LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Anymony portarul lor este varza jucatoarele noastre sunt tampite nu inteleg 2 indicatii clare!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUMBITA stiu ca nu e obligatoriu,ca eu n-am mostenit de la nimeni,nici parintii ,nici bunicii mei n-au avut miopie.Dar daca eu am,ea are ceva sanse.Acuma am citit undeva,ca fetele mostenesc ochii de la tata si baietii de la mama - asta d.p.d.v. a miopiei - deci mai sper.

Diana acum e deja la nani,inca mai bate din gura singura pe-acolo,ca de obicei.Ea adoarme si asa,dar uneori mai stam si cu ea,dupa cum avem timp si chef de povesti (pe care ea ni le zice noua,nu invers cum ar fi cazul)

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

moni si sebi face la fel la culcare....nu-i mai tace gura deloc...parca ar face recapitularea intregului vocabular...si noi il aprobam incontinuu....pana oboseste si cedeaza...e asa de dulce dupa.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Noapte buna

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de lanoi!
Giova draga de tinebineca nu aipatitinimic, sa iiia naiba de caini vagabonzi ca nu stiu cum nu se poate scapa o data de ei, bine ca ati scapat cu bine,cred ca s-a speriat si Marcolino.Spor la cumparat jucarii,pupici delanoi.
Ingrid, pupici, sa nu te superi pe mine dar eu o sa iti spun parerea mea. Poate ca Dina are inca nevoie de suzeta,poate ii cresc ceva dinti sau maselute sau pur si simplu nu poate inca renunta la ea. Alain nu a vrut suzeta niciodata dar roade la sticla de ii schimb tetina tot la ceteva zile ca o largeste si ii curge apa din sticla in patut, deja am comandat la farmacie alte tetine ca le-am facut ruptura de stocParerea mea e sa o mai lasi cu suzi o vreme pana scapa de maselute si apoi treptat treptat sa renuntati la ea eu una te inteleg perfect si petine,si eu as vrea un copil cuminte si de multe ori am nervii intinsi la maxim dar asta e, trecem noi si de trei ani cu ei si atunci se mai domolesc si ne intelegem.Nu o mai lasa sa planga asa de mult, eu chiar am tiut cont de ce zic psihologii ca plansul prelungit de acum le da stare de nesigurana si ii fac sa se interirizeze,asa ca a profitat la maxim asta mic al meu, daca s-au inselat ei asta e.....am eu o multime de treziri la activ noaptea ca fac alergie cand aud apa apa.... si trebuie eu sa ma ridic sa i-o dau desi e langa el. Si mie mi-a zis dr sa il las sa planga cateva nopti ca asta e , o sa invete ca trebuie sa doarma dar sincer nu am reusit sa fac asta niciodata. Scuze ca m-am lungit, ia-o te rog doar ca o parere, tu esti mamica ei si o cunosti mai bine si o sa faci asa cum crezi tu ca trebuie,pupici.
Ursulici salutare!Mai povesteste si tu ce faceti voi,ce mai face Raisa?
Denisa tare frumoase decoratii aveti,cred ca Emma cel putin o sa fie tare incantata,pupici.
Any, tare rau imi pare ca treceti prin asta.Noua ne vine usor sa scriem aici in doua randuri sa dai curs ratiunii dar stiu ca pentru tine e mai greu, ca sunt mai multe implicatii si ca tu te tot gandesti ca poate sa apara o minune. Din pacate oamenii se schimba f greu si f putin, o sa vezi tu cat mai ai rabdare si cat poti sa mai astepti. Tare ragute poze aveti de la Moll, pupici de lanoi .
Daniela,pupici de la noi, cred si eu ca estiobo cu 2 spiridusi;

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Da Moni-vazut ce stie Dia sa povesteasca,o fi vizat si ea ca sora-sa!
Bumbi-hello si pupici!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

BUMBI chestia e ca ea face toata ziua asa,are o guraaa Mai nou zice toata ziua buna ziua ... poezia "Mos Craciun cu plete dalbe".I s-a pus pata pe ea.
Azi ne-am uitat iar pe cartea aia "primele 750 de cuvinte" si m-a innebunit: de cate ori ajungeam la imagini din care avea si ea jucarie,fugea sa le aduca De exemplu la omul de zapada a fugit si a adus plushul "om de zapada" ce il are,la imaginile cu plaja si marea a fugit dupa jucariile de nisip si toooot asa,am crezut ca fac cu nervii efectiv.
Ieri am vazut ca stie in sfarsit si degetele,mic,mijlociu,inelar etc. ,inainte i le repetam si nu voia sa mi le zica,de fapt ea le stia vad
Nu am apucat sa merg la cumparaturi sa ii mai iau ceva carti cu povesti,asa ca nu mai stiu cu ce sa ne ocupam.Cu taica-su se zbenguie la greu: avionu,calu,fugarit etc. Eu incerc sa ma joc cu ea ceva mai static: ii place tot mai mult sa desenam ,dar singura nu prea vrea sa o faca.E ahtiata dupa pixurile mele si adevarul e ca un pix vad ca il tine mult mai bine bine in mana,nu m-am gandit ca ii e greu cu creioanele alea cerate atat de groase - le-am luat asa sa nu le rupa,dar tare ii sunt incomode la manutzele ei mici.

Cred ca a adormit deja ca nu o mai aud.

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

moni e bine de tot ca dia zice cuvintele bine-bine. sebi le poceste pe toate, dar il intelegem. cartea cu 750 cuvinte si eu m0am gandit sa o iau de craciun, e utila.

creioane cerate? la noi au stat maxim 2 o saptaman, le-a rupt pe toate, le-a consumat, aveam numai hartii A4 prin toata casa...cel mai incantat era cand ii faceam conturul palmei lui sau a noastra.

noi suntem la faza culorilor. orice ii cer, precizez si culoarea...si am observat ca tine...d ex, in seara asta i-am cerut papucii rosi nu cei verzi si aia mi i-a adus din dulap.

tare curioasa sunt cum reactioneaza maine la mos. sper sa nu se puna pe plans cand l-o vedea pe mos,atata lume si atatia copii.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee si eu l-am lasat pe marco sa mearga la catei, cu sau fara stapan. dar de cand unul dintre cei care ne-a atacat azi, a sarit la mana lui marco, nu-l mai las la maidanezi. chiar si el urla la ei cand vede ca se apropie:du-te, du-te!!!
Ingrid, Moni probabil au simtit ca mi-a fost frica, chestia e ca s-au apropiat 2 de Marco si le-am zis sa plece, ei inaintau eu inaintam pana s-au enervat si au inceput sa maraie.atunci l-am luat pe marco sub brat, caci in cealalata mana aveam plase si geanta...ei au inceput sa se adune, latrau si efectiv ne-au incercuit. eu tipam si ma invarteam dand cu plasele sa nu se apropie. Unul m-a prins de blug, noroc ca aveam cizme si ca a venit omul respectiv.
Sincer nu stiu ce ati fi facut voi incercuite de 5 caini.
Ingrid imi pare rau ca v-ati chinuit atat, dar e mai bine cu suzi. lasa ca va renunta ea, cand e momentul. nervi si stres va trebuie de sarbatori?
Dana asa e cu maidanezii astia, nu sti cand sar la tine. sper sa scapam de ei, ca nu vreau sa-i otravesc, dar daca nu am alta solutie....siguranta copilului e mai importanta.
Ce fain ca ai si tu un fulgulet...daca aveam fetita ii cumparam o rochita alba, dar asa pelerina e baza, beteala si capsatorul. mai bine capsez beteala decat sa o cos.
Bumbita bine ai aparut!!! am mai vazut si eu pozele cu prichindeii tai, tare frumosi si mari mai sunt.
si eu am luat costum de mos, am vb. cu unchiul meu sa se costumeze...si va duce cadourile la toti ai casei.
tu si Anasol vaveti 2 flacai, restul e cu pereche.
Silvi pe cand veniti in tara? cred ca dupa Craciun dam o fuga la Cluj, prin magazine, dar fara marco, asa doar noi 2.
Ursu asa scurta esti? mai zi ceva de raisa, lasa zapada ca vine in toata tara...frig, aglomerari, scumpiri, astea sunt la noi sarbatorile.

merg sa-mi scot piticul din baia cu "muma"= spuma, caci e tarziu deja. mie mi-e somn, se vede ca-s trezita de la 7 azi si am alergat...se simte.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

URSU noapte buna!
DENISA sa stii ca si eu la aia m-am gandit,ca n-o fi visat? Ma gandesc ca nu e cam devreme sa inceapa sa povesteasca din imaginatie? Ea tot povesteste de Malk si miau, cum o sa vina si o sa doarma miau cu ea,sau de Dabin si mare dar astea chiar s-au intamplat sau macar au o baza Pana acum tot ce bodoganea avea legatura cu ceva real.
SILVI sa stii ca si Diana continua sa distruga tetinele,chestie ce n-o facuse niciodata.De aia i-am dat la apa si suc cana cu cioc,bibele a ramas doar pentru laptele de dimineata si seara. Sigur maselele-s de vina.
INGRID poate era bine daca avea Diana un inlocuitor al suzetei .PUFU stie in ce hal de dependenta era Diana la mare de bibi si BAU - la mine asta a fost motivul pentru care i-am scos bibi! Pai la orice maraiala incepea sa strige dupa ele si numai asa se calma,trebuia sa le purtam in geanta.Ei bine,cand i-am scos suzeta = bibi,i-a ramas Bau de consolare.Si pe urma,dupa ce a uitat bibi,l-am scos si pe Bau de pe traseu - a ramas doar partener de somn.Si ea a adormit greu,dar ea doar se jeluia bibi , bibi bibi a bobo ,nu plangea tare rau si mult.Chiar m-am mirat ca dupa a patra zi, fost chiar lejer ...

Of ca iar m-am intins si am de lucru mult

Mergi la inceput