Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 17
anda spune:
nu-i de ras mai, ca a fost groaznic cind m-a intrebat edi ce-i aia si ce fac oamenii aia acolo si io a trebuit sa ii explic ca stau la plaja...ce sa zic....de atunci zace pe un dulap, impachetata. o tin pe cind ma las de fumat...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
maimutzica spune:
Acum cativa ani am primit de la colege o punguta de cadou si in ea era o felicitare cu urarile si numele celor 3 si o crema f mica (gen monstra). Iar in anul urmator, de la aceleasi colege am primit o pereche de chiloti...si bineinteles felicitarea.
ramyteo spune:
Sa ne fie de bine ca nu stiu chiar cine s-ar putea abtine sa nu rada.
Si eu am primit acum cativa ani un cadou foarte frumos impachetat.
Curioasa il desfac si era o suzeta .
Asteptam sa scoata cadoul cu adevarat dar doar cu suzeta m-am ales. Si a doua zi mama celui care mi-a facut cadoul ma mai si intreaba "ti-a placut?"
Sarbatori fericite!
Ps:la ca mai multe cadouri!
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
DICTIONARUL COPILARIEI
PERLUTELE TEODOREI
Gabbriela spune:
nu am apucat sa citesc mai mult de atata, ca m-am oprit la o portie de ras...
quote:
Originally posted by ocebine
Primul meu cadou de la soacra me de Craciun a fost un set de ustensile de mincat din plastic (unica folosinta). Apoi 2 ani la rind am primit un set de cearceafuri absolut identice (culoare, model) din poliester...fiul dinsei (sotul meu) are alergie la poliester...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
fianna spune:
Am ras cu lacrimi! Evident ca am avut si eu parte de cadouri care mai de care, inclusiv chilotii tanga si sosetele de la cumnata. Dar mie sincer mi s-a parut neinspirat sa primesc anul trecut de Craciun, cand eram gravida in 10 saptamani o suzeta si un biberon. Si suzeta era roz cu fluturasi- eu am nascut baiat!
angelinajoli spune:
O data am facut un cadou unui coleg de liceu,un pachet asa frumos cu funda.Dupa ce a desfacut 5 minute la cutii,in final era o cutiuta mica cu un prezervativ in ea.Erau vreo 7 cutii,una in alta.
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by fianna
Am ras cu lacrimi! Evident ca am avut si eu parte de cadouri care mai de care, inclusiv chilotii tanga si sosetele de la cumnata. Dar mie sincer mi s-a parut neinspirat sa primesc anul trecut de Craciun, cand eram gravida in 10 saptamani o suzeta si un biberon. Si suzeta era roz cu fluturasi- eu am nascut baiat!
nu mai tin minte ce culoare avea suzeta dar nici macar nu eram casatorita. Sa-ti traiasca baietelul . Eu am o fetita.
Sarbatori fericite!
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
DICTIONARUL COPILARIEI
PERLUTELE TEODOREI
florin_c29 spune:
mda.....hai sa zik shi eu ceva....de ziua nashei i-am luat cadou un set cu curea si margele destul de skumpishor din mall
problema e ca a observat nashika un mik defect la o sfoara de la margelutze shi.....a trebuit sa le schimbaaaaaammmmmmm
norokul a fost ca am gasit bonul fiscal ratacit intr-un buzunar
apropo la ce scria mai sus: nu fumati, ci faceti dragoste....asta intra la cadouri???
eu deocamdata fumez....astept contraoferte
iu_lia spune:
Ca de obicei si anul asta cel mai neinspirat cadou vine de la soacra-mea:un ruj folosit, o ciocolata laura,trei perechi de sosete de plastic,o bluza cam uzata si de un roz-mov.
Pentru copil un urs de plus second, niste reviste folosite, un trening sau pijama nu-mi dau seama exact ce e cam uzat....si am uitat cate un sapun lux.
pisi_ella spune:
Cred ca majoritatea soacrelor ofera chiloti si sosete...si bluze din bazar
Da' nici cu mama nu mi-e rusine...imi cumpara chiloti din aia pana sub tzatze A ramas cu obiceiul asta de cand eram gravida....si tot imi cumpara, cu toate ca sunt 2 ani jumate de cand am nascut ultima oara Cred ca-i e frica sa nu racesc la burta sau la spate...nu stiu! I i-am pasat pe toti inapoi...sa-i poarte ea...oricum e destul de plinuta si deloc moderna......ii vin la fix!
Acum tot astept unii mai sexosi...avand in vedere ca am slabit vertiginos in ultimul timp Mai demult (eram la vreo juma de an dupa nastere) mi-a dat o pereche de gogosari din aia, cu mentiunea: "Uite ce faini sunt si ce material bun...m-am gandit ca nu te apuci sa porti acum la grasimea ta chiloti cu ata in c..., ca ai arata penibil" Nu purtam chiloti cu ata in cur (nici acum nu-s fan), dar aveam si eu oaresce pretentii
_Ella, Emma & Matei
Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.