cadoul probabil la anu'
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
gina_butnaru spune:
mess0804, misto de tot! P-asta n-o mai auzisem!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
petaluda spune:
dupa ce in primul meu mesaj de pe acest topic am spus ca eu nu imi aduc aminte sa fi primit vreun cadou neinspirat, citind ce ati mai primit voi mi-am adus de unul.
cadoul a fost primit de iubitul meu, cu ocazia zilei de nastere, de la o buna prietena de-a mea. O cana (pana aici totul e ok ) si o pereche de chilotii tanga, barbatesti, din cel mai oribil material sintetic in fata, si doar cu un elastic de ti se taia circulatia in spate, si, de parca nu era suficient, cu inscriptia " sex machine " pe partea din fata...
Mentionez ca sunt absolut convinsa ca aceasta prietena NU era atrasa de el, ci a fost convinsa ca astfel imi ofera mie o noapte de vis, pt ca a doua zi m-a intrebat cum mi-am petrecut seara, cu un zambet cu subinteles. Asocierea dintre o cana si un chilot pentru un cadou imi depaseste puterea de intelegere, si apoi zau ca mi se pare extrem de deplasat sa oferi cuiva lenjerie, mai ales cuiva pe care nu il cunosti direct si bine. Singurul care imi ofera si caruia ii ofer lenjerie este partenerului meu.