Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by stefimic

aha si cum neuronii mei au luato razna pt ca vreau sa va intreb de mult.
bebeii vostrii mananca pasat cu furculita sau totul dat la blender?
pt ca noi am incercat de mai multe ori dar fara succes, vomita sau in cel mai bun caz incearca sa vomite si apoi fug repede si bag la blender.
cand este normal sa renuntam la blender?

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

noi am renuntat de o luna cred si ii place si asa pasate cu furculita; incet , incet trebuie sa-l dezveti pt ca am auzit de copii mai mari care nu vroiau sa manance decat daca mancarea era blenduita, si nu e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

KARRA, dar tu esti sigura ca e rotavirus???Adica pe ce s-a bazat medicul cd i-a pus diagnosticul??Cred ca analize n-ai facut inca!!!!!Macam sperie ideea , ca asta inseamna sa avem mare grija unde ii ducem si mai ales acum de sarbatori cd e pretutindeni aglomerat.Eu evit s-o iau la cumparaturi desi sunt situatii cd n-ai ce face..Of, of, sa de-a Domnul sa fie bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by magdalena76

Adina milumil3 are si cereale in el? Ca eu am rugat-o pe mama sa-mi ia si mie milumil si cereale separat. Noua ne-a recomandat dr sa papam milumil in loc de branza de vaci (pe care bb o vomita si daca incerc sa o ascund in alta mancare, se prinde si refuza mancarea). Cica milumil asigura necesarul de calciu si nu mai trebuie sa-i dau picaturi sau altceva. Eu ii dau si tzitzi dar nu stiu cat suge sau daca suge min 500 gr laptic/zi.

Magda si Vladut (31.03.2007)

milimil 3 e gros si de da cui tetina de cereale...are si cereale si fructe in el...are gust de fructe de mar

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput