Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Lavinia, discuta cu pediatrul. S-ar putea sa nu fie nimic in neregula, dar cel mai bine este ca pediatrul sa vada asta. Eu m-am speriat la primul copil. Cand am intarcat-o la trei luni jumatate si a inceput sa manance lapte praf, nu manca mai mult de 100-120 ml la o masa. Si avea 5 mese pe zi. Dar crestea bine, asa ca pediatra mi-a zis s-o las in pace, ca-si face singura ratia de lapte. Si intr-adevar, ea n-a mancat mai mult de 120 ml de lapte pana dupa un an. Si la un an arata ca un copil de doi ani. Si acum arata ca unul de 6-7.

Magda, al meu s-a facut de 7300 gr la trei luni si o saptamana, cand l-am cantarit ultima data. Si a plecat de la 3300 la nastere. Fiecare cu ritmul lui de crestere.

La multi ani Christina!!!
La multi ani bebeilor sarbatoriti astazi !!!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Noi avem niste muci de-un cot, am niste nervi...

La multi ani Christina!!!
La multi ani bebeilor sarbatoriti astazi !!!

si multa sanatate!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani ! pentru crishtina
Sa fii sanatoasa si fericita, mamico, sa te bucuri de puiul tau frumos !

La multe lunitze ! pentru papanashul Gruia de ion_easca (Flory) si dulceatza Maria de danielaradu
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti noroc si sa fiti fericiti !

Andries, multa sanatate, sa scapati de nesuferitii aia de muci !

Ana, Vladutzul tau e un adevarat ursuletz !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata la amiaza!

La multi ani Crishtina!

La multi ani bebeilor serbati azi:Maria de danielaradu si Gruia de ion_easca!

Simona bine ai revenit!Raisa e o dulcica!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mamici care aveti copii cuminti , inscrieti-i in Lista copiilor cuminti din Romania, iar Mos Craciun va va trimite acasa o diploma de copil cuminte pt comoara voastra. Eu le-am incris in fiecare an pe nepotelele noastre, au fost foarte impresionate cand au gasit diplomele sub brad ( le inramasem si le pusesem si pozele pe diplome - exista un spatiu special pt poza ).
Eu mi-am inscris printzesa, nepotelele si finutzul de 2 ani.
Ce trebuie sa faceti ? Sa trimiteti un mail pe adresa copiicuminti@evz.ro , uitati aici amanunte:
http://www.evz.ro/article.php?artid=332760
Diplomele sunt frumoase, le puteti pastra impreuna cu ziarul in care se va publica Lista copiilor cuminti ( e o editie speciala ).

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, ca sa ajunga diploma, trebuia sa scriu adresa?????????
Trebuie sa trimit cate un mail pt fiecare copil pe care vreu sa-l inscriu????????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna si de la noi. Nu am apucat sa scriu ca mi-a picat netul la un moment dat, iar aseara am picat de rau. Se pare ca salata aia beouf m=a dovedit, nu va spun ce am patit toata noaptea. Acum sunt bine, slaba la 67 de kg , dar si slabita. E ca la nebuni in casa, Alex a deschis toate televizoarele, jucarii sunt peste tot, dezordine, Andrei chiuie in scoica emanand mirosuri. Eu imi fac curaj si sper sa am putere sa ma ridic.

Alex e bine azi, nu a mai varsat, a si mancat putin, dar e mare scandal ca nu suporta regimul. M-a sunat si pediatra sa imi reconfirme ca analizele sunt bune si ca de fapt a avut o simpla indigestie. Sper sa se fi invatat minte bunicii sa ii mai dea prostii de mancat.

Andrei e si el bine, vesel si haios. Isi apuca mainile asa in fata si le framanta. Avem probleme cu patutul insa, ii scapa mereu mainile printre gratii, ieri si picioarele, si nu le mai poate scoate. Nu prea inteleg ce se intampla, ca la Alexandra nu mi s-a intamplat asa ceva.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Gruia de mami ion_easca (Flory)!!!
Maria de mami danielaradu!!!
Crishtina!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Bun (re)venit noilor mamici!!!
Vazut bebei dragutzei si botoshei!!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Eu am avut o noapte tare agitata m-am simtit rauuuuu, m-am trezit din ora in ora cu frisoane, capul imi pleznea, cred ca aveam si febraDe la san nu cred ca e ca ma doare la fel nici mai mult nici mai putin, nu s-a inrosit, gatul la fel mi-a trecut, dar am o stare aiurea ma dor si picioarele spatele sper sa nu fie vreo gripa. Am luat paracetamol aseara dar m-a linistit pt cateva ore.Oare pot sa iau mai multe pastile pe zi. acum am luat o jumatate. Si pot sa alaptez daca am febra???????Mi-am trimis sotul dupa oscilo... dar eu nu prea m-am impacat cu homeopaticele si mi-e frica sa iau.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput