***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 23
mica0307 spune:
Hai kay povesteste-ne aici ca vad ca nu face nimeni capitol nou. Io nu stiu sa fac.
carmen_so de unde ai luat covorul cu fluturasi din camera fetelor?
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Motannel spune:
Lauradi, ce brad frumos!!! E si mai frumos, caci l-a impodobit Ducu!!!
Miniuta, ce-am ras la faza cu polobocul in burtica!!! Cred ca si Teodora are!!!
Ella, frumoasa povestea conceperii lui Bobytza!!! Dar sa nu-l lasi singur pe lume! Ii trebuie un "surior" sau o "fratzioara"!!!
Alyna24, aveti mare curaj sa va apucati de
cat e bebe treaz! Noi si cand doarme tot mai tragem cu urechea la sunetele Teodorei ... asa de control. L-am vazut in premergator ... saracutul!!! Nu a plans sa va strice cheful??? Norocosilor!!!!
DidiAlex,
!!!
MamaElei, bine ai venit printre noi!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de 13!!!

Petra, Maia si Mara de Msemcu!
Eduard Andrei de Cioaca!
Matei Stefan de Paky!
Eliza Ioana de Vas!
Stefan Bogdan de Doxinu!

Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de 14!!! 

Alma Daphne de Chris27
Ianis Stefan de Dianalaura
Patrick Andrei de Mary_lou
Theodora Maria de Blc_lia
Dominic William de Irrinuca

Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
miniuta spune:
buna din nou.
mama ce spor ati avut la scris azi...ia sa vad ce ati mai zis.
mica0307, am vazut ca intrebai de reteta de lasagna. o daduse ella acum vreo doua saptamani, poate o mai are cineva salvata ca sa o ataseze la retete, daca nu, poate isi face ella mila si o mai scrie inca o data.
madi, tare rau e cand nu mananca puiutii. azi mi-a facut si mie david bucata...mi-e tare frica sa nu se deshidrateze, ca nu bea nici ceai, nici apa, si azi nici lapte nu a prea baut. de teama i-am facut fructele cu 100 ml de lapte in care am pus si putine cereale, dar parca tot nu e ok cantitatea de lichide.
angiuta, eu am gasit intr-o cutie un cupon de trei euro reducere, dar de asta de patru euro inca nu auzisem. multumim de informatii.
lauradi, uite www.dropshots.com/puparussa#date/2007-12-13/16:43:58" target="_blank">aici poza cu fereastra din camera lui david. dar lasa ca ne facem noi mari si poate ne mutam undeva unde putem pune si perdele. liviana a zis bine, mi-ar placea si mie sa am suncile tale.
liviana, nu socrela imi gateste, eu ii gatesc ei (a avut un accident de masina sapt trecuta, s-a ales cu cateva coaste rupte si nu poate face nimic), de-aia ma bucuram ca stam aproape si nu mai trebuie sa mai car si oalele cine stie pana unde. nu imi gatea nici inainte, ca eu sunt mofturoasa si nu imi place cum gateste.
paflo, iti dai seama ca nu ma incalzeste cu nimic ca au si alte fete dureri, ca doar nu sunt asa egoista. rau e sa ai dureri. intrebam insa pentru ca nu stiu cum e, ma gandeam ca poate mamicile cu doi bebei imi pot spune daca e normal ca locul respectiv sa se simta asa tare, ca o piatra aproape, si mai ales daca se mai retrage-netezeste-face disparut locul epiziotomiei (nici nu stiu pe cine sa intreb, ca deh, e un subiect destul de delicat). nu sunt nora model, dar cum naiba sa o las asa??? ca si asa nu am pe nimeni altcineva aici, si nici ea. azi am imbracat-o ca pe david...ma rog sa se faca bine si mai ales ma rog sa ii tina dumnezeu sanatosi pe ai mei care au ramas singuri in brasov.
alyna24, multumesc ca ai pus programul de masa al lui david. pe mine pediatra m-a lasat cu ochii in soare, habar nu am cand sa ii introduc alimente noi, si ce fel de...mi-a dat o hartiuta asa, trei lulele-trei surcele; mai multe am aflat de pe net si de aici de la voi; chiar si asa tot in ceata sunt. (parca si angiuta s-a plans odata ca la fel a patit-o cu pediatra si indicatiile pretioase despre diversificare). iaurtul e din comert sau facut in casa?
intrebare pentru cunoscatoare: de ce e mai bine sa facem branza in casa si nu e buna aia din magazin? (daca stim ca nu are sare si alte adaosuri?).
te-ai scos daca nu mai trebuie sa blenduiesti totul. al meu se scarbeste daca nu e piureul f f fin.
in legatura cu leganatul, si pe mine m-a terminat david cu plimbatul pe umar, ma doar crunt spatele. mai nou ma culc cu el in pat, il iau in brate cu spatele lui lipit de pieptul-burta mea si il legan asa. uneori functioneaza si adoarme asa, si scap si de durerile de spate.
vali5, ce frumos ca ai simtit ca ai avut parte de o luna de miere. cred si eu, cateva zile numai cu sotul, in liniste, departe de stresul de zi cu zi....esti de invidiat. foarte fain ca ati prins si zapada, ati simtit ca e iarna.
andrada, iti tin pumnii sa fie doar dintisorii care vor veni repede repede si scapati de chinul asta.
didialex, esti comunista??? mai mai...si acum spui??? pupici si lasa, invata copiii regulile si la scoala, si acasa.....pana la urma davidelul tau mananca borcanelele? ca al meu numai mancarea facuta in casa (si si pe aia o mai sare).
kay, nu stiu daca ti-a raspuns didialex intre timp, dar iti zic eu, borcanele alnatura gasesti la magazinele dm, poate gasesti unul pe langa spital. tinem pumnii rosioarei sa ii fine bine in germania.
poohy, si eu sunt tare sclifosita la mancare si incerc greu un fel nou. dar ma straduiesc, si acum sunt fericita ca in timp am descoperit ciupercile (mi se pareau tare scarboase), vinetele, dovleceii si prazul (ultimele doua in ultimii doi ani). dar sa nu vad spanac...sau altele. noi sa fim sanatoase. si sa speram ca ai nosti copii vor fi mai putin sclifositi.
mamaelei, bine ai venit pe plantatie!
da motannel, greu cu copiii astia. azi dimineata am mormait si bodoganit ca david are si senzor de miscare. il tinem in brate, dar nu era suficient, trebuia sa ma si plimb. cum ma asezam (pe el il tineam strans in brate in aceeasi pozitie) cum incepea sa urle. si mie imi era asa de somn..mi-era si frica sa ma plimb prea mult sa nu ma vars..ehh...asta e.
ia priviti www.dropshots.com/puparussa#date/2007-12-13/16:17:21" target="_blank">aici cum a adormit azi al meu pitic pe jos, printre jucarele (cred ca ii face concurenta lui david al alynei24).
acestea fiind spuse, spun si eu la multi ani! sarbatoritilor zilei si ma duc la culcare. s-aveti o noapte buna!
mamica lui david(21.05.2007)
kay spune:
booooooon !
ii fac baie Soniei si deschid usa sa scot cada, iese ea cada 3 sferturi si odata cade usa. din senin... ma si ma uit ca proasta la usa cum s-a hotarat ea sa iasa din balama asa, fara nici un avertisment... si da-i si suna. barbat (care cred ca vindea casa si se muta daca era aici), mama (rade), frati-miu (ca-l doare nu-stiu-ce) si asa ramn eu cu usa intr-o balama. aia de jos. si da-i si tarsaie usa, intra-iesi. ca doar nu era sa tin copilu cu usa deschisa. si la ultima deschidere a iesit si din celalta balama. si sa ma fi vazut cu ditamai usa, din lemn masiv in brate incercand sa nimeresc ambele balamale... evident ca n-am reusit. si ce m-am gandit? sa scot balamaua de jos din toc, sa prind usa sus si pe urma sa bag usa in balamaua despreinsa. si asa am facut... da acum ce fac cu balamaua-n mana... si dupa cugetari intense am bagat-o in locul de unde o scosesem ! si pe urma ii aratam Soniei, foooooarte mandra de mine cum se balangane usa !
si cu mancarea... ehe... eu nu gatesc decat pt fi-mea. barbatu cum rar vine la pranz si mananca pe unde apuca, eu ma multumesc cu sandwishuri. si mai avem o felie de sunca. 1 singura. intru in bucatarie cu gandul rau, nu aprind lumina, ca e mai "evil" asa. deschid usa si ... IAT-O ! the one and only felie de sunca de praga !!! o iau cu tot cu ambalaj, o tin in mana stanga. n-o scot din ambalaj. cu mana dreapta indepartez cu grija plasticul ala si, foarte calma, tot cu dreapta deschid usa de la dulapioru unde sta COSUL DE GUNOI. si cu cea mai mare seninatate arunc la gunoi ce aveam in mana stanga... si cu pofta ridic mana dreapta si vad plasticul. inca mi-e foame !!!
p.s. imi sun barbatu sa-i zic ca am reparat usa si ce zice??? vai ce bine, ca mi-era frica sa vin acasa ca ma pui sa mesteresc la usa...
noapte buna, fetelor ! unele mai satule, altele cu stomacul gol...
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
miniuta spune:
kay, m-ai facut sa rad cu hohote. offf, rau e ca ai aruncat chiar ultima feliuta de sunca. poate recuperezi maine!
mamica lui david(21.05.2007)
kay spune:
no, miniuta, eu nu inteleg nimic din nemteasca astora. e un magazin "vered" langa spital, caut acolo !
am gasit ! e la karlplaz, dar e departe... vad eu cum m-oi descurca !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
Motannel spune:
Miniuta, tare scump Davidutul adormit la datorie!!!!
Astazi mi-ar fi placut mult de tot sa ma laud cu Teodora si cumintenia ei! Insa am avut si o suparare!
Hai sa ma laud mai intai ... Teodora a dormit mult mai bine noaptea trecuta ... abia la 4 am luat-o in pat cu mine (in alte nopti asta se intampla pe la 1) ... astazi a papat piure din jumatate de cartofior, un sfert de morcov si jumatate din muschiuletul interior de la pieptul de pui! A papat chiar bine, apoi a baut supa clara din paharel ... asa ... de sete!!! Dupa ce aterminat de papat, la vreo jumatate de ora a adormit pe buritca, in timp ce o mangaiam pe spate!!! Pentru noi asta e o minune caci Teodora nu prea sta pe burtica, nu i-a placut niciodata! Iar culmea culmilor ... a dormit o ora si jumatate fara mofturi!!!! Ce mai ... cuminte foc, scumpa de ea!!!!
Si acum apare si necazul meu!!!! Cand s-a trezit, am ridicat-o, i-am dat putin san caci parea insetata, si cu ea in brate am plecat in plimbare prin casa. Problema e ca dupa 2 (doi) pasi mi-a vomitat in vreo 8-10 jeturi toata papa de la pranz!!!!! 

Nu a digerat deloc! Acum nu stiu care e cauza ... ca a papat mai mult decat de obicei ... ca a dormit pe burtica ... sau nu-i prieste carnea ...??????????? Oricum am hotarat sa o mai tin pe legume o vreme!!!! Culmea e ca mai nou papa legumele fara cereale adaugate (la inceput nu punea gura daca nu erau usor dulcegi de la cereale!), carnita a mai papat ... nu stiu ce sa zic! Pe doctorita nu am mai chemat-o caci Teodora a fost vesela in continuare si nu a mai vomitat deloc!!!
A mai patit cineva asa???? Ce ma sfatuiti?????
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
kay spune:
Motannel, eu nu stiu ce sa-ti zic, ca eu eram la spital in juma de ora... da la Sonia e total diferit. daca ea e ok, si nu mai vomita, poate ca a stat pe burta si nu i-a priit... da nu poti s-o sun i pe doctorita? sa-i zici? chiar nu stiu ce sa-ti zic... da-i mai multe lichide, sa nu se deshidrateze, nu stiu... hai ca mai bine tac decat sa zic vreo prostie. nu ma pricep la copii sanatosi...
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia