Cel mai neinspirat cadou

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Doamne,ce-am mai ras!Da e si de plans....Si eu am primit destule,mai ales din partea uneia dintre cumnate

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by mcrissa
sper sa nu ma astepte iar un pulover flocos si cu sclipici de la taraba ca in ultimii patru anitot sper ca s-or termina

Mai degraba omori producatorul ...sau soacra. Sau poti sa deschizi magazin sau sa le vinzi pe internet.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

pulover flocos, cu sclipici, de taraba? daaaaa, cunoastem, mama-soacra are un gust execrabil si pentru ea insasi si pentru altii...

culmea a fost acum citva ani - haine second-hand, de Germania, gasite de ea acolo prin containere. si NU, nu e saraca si nici noi nu... of, si macar de-ar fi aratat bine la viata lor!!! dar nu, tot pe gustul ei erau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am primit de la o colega un bibelou prafuit- doi copii care se pupau- si pe urma m-a intrebat luni de zile: nu-i asa ca e dragut? In primul an in care eram diriginta am primit la prima sedinta cu parintii un... fazan. Mort, dar cu picioarele afara din traista! Eu incercam sa-i spun "nu. multumesc", mama respectiva imi zicea cum l-a vinat barbat-su si cit de gustos o sa fie dupa ce-l fezandez. Altfel, am primit si eu diverse kitchuri la viata mea, dar nu ma supar, le arunc direct si pe urma ma amuz cu prietenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

M-ati omorat, cu matza si cu naftalina, imi tremura burta de ras. Iar colacul de WC cu urarea de pe el, ce sa mai, beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Eu am primit o punga de faina alba. Cu 4 zerouri ( apropo, asa e si acuma faina, cu zerouri?), cum se zicea pe vremuri, adica faina buna, nu asa...

A fost o "atentie" de fapt, pentru un serviciu facut unei doamne,nu cadou, prima si ultima din viata mea. Doar ca mie nu imi trebuia de nici o culoare, aveam vreo 20 de ani, si nu faceam cozonaci, asa ca i-am dat-o mamei mele. M-a cam socat, mai ales ca era o doamna finuta, dar, asta e....

Io is cea mai tare din parcare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by addya

fi-miu e mare fan pisica.le iubeste de nu mai poate, pe afara daca vede una e lesinat tot..in fine, amor mare. Acum vreo 3 saptamani ajungem prin Auchan sa cautam un cadou pt un nepotel, si la jucarii erau pisicile de la FurReal, alea care arata ca o pisica de angora marime naturala, jurai ca sunt vii, erau bagate in cutii si puse in try mode, mieunau, clipeau, dadeau din urechi...fi-miu se repede si inhata o cutie, statea pe jos in auchan si pupa cutia si o strangea in brate, era in culmea extazului. Pun eu bot la ta-su, scoate sotzu cardu, plateste 2 mil pe oratania aia, fi-miu nu-i dadea drumul cutiei, ne-am luptat la casa sa i-o luam din brate, pisica mieuna, fi-miu zbiera...
ajungem acasa, si da-i lupe la 2 maini sa scoatem aratarea din cutie, ca era super ambalata. fi-miu tzopaia si canta si aplauda sa-i dam mai repede pisica. Totul a durat 2 sce, pana cand s-a prins ca nu e reala. A aruncat-o pe jos si s-a uitat la mine intr-un fel...apoi s-a dus si s-a luat o masinuta si a plecat in dormitor sa se joace. Nu s-a mai atins de ea, desi eu tot incerc sa ma joc eu, sa-i atrag atentia asupra ei...
Acum zace aratarea in sufragerie si miauna, iar ta-su mi-a comunicat ca asta e cadoul meu de mos
Adina si Razvan

M-am stricat de ras.
La noi cel mai neinspirat cadou a fost primit de sotul meu de ziua lui,de la nasi acum cativa ani: un bibelou ingeras Nici acum nu-mi vine sa cred!!! Oameni cu ceva bani si cu ceva IQ ... si stiau ca la mine biblioteca e plina de carti. L-am pus la gramada cu mostenirile de la soacra si expediat la tzara ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

fain subiect

ma inscriu si eu cu o scrumiera cu un el si o ea, facand treaba aia rusinoasa n-am putut niciodata sa sting tigara ...in mijloc. cre ca era un apropos la lasatul meu de fumat.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by anda

fain subiect

ma inscriu si eu cu o scrumiera cu un el si o ea, facand treaba aia rusinoasa n-am putut niciodata sa sting tigara ...in mijloc. cre ca era un apropos la lasatul meu de fumat.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Cel mai naspa cadou pe care l-am primit, a fost un bibelou nenorocit, un crab inspaimantator, portocaliu, pe care persoana l-a achizitionat de fata cu noi dintr-un soi de bazar de ieftinituri... am crezut ca mor cand l-am vazut ambalat frumos, de ziua...mea si a sotului, de Sf. Maria- Adormirea Maicii Domnului. Si acum ma intreb cui i-a fost oferit de fapt. Evident ca mi-ar fi super rusine sa-l ofer cuiva, chiar si unui iubitor de asemenea obiecte, deoarece arata ...pur si simplu sinistru. Zici ca sta sa sara pe tine.
M-am amuzat la faza cu scrumiera. Si pisica respectiva si-a luat si de la fie-mea cateva palme pana cand s-a prins copilu' ca miauna si nebatuta.

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari si la concursul de burtici www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=5" target="_blank">Anna

Mergi la inceput