***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 22
poohy spune:
Kay, Manu refuza lapticul prea caldut, prefera rece 
Eu nu am fost crescuta cu sare si sunt GROAZNIC de mofturoasa (si conservatoare cand vine vorba de mancare). Recunosc :D Sunt ingrozitoare :D Mancare de vinete? Cahhhhhh Dovlecel? Cahhhhh Dovleac? Ce e aia? D'asta incerc eu sa o invat pe Manu sa nu fie asa. Se pare ca nu e, mama imi povestea ca eu de mica nu am mancat decat ce mananc si acum, daca nu imi dadea ce imi placea, faceam greva foamei si zile la rand :D
Anca
de
Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
MamaElei spune:
Nu-mi vine sa cred! E prima data cind sint la zi cu cititul, asa ca ma bag si eu in seama... Capsunici mai primiti?
A mea e una mica, nascuta pe 25 iunie, Delia Patricia si mai are o sora... da-da, din 2004, ca doar asa se poarta
Asa ca o salut calduros pe Didi![]()
Urez si eu
sarbatoritilor zilei
si drum bun Oana si Sonia!
Citesc si eu cu interes ce scriti de diversificare, D este alaptata, dar de la Craciun cred ca dam startul si noi...
mica0307 spune:
mamaelei bine ai venit. Primim, primim, chiar si cu colindu'
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Madi spune:
Poohy da, eu eram cu Gina Palicari. O sa vad cum se mai prezinta Ana zilele urmatoare si ma duc la ea daca zici ca e ok. Sper sa nu ma certe si pe mine cu alaptatul ca si pentru mine e un subiect tare dureros asta.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
MamaElei spune:
quote:
Originally posted by poohy
Inca ceva: diseara jucam cu Franta!!!!! Ne-a facut-o Germania a vrut sa piarda ca sa nu joace cu Franta... Hai Romania!!!!! Cum la ce? La handbal bineinteles! Campionatul mondial
Poohy, asta chiar a fost buna!
Mica, mersic de primire

carstea spune:
Kay, m-am gandit eu mai bine si... de ce sa nu reincalzesc mancarea....dar lapticul eu il dau muls :plang cu vorbe de fiecare data cand nu mananca tot ca tre sa-l arunc ca stiam ca nu merge reincalzit.Acum imi zice ca merge dupa 7 luni si litri intregi dusi pe apa sambetei
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
Vali5 spune:
mica, eu i-am dat dovlecei din Carrefour, ca nu prea mai gasesc in piata.
Carmen_So
, poohy
, carstea 
poohy, nici Andrei nu suporta laptele cald. Toata vara, fiind foarte cald, i-am dat la temperature camerei si acum imi refuza laptele daca e cald.
MamaElei, bine ai venit la noi! Bineinteles ca te primim. Sa-ti traiasca fetele! Vrem si poze ![]()
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
kay spune:
carstea, eu am urat mulsul din cel mai adanc canal galactofor !!! uram cand venea masa ! de ce? pt ca nu puteam sa-l mulg mai devreme ca se strica, iar atunci cand i se face foame Soniei tre sa te feresti din calea ei, ca daca nu esti gata e de rau ! asa ca plodu urla, se albastrea, eu mulgeam, prca nu mai era gata cantitatea odata si ma stresam groaznic si asa am pierdut laptele ! plus ca atunci cand a inceput sa aiba un program de masa, era cu cantec, ca eu ma mulgeam cu 30 min inainte, incepeam sa-i dau, si asa varia timpul de masa de la 30-60-90 minute... ca manca si mananca mai incetisor ca oboseste... uf, ce-am scris !
mamaelei, BINE AI VENIT ! si iti multumim pt urari ! un mare
de la Soso pt Delia si Paula !
cine-i GINA asta? am pierdut eu ceva?
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!! da-ne si noua 1 kg-2 de la Manu !!! te rugaaaaaaaaaaaaam !!! daca va prisosesc, chiar 3 !
pt Don`soara tzu si pt mamica ei frumoasa-frumoasa ! 
bagati careva capitol nou sa va povestesc cu mi-am scos si pus usa din si in balamale si cum am aruncat mancarea la gunoi ![]()
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by kay
carstea, eu am urat mulsul din cel mai adanc canal galactofor !!!

M-ai distrat copios!Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Vali5 spune:
Petra, Maia si Mara de Msemcu
Eduard Andrei de Cioaca
Matei Stefan de Paky
Eliza Ioana de vas
Stefan Bogdan de Doxinu
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie