Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by groxy

Fetelor,mai stiti ceva de Aniast72?Este o cunostinta de-a mea -o stiu personal(Suntem din Ploiesti amandoua).Stiu ca a nascut pe 4 sept un baietel,,insa pe forum parca nu am mai citit nimic de ea.Merci mult!

o sa o anunt eu personal

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Gabriela,Sabina sunt destul de disperata ,nici azi nu a vrut sa pape
pana acum de azi dimineata a papat doar220 ml...imi vine sa-mi iau campii,maine ma duc din nou la dr.
pur si simplu refuza mancarea,nu are pofta de mancare.
imediat incerc sa-i dau din nou de mancare..sper sa vrea altfel ma sinucid.
am cantarito si nu a crescut numai 35 grame in saptamana asta.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

am aparut si noi.

nu am reusit ieri sa scriem nimic.
am fost toata ziulica ocupati.
am facut bradul.

e superb.

Cristi e inebunit dupa culoarea rosie.
i-am facut bradul tot rosu.
e superb.

nu e natural.
am cumparat un brad de 3,10 metrii de la metro.
am pus 4 instalatii multa multa beteala si globuri rosii iar printre ele am pus reni argintii si ingerasi tot argintii.

o sa va pun si poze insa nu am reusit sa fac deocamdata.

Cristi e ft atras de beculete.
le vorbeste rade cu ele.

of vin sarbatorile.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Lavinia draga nici Cristi nu mananca.
m-am agitat si eu insa am renuntat la stres pt ca vad ca el este vioi se joaca zambeste etc.

in 14 nov am fost cu el la medic si avea 6500 acum la o luna are 6700.

deci ce sa mai zic???

astept controlul de luni si vad atunci ce va zice medicul.

sincer mananca mai slab decat manca la 2 luni.acum are 4 luni aproape.

Mergi la inceput

Cristi e tare agitat in seara asta.

merg sa vad ce e cu el.

somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Yaia, tin pumnii sa nu fie chin mare. pe falcuta cu probleme

Roxana, multumesc mult. Uite probabil pupicul de la tine a ajutat, ca nu m-a chinut atat de tare. Dar tot a trebuit sa sparga maseaua in 2 ca sa o poata extrage. Acum doare putin locul, dar am calmante si sper sa treaca repede. Mai rau e ca nu pot manca bine, dar m-am chinuit ca nu vreau sa pierd laptele.

Si sa stii ca eu aveam un ciclu foarte regulat inainte de nastere si dupa ce am nascut, vad ca nu mai e asa de regulat, ca al doilea mi-a venit mai repede cu o saptamana. Probabil pana isi revine instalatia, asa e...
pentru grija pe care ne-o porti la toate, cum ai tu cate un cuvant bun pentru fiecare, desi copii iti consuma atat timp si energie!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Andrruzza, ce gene luuuuungi are Stefania!

Eu ma retrag, Stefan a picat lat pe la 8 juma dupa plimbarea de azi, asa ca ma bag la un joc Am gasit un joculet de detectiv, Mistery Case Files.
Luy, sa stii ca ma gandeam la wrap-ul tau. Eu am masina de cusut, daca e de facut doar un tiv il pot coase eu daca il tai tu, doar sa nu fie ceva prea dichisit la el.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Sim, cu asta chiar ca m-ai complexat de tot...cosi la masina, faci cozonaci trandafir, sofezi, dai consultanta, faci baieti de 4 kile, bransezi cabluri..si parca am citit eu ceva si cu robineti de calorifere mai demult...nu mai pooooot, e prea mult...
Poate ma inveti si pe mine sa fac macar 25% din astea
Si mai si alaptezi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Lavinia,si piticul meu creste greu in greutate. Avem si noi control vinerea asta si sa vedem ce zice. Bolnav nu-mi pare sa fie, e vesel, rade, e activ, exact cum iti spunea si Afibebe despre puiul ei. Ma mai apuca si pe mine diperarea cand il pun pe cantar, si-mi jur ca n-o mai fac, dar iar ma imping pacatale sa-l cantares. Mi-a venit si mie sa planf cand am vazut ca are 5.650 la 3 luni, mai ales cand vad ce cifre se dau pe aici. Dar, fiecare cu ritmul lui de crestere. Ideea e sa fim vigilente dar nu obsedate.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Yaya, nu am relax bath, dar suna perfect Weleda. Adica 'natural 100%' fara nimic suplimentar - e.g. spumant - si cu miros de-al ingredientelor, again, nothing too fancy. Dar functioneaza...!

Picea, mersi de raspuns. Dar hai sa te mai bazai putin: astia de la Weleda nu au sampon si gel de dus pt. bebei?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by magdaz
Sim, cu asta chiar ca m-ai complexat de tot...cosi la masina, faci cozonaci trandafir, sofezi, dai consultanta, faci baieti de 4 kile, bransezi cabluri..si parca am citit eu ceva si cu robineti de calorifere mai demult...nu mai pooooot, e prea mult...
Poate ma inveti si pe mine sa fac macar 25% din astea
Si mai si alaptezi....

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487

Magda, cu robinetii am fost in pom...scrisesem ca a inceput sa curga ala de pe balcon si eram cam dispe. Il inchisesem, dar tot tasnea apa, asa ca am chemat husband acasa sa se preocupe Hai ca mi-ai mai ridicat moralul ca iar picasem in butoi din cauza evaluatorului . Sincer, ma ia plansul de nervi uneori, cand ma gandesc la nesimtitii astia de la banca.

Nu mai stiu cine intreba de cei 600 RON, am depus dosarul pe 24 oct si inca nu am primit nimic . Bine mai era daca primeam pt ca aveam si eu talonul ala nenorocit sa il duc la banca si nu ma mai freacau asa...

Cecilia, cum a ramas cu banii de trusou pana la urma? I-ai luat?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput