Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
myral spune:
Magda atunci o sa iau ca oricum nu prea pot fara
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Andries spune:
Roxana si al meu are 14 kile si are 3 ani jumate' si mananca numai la gradinitza, cat timp este acasa mananca numai ce vrea muschiul lui, de preferat; orez cu lapte, orez pilaf, chiftele, snitele si enorm de multa ciocolata. Mai nou a descoperit panetone si vrea orez cu lapte si cu panetone. Mai vrea si banana si mar din an in paste si din cand in cand o sana de la Zuzu.
La gradi mananca exact ce i se da in farfurie si spune ca e foarte bun. Eu suspectez ca traieste 7 zile cu mancarea din cele 5 zile de gradi.
Week endul trecut (ala cu 1 dec) avea Mirciu colici si am uitat sa-i dam mancare lui Vic. Ei bine, nici n-a cerut, mi-am adus eu aminte pe la 10 seara ca l-am sarit cu pranzul pe Vic si i-am dat atunci ... evident tot orez cu lapte. Am si o reteta de orez cu lapte care nu constipa, ca de' ...3 portii pe zi, 2 zile la rand oricine s-ar incuia la stomac.
Andries
Andries spune:
myral sanatate, ia paracetamol si sper sa te ajute, poti lua si oscilococinum, mai ales daca nu ai mai luat s-ar putea sa aiba un efect surprinzator de bun.
Andries
aeperju spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
[
Emma, eu nu inteleg o treaba, tie abia acum iti da tobrex???????????
si la noi au curs ochisorii, e drept ca secretia era albicioasa , dar oricum se lipeau ochisorii,prima data ne-a zis canamicina si apoi tobrex, dupa tobrex am scapat.Nu am mai avut probleme de atunci.
Si eu vreau un medic bun oftalmolog pt copii, vreau sa merg la un control cu Cristi dupa sarbatori.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf
pai le-am incercat pe toate pe rand care sunt pt copii: intai kanamicina cu genticol, apoi floxal, apoi nettacin si acum ultimul e tobrex.
emma
Roxana_G spune:
Lavinia, dar cum ia in greutate? Daca ia bine, nu are relevanta cat mananca. Ar trebui sa manance cam 130 ml pe kg corp pe zi. Ce greutate are Miruna? Ai incercat si cu alt laptic? Parca l-ati mai schimbat pana acum. Cereale nu se dau pana la 4 luni si atunci numai un anumit tip. Oricum ele se dizolva in lapte nu stiu ce ar schimba.
Andreea11, pai Andrei mananca fie 200 ml adica enorm, fie 100 ml adica putin. E normal, nici noi nu mancam la fel. A si ei zile si zile. Daca e sanatos si nu are semne de raceala ca sa te ingrijorezi, este doar o toana.
SabinaY, pai vezi ca pofteste si ea?
Bale avem si noi la greu si de vreo luna chiar. Dintii nu ii dau prea curand, probabil peste 2 luni minim. Dar mugurasii aia inainteaza sub gingie.
Ana, multumim, Alex e mai bine dar rasfatata si cu fitze. Chiar ma gandeam la voi si imi aminteam cand ziceai tu de Miruna ca era mofturoasa cand a fost bolnavioara.
Prisi, spor la cumparaturi. Cine stie la ce teste ati supus voi patul ala.
Ca dovada bebelina voastra scumpa foc!
Carpatina, cum, nu papa Ioana?
Ali, eu ma plang de silfida ca nu mananca, nu de grasomeg. ![]()
Myral, multa sanatate, o fi vreo raceala, sper sa nu fie gripa.
Ana, multam de sfat legat de aparatori. Cred ca la Alex le prinsesem mai jos, ca ea era si mai foita ca el. Ba inca la varsta lui se si rasucea de pe spate pe burta, isi schimba mereu pozitia cu 180 grade (da, si ea mai face asa si acum, insa de cand e in camera ei nu ii mai permite patutul ei sa se lafaiasca cum facea la noi in patul de mijloc
) si totusi nu ramane asa cu mainile atarnand de la umar. Ieri era mortal Andrei, picioarele erau iesite spre perete si o mana pe partea opusa, el era perfect transversal. Nu plangea dar maraia acolo si se foia.
Magda, nu stiam carticica, unde o gasesc? Oricum la noi nemancarea nu e legata de fratior, stai linistita. Asa e ea de la mama natura. Doamne cand am inceput diversificarea imi venea sa urlu cand se apropiau orele de masa. Mi se facea rau de nervi si alta nu, nu stiam ce sa mai inventez.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
rodicamaries spune:
Daliaailad... sa creasca mare Andreiutu, e un dulce
Alehiam, eu zic ca puiu tau e bine, sanatatea nu consta intotdeauna in greutate.
Cecilia.... Cristianu tau e un scumpic. Manca-l-ar mama ce fotogenic e...
Rox, ma gandesc cu teroare la momentul cand va fi Darius mare si o sa trebuiasca sa-mi impun regulile in privinta alimentatiei(la bunici ma refer)cred ca o sa iasa mare scandal, nu de alta dar vad cum ii indoapa pe ceilalti nepoti pe ascuns"sa nu vada mama" cu tot felul de prostii"ca doar is copii"
Ce ma bucur ca Alex e mai bine
Annisia, un smecher Yanisucu tau...ca de obicei. Mai fata da cate grade erau la munte? nu era cam frigut pentru el? Mie dr mi-a zis sa nu-l scot sub -5* desi mi-e frica sa-l scot si sub 0*.
Carmenita... al meu pe langa raguseala avea si mucisori cand am fost la doctor, si a zis ca nu-i problema, sa-i pun ser si sa-i scot, ca e o chestie obisnuita la copii mici, nu trebuie neaparat sa fie racit sa aiba muci.
Maria felicitari pentru prietena ta
Si bv... bine ai revenit... scumpa foc printesa ta
Magdaz... cred ca Darius o sa ajunga cantaret de opera, ceea ce n-am ajuns eu, dupa 2 ani de canto, am renuntat..
Andries, te inteleg, sunt tare uraciosi... pune ser si scoate-i... singura sansa.
Myral, imi pare rau... ne rugam sa te faci bine. uite un 
si acuma intrebarile mele, normal, se putea fara?
Mi-am luat o crema de la Nivea pt fundulex sie asa gorasa, abia se intinde, pana acuma am folosit Bepanthen, voiam sa va intreb, voi ii dati cu crema la fundulet la fiecare schimbat de scutec, eu asa am facut pana acuma, dar oare chiar e nevoie?
si acuma problema nr 2... cum problema cu reacomodatul a trecut, am trecut la fapte, numai ca azi dimineata am inceput sa sangerez, nu mult dar, de dimineata nu s-a oprit, si de ciclu nu poate fi vorba ca s-a terminat sambata trecuta... credeti ca-i necesar sa-l sun pe dr, poate fi vreo problema?
Va pupic
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
Roxana_G spune:
Andries, parca avem acelasi copil.
Si ea mananca la gradi, insa in ultima vreme cred ca a inceput si pe acolo cu mofturile, ca a slabit. Acasa...ca si la voi. Supa cu taitei, un anume fel de tocana, si snitzel cu piure. Si cioco...pe care o interzisesem si uite ce au facut bunicii. Of, a mea nu mananca orez, de fapt nimic zgrunturos. Nu suporta sa mestece. Pediatra ma sunase sa ii dau gratar, cum ati zis si voi. Pai cred ca incepe si vomita iar dupa 3 inghtitituri mestecate. Desi culmea ca snitzelul il mesteca fara probleme. Banana e buna si la noi, mar nu prea, decat ras cu biscuiti. Ce sa mai...nu iti mai povestesc ca vad ca nici voi nu sunteti departe. M-am amuzat ca ai uitat sa il hranesti...cred ca si fie-mea ar fi fost fericita sa uit.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Rodica, cam asa sunt bunicii, incalca multe reguli, dar asta este, sigur ii iubesc mult pe nepoti. Trebuie sa insisti tu cat poti de diplomatic sa nu se supere. Eu nu il dau pe Andrei cu crema de fund decat dupa baie si dupa scaun (adica maxim de 2 ori pe zi). Cat despre sangerare nu prea stiu ce sa zic, poti merge la un control. Poate e ceva hormonal...nu stiu ce sa zic.
Rox ,
Poze
betty78 spune:
Rox e a doua oara cand patesc asta cu mobila...m-am mai mutat si in februarie, cand eram insarcinata....si era cumplit....noroc ca veneam seara tarziu si ma scoteam
Danielle multumesc frumos
Devylla si eu i-am mai descoperit una pe spate intre omoplati![]()
Sim si al meu era lenes....nu stiu ce l-a apucat
Dar faza tare este ca inca nu ii reuseste de fiecare data si se enerveaza cumplit, dar cand ajunge pe burta dupa 5 minute urla si trebuie sa il intorc.
Ieri i-am facut baita in cada noastra, l-am pus doar in suportul ala in care il puneam in cadita lui si a fost super incantat si prin urmare a ras in hohote cu sunet si asta de 2-3 ori, in perioade destul de lungi....nu mi-a venit sa cred ce frumos rad copii mici. Deci in doua zile am ras in hohote si ne-am rostogolit.
In schimb ieri eu am fost f obosita si nu mi-a mai ajuns laptele si i-am dat completare formula la masa de seara. Saracu' adormea ca era termint si se trezea dupa 10-15 minute cautand de mancare, iar intr-un tarziu am cedat.
Inca mai avem jumate de casa plina de cutii, de abia astept sa termin cu circul asta....'
Multa sanatate bebicilor bolnaviori.
Si inca ceva....azi aniversez 3 ani de la casatorie si in toata tevatura asta nu i-am luat sotului nimic....si sunt total lipsita de inspiratie....iar ce isi doreste el e mult prea scump in Romania si ar trebui sa ajung prin Elvetia sa ii cumpar.....asa ca mai are de asteptat. Are cineva vreo idee?
Iar ieri bebe Mario a facut exact un anisor de la concepere![]()
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
tomasa spune:
Ana, unde face Miruna cursuri de patinaj? Oare primesc si de la 3 ani? Ca l-as duce si eu pe Tudor, se plictiseste in casa bietul... L-ar putea duce tata, daca nu cumva e prea mic. Si, fireste, cu conditia sa-i placa.
Magda, si eu am facut herpesi si foliculita si multe altele. Mereu ma doare cate ceva de cand am nascut, mi-e si rusine, parca sunt o baba, mereu m-as vaita de ceva, sigur am imunitatea terminata, iar asta se pare ca nu are legatura cu kg. ca si eu tot pun si am o foameeee...
Rox, sper ca e mai bine Alex 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)