***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 24
Motannel spune:
Kay, esti o scumpa!!! Imi pare rau ca ai ramas fara sunculita! Hai sa-ti dau eu ... am in frigider!!!
Am zis ca daca nu mai vomita si nu i se schimba starea de spirit in rau ... Teodora e bine ... si am renuntat sa o sunt pe doctorita! Ma intalnisem cu ea cu vreo 3 ore inainte si mi s-a plans de oboseala ... Mai vad eu si maine cum se comporta fiica mea ... acum doarme foarte bine!!! Proba de foc e cand ma asez eu in pat, caci are radar si stie ca nu e cu mine .... se trezeste si plange ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
kay spune:
motannel, dan`t play with my mnd ! ca acu ia trenu spre suceava !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
Motannel spune:
Fug la nani! Noapte buna tuturor!!!
Maine incepe week-end-ul!!! Urrraaaaaa!!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
angiuta spune:
Didi uite aici tre sa te inscrii: http://www.pampers.de/de_DE/signup.do
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
carstea spune:
Noi le cunoastem pe astea Motannel.si rares a vomitat intr-o zi si am suspectat faptul ca mancase mai mult decat avea nevoie ca de mama lui vrea sa termine copilu tit din farfurie.Altada a vomitat ca l-am pus pe burtica dupa masa si s-a agitat.Acum eu evit sa-l las sa se joace dupa masa.Il tin o perioada in bouncer sau il culc pe o pernita
Acum vreau sa ma declar campioana la leganat copilul pe picioare.nici un somn fara pernita.SFAT nesolicitat pt mamicile cu dureri de spate cu copii ce nu dorm singuri :leganati-i fratilor pe perna(zic eu sa moara si capra vecinului)Acum serios vorbind eu prefer faza cu pernita timp in care eu ma odihnesc sau vad un film decat sa merg prin casa rupta de mijloc
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
doxinu spune:
MULTUMIM TUTUROR FETELOR CARE NE-AU URAT "LA MULTI ANI",SUNTETI TARE DRAGUTE!

uram si noi sarbatoritilor de maine "LA MULTI ANI" sanatate si sa va dea DUMNEZEU mult noroc in viata:
Alma Daphne de Chris27
Ianis Stefan de Dianalaura
Patrick Andrei de Mary_lou
Theodora Maria de Blc_lia
Dominic William de Irrinuca
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
ckristina spune:
pt capsunei sarbatoriti!
mamaelei, bine ai venit pe plantatie! asteptam poze si povestioare.
lauradi,de unde ai luat perdeaua? noi avem tapet crem cu ursuleti...cred ca ar merge si la bia in camera.
pepsicaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!??????????????? chiulesti???????????
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
kay spune:
incerc sa fac un capitol nou... da nu prea-mi iese...
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
kay spune:
capitol nou??
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
angiuta spune:
Gata...in sfarsit l-am adormit. Revenind la subiect: Didi vezi ca sunt mai multe chestii de bifat pe formularul acela de inscriere. Eu nu mai stiu anume ce am bifat si ce nu ca nu prea ma descurc cu germana, sunt inca la stadiul de inteles in mare despre ce-i vorba intr-o fraza. Sper ca din ianuarie sa reusesc sa merg la cursuri de germana. Asta daca reusesc cu diversificarea. Merci mult despre informatiile referitoare la cresa, eu tot de la 2 ani vreau sa-l dau pe Vladut si apoi sa-mi gasesc si eu ceva de munca dar sa vedem ce ca eu nu stiu sa fac NIMIC.
A, pot sa-ti dau eu 2 cupoane daca vrei dar sunt valabile pana pe 31 decembrie.
Noi de 2 saptamani folosom Pampers nr. 4 si spre mirarea mea, cu toate ca sunt doar 44 intr-o punga ne tin aproape 2 saptamani. Sunt mai mari si pe timpul zilei folosim de obicei 2 (el face caca destul de rar, cam la 2 zile)iar noaptea 1. Si daca tot m-am intins atata la discutia despre pampers: care e diferenta intre baby-dry si perfect-fit? noi folosim baby-dry dar as incerca si perfect-fit.
M-ai facut curioasa cu borcanelele Alnatura. Sambata o sa iau si eu ca pana acum am luat doar hipp si Altete si sunt beahh. Eu de 3 zile tot incerc sa-i dau un piure facut de mine din morcov, pastarnacsi putina radacina de patrunjel amestecat cu lapte de-al meu. Mi-am achizitionat si oala de fiert in abur dar degeaba...azi am reusit totusi sa-l fac sa manance o lingurita jumatate dar arata ca un purcelus cand am terminat ca l-am lasat sa-si bage manutele in castronel altfel nu deschidea gurita
.
Kay daca nu ma insel Alnatura am vazut si la DM(este o drogherie).
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)