Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Luy, . Returnam complimentele. Ce face Mariuca cea ochioasa si frumoasa?
Rox, ma bucur ca Alex e mai bine. Partea cu jucariile... cel putin e un semn ca si-a revenit. Sper sa-ti fie si tie mai bine. Legat de patutz, incearca sa-i legi aparatorile mai jos, sub nivelul saltelei. Poate sa iei niste aparatori mai late, ca sa acopere mai bine barele patutzului. Miruna mea facea asa, ca era zbantzuita rau si dadea patul roata toata noaptea. De fapt asa face si acum.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, multumesc, cred ca dupa atatea belele la noi am si uitat de surpriza.

Rodica, cum sa ma supar draguta mea? Doamne fereste! Mie imi parea rau ca nu te-am mai prins sa te conving sa nu te internezi, eu am tras cu laringitele fie-mii ani de zile, e drept ca au inceput dupa 1 an. Sa stii ca intr-adevar ea facea febra foarte mare, chiar si 40. Ti-am zis ca eu am refuzat internarea de cateva ori, insa a trebuit sa o culcam in brate vertical. Aerosolii aia au fost miraculosi. Dar ma bucur ca la voi nu e cazul de asa ceva.

sarbatoritilor de azi, mamici si bebici

Si_bv, bine ai revenit! E o dulceata micuta Raisa Maria!

Ligeea, nu ma supar si recunosc ca ai dreptate. Fie-mea a fost mofturoasa de la inceput si sa stii ca eu am aplicat tehnica nemancarii. Numai ca in timp a ajuns sa aiba mult sub greutatea normala pentru varsta ei si am inceput sa ma ingrijorez. Sigur ca imbracata arata binisor, dar in pielea goala este numai piele si os. Nu te lua dupa fata, ca are capul osos ca taica-sau si ai impresia ca are falcute, dar te asigur ca are numai oase. Acum a ajuns la 14 kile si are aproape 4 ani. Gandeste-te ca sunt bebelusi la 1 an care au 13 kile. Asa ca la un moment dat am inceput si eu sa o haitui cu mancarea, pe masura ce am vazut ca nu arata prea bine. Probabil ca nu fac bine. In plus ea oricum isi ia singura daca eu nu ii dau (spre deosebire de taica-sau ) : adica deschide frigider si isi ia cascaval sau iaurt, isi ia paine din sertar sau cereale. Ideea era sa manance si altceva mai sanatos. De dulciuri nu mai vreau sa vorbesc...offf.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Andries, sanatate puiului.
Myral, sanatate si tie. Poti sa mai iei paracetamol, simplu. Cel mai bine ar fi sa iti suni pediatrul sa-l intrebi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Roxana, ce-as mai vrea eu sa am 67 kg !
Apropos de copii dificili cu mincarea si cu altele, e o cartzulie, nu stiu daca o stii, Psihologia copilului mic de Mihaela Minulescu, psiholog si mama si ea...Cuprinde de la sugar la scolar si e mai accesibila decit F.Dolto.Imi aduc aminte ca avea si capitolas despre apartia inca unui frate..Cred ca se mai gaseste.
Eu am incercat sa aplic de acolo pt reglarea programului de somn si crizele de tartru...Unele mi-au iesit, altele nu, dar cartea mi s-a parut plina de bun simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ligeea, nu ti-am spus cat mananca asa cantitativ, ca te doare capul. In castronele de bebelus punem mancarea, si mananca 3/4 maxim si aia cu chin.

Lavinia, grasomegul meu mananca mult, minim 900 ml pe zi. Pot fi si mese de 200 ml. Nu pune baza pe diversificare, mie mi s-a parut cel mai greu. Nu cred ca e o solutie sa ii dai dupa o ora, nu a mancat, las-o asa si da-i dupa vreo 2 ore jumate minim. Poate asa papa mai mult.

Revin...ca plange mirositorul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Luy, ca sa ajunga diploma, trebuia sa scriu adresa?????????
Trebuie sa trimit cate un mail pt fiecare copil pe care vreu sa-l inscriu????????

Cecilia, Mosul e batran si se poate sa mai uite adresele copiilor , asa ca scrie asa :
"Adresa la care sa fie trimisa diploma este: ......"

Eu am trimis un singur email pt nepotzele, ca deh, era aceeasi adresa. Pt Maria si finutz am mai trimis cate un mail separat.

In ziar exista si un formular de inscriere pt cei care nu au email si-si inscriu copiii prin posta. Acolo se cere adresa celui care face inscrierea si separat adresa la care sa trimita diploma.

Edit: Diplomele sunt trimise prin posta, de-aia e nevoie sa stie Mosul adresa

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Am citit ce ati scris ieri despre displazie de sold, acum sunt convinsa ca trebuie neaparat sa facem eco(oare trebuie eco special, intreb si eu daca pediatra noastra nu a zis nimic de eco doar radiografie, dar daca e necesar o facem si pe asta) Daniela76 voi ati facut eco in Constanta?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Myral, ia paracetamol cu simtul raspunderii, 500 mg la 8 ore.Doza care trece in lapte e numa' buna pt bebe.Cit ai luat tu e fix pix. Si de oscilo sa nu te temi...eu am avut o viroza la 5 zile dupa nastere si am bagat un tub la 6 ore. Iti dai seama ce frica mi-era sa nu ia bebelina. Si n-a luat si mie mi-a fost mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

CECILIA eu acum am fost la medicul de familie mi a dat trimitere la dr NASCUTZI am inteles ca este f buna. Maine ma duc la ea dc este iti voi spune parerea mea despre ea! sper sa fie bine mi s-a zis sa mai aman desfundarea de canal ca poate are legatura cu stomacelul a fost deranjat la stomac cam 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

La multi ani , Crishtina!La multi ani, Gruia si Maria!Ana la noi pediatri nu sunt asa disponibili, o sa incerc sa dau de ea la program.Acum ma duc sa zacccc, bine ca e sotul acasa ca nu stiu ce faceam altfel.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput