LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)
Raspunsuri - Pagina 9
Denisam spune:
Moni-ce tare e Dia sisimpatica-pupici dulci!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
bumbita spune:
salutare, dragele mele. desi nu am reusit sa postez, parol ca am tot citit despre voi si spiridusi.
cu maaaaare intarziere uram si noi un sincer LA MULTI ANI! sarbatoritolor de nume de pana acum si celor care au implinit deja 2 anisori. Sa fie sanatosi ei si parintii lor, ca asta-i cel mai important.
noi suntem f bine. incercam sa profitam cat mai mult de timpul petrecut impreuna( dani, sotul meu, a venit numai la 9 seara ), eu incerc sa le fac bine pe toate ( casa, copii, plata rate, utilitati, alte obligatii etc ).noroc ca am copii cuminti si ajutor dupa ora 17 - mama mea.
maine vine mosu la mine la serviciu, unde o sa ma duc cu amandoi piticii. sunt curioasa cum va reactiona sebi.
acum dorm amandoi piticeii mei. sebi e in continurae innebunit dupa filmul cars....cred ca l-a vazut de 50 ori....nu il plictiseste deoc. ..deocamdata, i-am luat in seara asta pt mos craciun 2 masini dysnei cars-mattel (bucse)si fulger pt cine cunoaste. sunt din plastic moale pt cine cunoaste, iar fulger se construieste din 6 cuburi de plastic. sunt absolut sigura ca va fii incantat.
noi, de craciun, vrem sa organizam ceva deosebit...mosul va fii deghizat tati, va veni cu un sac plin de cadouri, pt toti participantii, printre care si cei 4 nepotei, cumnatii, bunicii, ma rog, tot familionul.
citesc si eu din urma si revin.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Ursoaica spune:
Buna seara!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
bumbita spune:
ingrid am murit de ras cu suzeta dianei...daca e cazul, s-o tina pana la facultate, nu?
si la noi a fost greu pana a uitat-o. da' daca am pierdut-o
ce sa-i facem?
acina sa stapaniti sana tosi terenul, ce aa mai, din pipera ( 6-7 km nu conteaza).
giova, dana, ce bine de voi ca va bucurati deja de serbari cu copilasii vostri....fulguleti de nea.
giova....cam nasol cu cainii aia. ai grija, mami.pupici.
bumbita mami de 2
Ursoaica spune:
Ce frumos a nins la noi. Sa si depus putin. Si acum bate un vant la noi ...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
URSULINA
Ce mai face Raisa?
INGRID imi pare rau,poate nu e pregatita cu suzeta,asta e,o mai lasi oleaca si incerci sa o dea de buna voie la bebe, ca noi,asa poate n-a mers pentru ca i-a luat-o dusmanul (masina de gunoi
).
DENISA ai vazut?
Eu o intrebasem ca venit pe la noi un tip si asteptam sa zica de el ca a venit - cand colo incepe cu povesti ca ... a venit la ea ... Emma cu bobo flatele
GIO imi pare rau ca te-ai speriat,sa stii ca si eu procedez cum zicea Ingrid - daca sunt agresivi sunt si eu
,dar de obicei nu e cazul,ei te simt cand ti-e frica si mie nu prea mi-e.
BUMBITA
mi-a fost dor de voi!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
bumbita spune:
quote:
Originally posted by anasebe
Salutare si de la noi!
Gio groaznic! Bine ca nu a fost mai rau!
Anymony! Frumoasa rau e Ioana!
Noi am fost azi prin Cora. Mai eu nu stiu ce sa-i iau lui Tibi de Craciun, Adica ceva...asa deosebit. Are tone de jucarii, nu ma tenteaza nimic. I-am comandat azi baza de constructie de la Lego ca i-am luat o cutie de lego duplo si inca doua carti cu povesti absolut bestiale. IN rest, nimic deosebit prin magazin.
Am spalat perdelele, am calcat draperiile, am spalat geamurile....si acum ma apus sa fac niste paste carbonara, numai ca nu am parmezan, asa ca le termin cand vine mama cu parmezanul.
Acina Felicitari pt teren.
ana +tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
ana, baza de constructie ai luat-o din cora? cu cat? joi ajung si eu in bucuresti si as vrea sa fac o comparatie cu ce e pe aici.
any, imi pare rau prin ce treci...oricum eu cred ca tati e singurul care pierede in toata poveste asta, pierde ....o minune de fetita si un craciun cu familia.
acina fetita? SUPEEER!!!! FELICITARI, NOROCOASOOO!!! VREAU SI EU!!!!

bumbita mami de 2
anymony spune:
Noi suntem inca pe baricade..Ioana inca nu a adormit...iar eu...ma it la meci pe trv1..cum ne dau franceziii gol dupa gol si portarul lor e MONSTRU!!!!!!SUPER BUN!PACAT CA O SA PIERDEM!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
bumbita spune:
moni, desi nu as vrea sa para un cliseu, si mie imi era dor de voi.
am de vizionat o gramada de spiridusi.....care, am "auzit" ca au invatat o gramada de cuvinte, de activitati ( tibi pictorul de anasebe, daria calculatorista de deea etc).
moni nu e obligatoriu sa te mosteneasca dia cu miopia. cunosc 3 exemplare clare care nu au aceasta problema.
cata sa fie bine bia la oftalmolog. 
alina felicitari pt aparitia lui ayan in revista, la mai multeeee!!!
bumbita mami de 2
bumbita spune:
noi ne uitam la robert turcescu...si la unul din parlamentarii nostri "cinstiti" si "sarmani", cum se chinuie ei sa suprav prin bucuresti, cu plata chiriei s.a
bumbita mami de 2