Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
slippers76 spune:
Rox, patine mici se gasesc. Eu am pus-o prima data pe patine pe Miru la doi ani si jumatate.
Tomasa, sigur mai gasiti cursuri de patinaj prin oras.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
isabeluta spune:
Tomasa
si eu care ma credeam singura "dezmembrata" de aici...pe mine cred cs m-a pocnit reumatismul de cand am nascut, de fapt chiar inainte de a naste...cel mai rau stau la articulatiile de la maini. La dr degeaba ma duc ca ma trimite sa-mi fac radiografie, iar in brate cum as putea sa nu-l iau....Asa ca rabd cu stoicism si nu ma plang prea tare desi cateodata imi vine sa urlu de durere. Abia acum inteleg eu de ce se plangea mama ca dupa ce nasti nu mai e nimic ca inainte.
Pentru puiul meu insa suport orice!!!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
slippers76 spune:
Isabeluta, stai sa vezi cum e dupa ce nasti a doua oara
.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Roxanam ma ingrijorasem pt ca ma gandeam sa nu ii scada apetitul din cauza burtici.
Carmenita Debridad am folosit circa 1 luna de zile nu am mai avut colici si scaunele au fost normale, insa eu il asociam cu sab simplex 90 picaturi p zi pt colici de 3 ori pe zi(3o picaturi ) si 5 ml debridad si baiatul meu de la 1luna jumate nu a mai stiut de colici> Problema cu debridadul e ca nu natural insa asta a fost, a mers pana am dat-o in alte belele SCAUN MOALE!!!!
slippers76 spune:
Andreea, ce intelegi tu prin scaun moale? Ca bebelusii pot face si scaune apoase fara sa fie o problema. Copilasul tau e alaptat sau e pe formula?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Roxana_G spune:
Ana, unde ati gasit patinele? M-ar interesa. Insa trebuie sa mearga altcineva cu ea ca eu nu stiu sa patinez. Am incercat si e vai de mine.
Tomasa, pai cum abstinenta, se poate? Eeeeee.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Andreea, pai la noi scaunele sunt si acum cand mai pastoase cand mai lichide. Dar daca debridatul servea scopului, poate ii dai macar o cantitate putin mai mica. La noi si espumisanul de colici a mers super, ba chiar facea scaun de la el. Fetele insa ziceau ca bebelusii lor s-au constipat de la el.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
RGE spune:
FETELOR va multumesc din suflet pentru raspunsuri..si eu stiam de AC pt perioada de alaptare dar mie dr mi-a zis ca nu vrea sa-mi dea hormoni atata timp cat alaptez
..
ANA poti sa-mi spui cum le-ai luat si cum te simti cu ele?
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
Annisia spune:
Roxule, am slabit de am tot 80 de kile... Singura diferenta e ca mi s-a mai modelat corpul, caci grasimea era repartizata haotic. Acum sunt plinuta pe peste tot... Mai dadusem si eu doua kile jos, dar dupa atata haleala la munte... Mereu ma spurc la niscaiva friptane de vanat, slana si alte d-astea de am pus lejer kilele la locul lor... Ce e aiurea, ca mi se subtiaza picioarele si talia... O sa arat ca sugrumata sau ca un butoi pe doua bete... Burta e acolo, la locul ei... Mainile sunt grasute, iar pulpanele celuloase... In fine, arat ca un sat devastat de tzunami... Iti inchipui, daca inca nu am inaugurat cadoul de Mos... Carpatina stie despre ce vorbesc... Nu-mi vine frate si gata... Ma simt ca o babornita cu buletinul falsificat... Am acelasi corp ca mama la 57 de ani... Identic!
Micul Yannis creste mare