Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
slippers76 spune:
Tomasa, la Moghioros in Drumul Taberei este patinoar. Fac zilnic cursuri de cate o ora, de la 12 la 1 sau de la 1 la 2. Primesc si copilasi micuti. Ca nici a mea nu-i mare tare.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
RGE spune:
..fetelor am si eu o rugaminte pentru cele care alapteaza ma puteti ajuta cu un raspuns?...ce metoda contraceptiva folositi??..am inteles ca esxista AC speciale..ma rog care pot fi folosite si in timpul alaptarii..dar dr mea mi-a zis ca nu vrea sa-mi dea hormoni.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
cecilia L spune:
Rodica multumim, chiar imi doresc sa fie fotogenic, ca eu nu sunt deloc fotogenica, de regula stric pozele.
betty, ma bucur ca i-a placut in baie la voi, noi nu am avut curaj sa facem asta, am spus ca e prea mic.
Aaaaaaaa, La multi ani!!!!!!!!! sa fiti fericiti, sanatosi si sa va bucurati de comoara care a facut ieri un anisor de la concepere.....
Chiar asa mi-am adus si eu maminte ca pe 14 facem si noi un an de la concepere............si ce bine am conceput, mai vreauuuuuuuuuu.....mai tarziu o bebelina.
Luy 

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf
rodicamaries spune:
quote:
Iar ieri bebe Mario a facut exact un anisor de la concepere
chiar ieri vorbeam cu sotu ca se apropie ziua de 23, si ca trebuiie sa sarbatorim... dar nu ca anu trecut
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
isabeluta spune:
Rodica eu ii dau cu Nivea pentru funduletz de pe la 3 saptamani. Nu ii dau mereu si nu cu f multa crema. Ii dau cand observ ca se roseste sau ii apare cate o iritatie mica. Pana la urmatorul schimbat dispare.
Vladutz al meu si-a descoperit manutele de vreo 3 zile si e asa simpatic. Noi ii zicem mai nou Superman: sta cu mana dreapta ridicata cu pumnul strans in dreptul ochilor si cu piciorusele ridicate spre burtica.
Si eu sunt in febra cu dosarul CIC...tot astept sa-mi semneze seful cererea aia...offf off mai mai. Atatea dureri de cap pentru 600 roni prapaditi. Ce imi mai ridica moralul e gandul ca voi sta cu puiul meu acasa...
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
slippers76 spune:
Betty, astea da performante in doua zile! Pupam micutul vesel.
RGE, eu folosesc Exluton. Sunt anticonceptionale speciale pentru perioada de alaptare.
Andries, la noi a fost invers cu orezul cu lapte
. Nu manca nici picata cu ceara. Si in prima saptamana la gradinita au primit intr-o zi la desert orez cu lapte. Eu, ca o mama nevropata ce eram, inebuneam in fiecare zi educatoarele: daca a mancat, cat a mancat, cata apa a baut. Ca acasa era ca vai de lume cu mancarea. Ajunsesera bietele educatoare sa-mi spuna si cate inghitituri de supa aluat. Si cand mi-a zis de orezul cu lapte, era sa cad pe jos. Sincer, n-am crezut, dar figura s-a repetat, ba chiar cerea si a doua portie.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Carmenita spune:
Fetelor, ajutati-ma! Stiu ca s-a mai dezbatut subiectul colici, dar eu chiar nu mai stiu ce sa fac. Andrei facea foarte des caca, si de cand are crizele astea de colici nu mai reuseste sa iasa afara decat dupa mult plans si scremut. Din cauza faptului ca nu reuseste sa se elibereze, nu mananca. Pana nu face caca nu vrea sa manance. El pana acum o saptamana facea caca si de 3 ori pe zi, de ma speriam de unde. Ce anume din ceea ce ati incercat il ajuta si sa iasa afara? Am impresia ca Debridatul il ajuta. Voi le-ati dat Debridat? Espumisanul si Sab Simplexul sunt cam apa de ploaie, dar doctora zice sa ii dau Espumisan. A folosit cineva Debridat o perioada mai indelungata la bebe? E ok daca ii dau 2 ml de 3 ori pe zi?
Am pus si noi, in sfarsit, pozite!
http://good-times.webshots.com/album/561728879lfDBqk
Carmen si Andrei (02.10.2007)
Roxana_G spune:
Betty, felicitari pentru aniversarea casatoriei si multi ani fericiti impreuna, sa va bucurati de puiul vostru! Nu imi vine asa idee de cadou ad hoc, daca avei timp ai fi putut sa ii faci un calendar cu poze marcand diverse momente placute din casnicie. Acuma tu stii mai bine ce ii place. Eu i-am luat intr-un an o corabie din cea de lemn, in sticla, lui ii plac. Si i-am scris un mesaj romantic cum e cu corabia si casnicia. In alt an i-am trimis un mesaj in sticla de pe un site pe internet, insa am comandat din timp si tot m-au enervat aia cu livrarea. Poti sa il scoti la cina sau poti sa iei ceva comun si asa abia v-ati mutat - poti sa ii iei orice, conteaza mesajul cu care il inmanezi.
Iar ma cearta fetele ca sunt prea romantioasa.
Tomasa, dar patine gasesti asa mici? La Floreasca ai incercat?
Roxana, eu auzim de exluton, la mine nu a fost cazul ca nu am alaptat, insa poate te ajuta fetele. In rest preze e sfant.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
tomasa spune:
RGE, eu folosesc abstinenta (tu sa nu faci ca mine) de cand am avut un nefericit episod cu un prezervativ la fix 6 sapt. de la nastere si am stat cu fr ica in san pana am vazut primul test de sarcina negativ din viata mea. Pana atunci prezele mi se parea cel mai sigur mijloc si era bun ca era si fara hormoni. Anticonceptionalele se numesc exluton, parca Slippers lua.
Ana, multumesc mult. Din pacate e f. departe de noi, poate se face si la Titan, parca anul trecut era. Daca vad merg si intreb si de cursuri.
Andries, cine are muci? Victor sau Mirciu? Sanatate multa oricum.
Myral, eu am luat 3 paracetamol pe zi cel putin. Si cumpara si vitamina C de 1 gram, efervescenta, e foarte eficienta.
sa te faci bine repede.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
slippers76 spune:
Carmenita, la noi Debridat-ul a ajutat. Si la colici si la kk.
Rodica, nici eu nu-l creia o pauzasc la fund decat dupa baie, ca i se mureaza altfel fundul toata noaptea.(Eu nu-l schimb in timpul noptii). Si folosesc tot o crema din aia groasa cu zinc, insa de la Sanosan.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)