Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)
Raspunsuri - Pagina 21
kisstherain999 spune:
Loardin in loc de lapte ii poti da mucilagiu. E foarte usor sa il faci din faina de orez (se gaseste la plafar sau o faci tu macinand orezul prin rasnita de cafea). Asta era regimul la spital pt diaree: mucilagiu in loc de lapte, Hidrasec de 3 ori pe zi si antibiotic daca era vorba de microb. Pana iti vin rezultatele de la analize poti icerca asta fara antibiotic bineinteles.
Noi am patit-o in week-end si nu avem unde sa facem analizele asa ca ne-am dus la spitalul de copii, unde am primit o parte din rezultatele intr-o ora. Daca e in continuare rau mergi cu pampersul la spital. Daca e vorba de microb nu e prea bine sa astepti.
Sanatate multa.
loradin spune:
Tot eu,
dragele mele.Am reusit cu interventii sa obtin rezultatul maine.Mi s-a spus ca astfel de analize se cer atunci cand copilul este banuit de ulcer sau a contactat o bacterie din mancare.Maine aflu mai multe.Este clar ca nu este de la dinti
In primul rand ne-a confirmat medicul iar apoi eu chiar nu cred ca astfel de crampe si gaze pot fi reactii de la iesirea dintzisorilor.Mi se pare un infinit pana maine.Va rog mult sa-mi tine-ti pumnii.Am mari emotii!
Va pup si multumesc pentru sustinere!
Absoluta-daca va fi nevoie voi apela.Multumesc mult!
Minunea noastra la 8 luni
magdalena76 spune:
Absoluta din cate stiu eu laptele praf este valabil max 3 ore de cand il faci (lasat la temperatura camerei). Mie asa mi-au spus asistentele de la neonatologie.
magdalena76 spune:
Loradin , Carmina si Florina va tinem pumnii sa se insanatoseasca albinutele cat mai repede!
Kitty spune:
Buna dimineata!
sarbatoritilor zilei, sa cresteti mari si frumusei!
Sunt franta, ma dor toate si n-am cu ce sa ma laud, tot nu dormim si nu mancam cum trebuie...In fine, m-am hotarat sa incerc sa gandesc pozitiv, sa ma bucur de copii ca-s sanatosi, ca suntem bine. Ca daca nu ma calmez il termin pe Raul, ca tot pe el imi revars nervii din pacate.
Vreau sa urez sanatate la toti micutii bolnaviori, de Craciun sa fie numai veselie si chicoteli in tot stupul!
Loradin, ma doare pe mine cand citesc de micuta ta, sper sa fie gata repede analizele si sa va linistiti!
La capitolul nedormit suntem si noi printre premianti, ieri noapte a cantat, facut bravo, facut pa, prins pe mama de nas si gura, sondat in gura nas pe tata, lins pereti -3 ORE - in continuare in cele 5 ore aproximativ dormite nu pot sa spun de cate ori a supt ca nu-mi dau seama. Azidimineata am spus ca o intarc ca nu mai pot. Si sotul meu a spus ca imi da el mie intarcat!
Ca parca pe el il musca de 20 de ori pe noapte!
Tzuna, 7 dinti avem si noi si mi-e cam frica sa-i dau sa molfaie, ii mai dau cate o firmitura de paine, sau o las sa muste din banana, ca nu-i place zdrobita!
Mai intru, ca acum nu ma mai lasa!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ghibuadina spune:
LORADIN, da tinem pumnii, ca in situatii din astea, numai mama sa nu fii.Lasa c-o sa fie bine, ai incredere...
ABSOLUTA, eu la inceput eram obsedata, ca pe cutie scrie sa-l arunci dc nu-l consuma imediat.Asa ca am aruncat o multime de lapte.Apoi am inceput sa i-l dau si mai tarziu, desi acum il cam papa pe tot.Si eu zic la fel, 3 ore e k
stefimic spune:
ABSOLUTA-laptele deja preparat eu zic din ce stiu eu sa nu i-l dai mai mult de 30-45 de minute pt ca nu mai este bun.
la noi pe cutia de lapte spune ca trebuie consumat imediat.noi avem NAN.
acuma ce sa zic asta e parerea mea si daca i-l tii mai mult eu as zice sa-l mirosi si o sa-ti dai seama singura de miros.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)