***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 21
carstea spune:
Mica eu iau dovlecel din supermarket.N-am incercat pe cel galben inca dar curand curand.
Vali am vazut pozele.SUNTETI TARE FRUMOSI.
Am vazut -o si pe Mara Vrabioara.Pupici pt grasunica.ce bine si-a pastrat trasaturile din prima luna.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
Madi spune:
Angiuta multumesc. La Ana sunt mai mult de 1-2 saptamani, ca inainte de saptamana de pauza am mai avut inca una si ceva in care ne-am chinuit cu mancarea. Eu nu inteleg de la ce este, ca la inceput, chiar daca nu manca foarte mult, cel putin deschidea gura. Si cum spuneam, pe mine ma contrariaza ca la Vigantol deschide gura. Vorba unei prietene de-a mea: I-o place uleiul!
Lauradi 

Lbelciug nu stiu daca e de la dinti, ca daca ar fi fost sa ma iau dupa doctorita de familie, Ana ar fi avut dinti de la 4 luni. Si acum, la 7 luni, cand m-am dus la cotrol mi-a spus - ca si la 4 luni - ca in doua saptamani ii ies dintii. E, au trecut vreo 3 de atunci si nu se vede, nu se simte nimic. Ea isi baga degetul in gura, dar si-l baga in loc de suzeta, pe care nu o mai vrea de la 4 luni. Iar ea lapte mananca foarte bine, nu vrea altceva. Gina Palicari este un pediatru cu specializare si pe nutritie, care a scris si carti.
Ziceai ca atunci cand il schimb Bogdanel te trage de par. Pai s-o vezi pe Ana care se trage de parul meu ca sa se ridice in fund! Si cand ne pui poze cu noua tunsoare?!
Paflo multumesc pentru raspuns. Din pacate nu mai alaptez de mult. Si eu sper sa nu facem, dar acum..cum o vrea Dumnezeu.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Alyna24 spune:
A VENIT IARNAAAA!!!!!!!!
Mie sincer nu-mi place dar sarbatorile nu sunt aceleasi dc nu e si zapada!![]()
Fetelor, dupa cum am spus multe din noi, fiecare isi creste puiul cum considera.Referitor la sare....deja sunt satula de subiectul asta
.Nu cred ca dc ii pun un strop de sare va pati ceva!Este strict parerea mea!Si cu timpul trebuie obisnuiti cu mancare normala.Nici eu nu mananc sarat dar nici fara sare deloc!![]()
Nu ma supar, Oana, Andrada, DidiAlex pt ce-ati spus doar ca eu spusesem ce-i dau bebicului meu(cum ii prepar mancarica).Nu cred ca cei care au scris retetele alea pt bebelusi au fost chiar niste dusi cu capu'!Iar dc va fi sa fie sclifosit....macar voi stii ca eu am incercat sa-i dau orice!
DidiAlex,[pup] dar la ce te refereai?
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Voe le dati dovlecei bebilor??? Ce fel de dovlecei ca nu se mai gasesc pe piata din cei de la tarani. Sa ii dau ce am gasit pe piata???
Eu ii dau dovlecel. Il iau de pe piata, dar cred ca e importat. Il curat de coaja si-l fierb la abur.
Alyna24 spune:
Mica,eu ii iau dovlecei din supermarketuri.
Vali5,pai....intentia noastra a fost sa
si noi cat pitik avea chef sa colinde casa dar...mititelului i s-a facut somn si cum noi...aveam treaba....s-a gandit sa traga un pui de somn!N-ar face-o si el pe-asta cand il pun inpat(sa adoarma singurel adik)
!
Maine seara plecam la tara la taiatul purcelului!Sper sa nu fie prea frig!![]()
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
lbelciug spune:
Didi, acum ca i-am luat scaun auto nou lui Matei, B va sta in cel vechi&mic, deci amandoi vor fi asigurati pe bancheta din spate. Eu nu incap intre ei, asa ca vor sta singuri si vorba ta, in timp se vor adapta.
Merci pt lamuririle cu Saturn, chiar nu stiam ce e ala. Bafta cu musafirii!
Mica, eu cumpar de la piata, din cei facuti in sera (intreb ce provenienta au cand cumpar). II prefer pe astia decat pe cei importati, dar oricum nu ma pot baza prea mult nici pe spusele vanzatorilor.
Poohy, nu stiu sigur dar brazii nu cred ca se misca de acolo pt ca sunt f multi si greu de dus-adus. Mai mult ca sigur ca se doarme in masina, ca si vanzatorii de pepeni vara. Sunt insirati vis-a-vis de economat. Eu zic ca 200 ron pt un brad e prea mult.
Madi, zilele urmatoare cand reintru in posesia aparatului foto, veti vedea si noua mea freza.![]()
Ce pacat ca nu mai ninge!
L-am adus pe M de la cresa si am prins o ninsoare "torentiala".
A fost tare frumos si Matei de-a dreptul incantat. Abia asteapta mititelul sa vada paturica alba, insa nu cred ca va avea noroc prea curand. ![]()
Cine face un capitol nou?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
mica0307 spune:
A nins asa frumos. AM scos-o si eu pe Maya cateva minute.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
lauradi spune:
Chiqui, merci de info!
Liviana, si eu astept cu interes poza cu noua freza.![]()
Paflo, era foarte absorbit, fiindca vroia sa o ia s-o bage in gura.![]()
Poohy, multumim!
Pai, esti o fericita cu asa program de somn.Bravo!
Ce-o fi cu Pepsi,ca n-a scris nimic azi, si io stiam ca in fiecare dimineata gasesc ditamai mesajul de la ea?
Laura si DUCU (29.05.2007)
poohy spune:
Kay, multa multa sanatate pentru Soniuta cea frumoasa si dulce in Germania!!! 

Vazut si frumusete de David de Alyna24 dormind in premergator! 
Liviana, multumesc 
Intreba cineva de Gina Palicari (Madi, tu intrebai?). Eu am fost la ea cu domnisoara Tzu la 1 luna si 2 luni - pentru bubitele ei. Mi-a facut o impresie foarte buna, dar nu m-am mai dus ca nu am reusit sa alaptez exclusiv
M-a cam certat si cum asta a fost un subiect trist pentru mine m-a cam deprimat, am plans pe drumul spre casa si sotul a zis gata (deja saracul era speriat de depresia mea). Parca are program joia si martea la policlinica Batistei. E pediatru care iti da numarul de telefon, iti zice sa o suni la orice problema. Ea a zis de bubitele lui Manu ca sunt apa de ploaie.
Eu ii dau lui Manu dovlecel din piata. Deocamdata numai dovlecel si morcov mananca - de maine ii dau carnita. Apoi peste 3-4 zile nu stiu ce sa fac - sa ii dau pere sau sa ii schimb laptele la Nan Ha2... Ma mai gandesc. Si la 7 luni incepem si noi cu 1/4 de galbenus de 3 ori pe saptamana, sapt 2 1/2 de galbenus de 3 ori, sapt 3 1 galbenus intreg (si atunci nu mai pun carne in piureul de legume). Si dupa mancam ardei rosu si rosii :D
Cereale interzis ca e la regim :D
Eu mor de ras pe aici cum face Manu - a inceput sa foloseasca tot felul de onomatopee sa manifeste fericirea, mirarea, supararea si mai ales indignarea, sa nu ne lase sa plecam din camera, e atat de caraghioasa!
eee iuuuu eeeeeeeee aaaaaaa eiuuuuuaaaaa. I-am luat azi scaunul de masina si i-a placut atat de mult ca a facut scandal ca vrea inapoi in scaun :D A crescut puiul, parca vroia sa vorbeasca sa transmita ceva cu onomatopeele ei :)
Cred ca Manu a facut o alergie la pernele intre care am pus-o... Azi i le-am confiscat si acum pare mai bine. Sa vedem
Inca ceva: diseara jucam cu Franta!!!!! Ne-a facut-o Germania a vrut sa piarda ca sa nu joace cu Franta... Hai Romania!!!!! Cum la ce? La handbal bineinteles! Campionatul mondial 
Anca
de
Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
kay spune:
carstea, nu sti cu cine vb cu incalzitul. din maternitate Sonia, daca i se raceau cei 30 ml de lapte pe care-i primea ea la o masa, refuza cu indarjire biberonl. deci daca lapticul e putin mai rece, imediat refuza mancarea. si poate sa moara de foame, ea rece NU mananca ! si d`aia tot reincalzesc eu toata mancarea... si mi-a zis mama ca exact asa eram si eu, refuzam mancarea daca se racea... ce vrei, dom`ne, fitze !
mica, as scoate-o si eu pe Sonia, dar mi-e frica. asa ca am imbracat-o si-am protapit-o in geam, si i-am explicat ce e cu mozolu ala de afara !
Alyna,
! da-o-n ma-sa de sare ! gata ! cum ziceam inainte, eu am fost crescuta cu sare, si nu m-a afectat decat ca imi place sa pun mai multa sare la mancare. adica m-am obisnuit si mi-a fost tare greu sa ma "las" ! si tot sunt sclifosita la mancare ! nu stiu cum pot unii sa manance mancare de vinete
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !