Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxali spune:
Crishtina
Am citit cam repejor sa recuperez cate ceva...
Rox si Rodica sanatate puiutilor.
Simona bine ati revenit!
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Tomasa ma bucur ca v-ati mai redresat...e bun si vinul , dar baga si ceva vitamine.
In privinta presepilor , binenteles ca de la an la an sant mai frumoase...noi am cumparat pe bucatele , casute, fantini, podulet ,personaje si le aranjeaza baietoiul dupa bunul lui plac.
Trebuie sa-mi recuperez memoria de la aparatul foto si atunci voi pune ceva fotografi noi si cu bradul.
poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by laviniaN
voi ce ma sfatuiti??
Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu pediatrul... Iti inteleg ingrijorarea, nici a mea nu mananca asa de mult cum scrie la carte ca ar trebui.. insa ia in greutate conform curbelor... asa ca mi-au zis ca n-am de ce sa-mi fac griji. Incerc sa ma conformez desi e tare greu..
de Ioana (27.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Multumesc mult Emma. Multa sanatate! Fetelor stie cineva un oftalmolog bun in Bucresti?
Roxali spune:
Bun venit Rnico, Dalia, Florentinalo, Andreea
Rox daca tu te plangi ca nu mananca , a mea nici nui bolnava si tot papa putintel...din 7 mese noi papam 4-5 max...cam 60 -90 ...daca incerc sai dau mai mult imediat vomita.
Intr-adevar si pediatra mi-a spus sa nu insist in mod exagerat chiar daca va lua in greutate mai putin.
poze
magdaz spune:
quote:
in legatura cu apa fiarta pt baie cred ca e cazul sa nu o mai fierb multumesc de informatii.
Eu sunt din nou disperata ,iar am inceput cu nemancatul...de-mi vine sa-mi iau campii,cred ca mor inca 2 luni pana incep diversificarea.
azi abia am reusit sa-i dau cu forta 400 ml lapte...acum astept ora 1 sa-i mai dau vreo 50 ml lapte daca vrea sa bea.
cele care le dati copiilor formula cam cati ml mananca pe zi? si cati ml mananca la o masa?
daca nu vrea sa bea lapte nu stiu ce sa fac sa incerc sa-i introduc cerealele?voi ce ma sfatuiti??
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all
Draga Lavinia,fetita mea e nascuta in aceeasi zi cu a ta!

E alimentata exclusiv formula de la 2,5 luni.Eu ii dau Humana 1. In luna a 2-a minca 100 ml la masa, in a 3-a 130 ml, si acum dupa 3 luni ii fac 150 ml-ies 170 de fapt din care ea maninca variabil, intre 110 si 150 ml.Cel mai des cam 140 ml la masa, dar a avut si mese cind a ras tot.Nu o fortez.am grija sa ii scot aerul, mai ales dac o vad ca suge mai repede si lacom , si dupa asta mai incape ceva de cele mai mmulte ori. Maninca la 6 dimineata, la 11 , la 14, la 18 si la 22.Si-a facut ea singura programul asta, ca eu n-as fi sttiut cum.am avut curiozitatea intr-o zi sa adun cantitatile si mi-au iesit 850 ml dar cred ca era o zi buna.
Las 3 ore intre mese , ca sa i se faca foame cu adevarat.
Grija mea e alta, am vazut ca laptele asta are amidon si bebelaca mea e cam grasuta.are 6,5 kg la 3 luni, de la 3,2 la nastere.
magdaz spune:
quote:Aaa, si despre cereale...e cam micuta.
in legatura cu apa fiarta pt baie cred ca e cazul sa nu o mai fierb multumesc de informatii.
Eu sunt din nou disperata ,iar am inceput cu nemancatul...de-mi vine sa-mi iau campii,cred ca mor inca 2 luni pana incep diversificarea.
azi abia am reusit sa-i dau cu forta 400 ml lapte...acum astept ora 1 sa-i mai dau vreo 50 ml lapte daca vrea sa bea.
cele care le dati copiilor formula cam cati ml mananca pe zi? si cati ml mananca la o masa?
daca nu vrea sa bea lapte nu stiu ce sa fac sa incerc sa-i introduc cerealele?voi ce ma sfatuiti??
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all
nu se dau inainte de 4 luni.Mai stai nitel, poate ii trece perioada asta.Dar in greutate ia? Ca nu e important cit maninca, important e sa creasca. Unii cresc cu mai putin, sau au perioade cind maninca mai putin ...din motive de ei stiute.Sau cind sunt bolnaviori.
magdaz spune:
Rodica, ma bucur ca e bine Darius! Dar ce face de raguseste asa..vocalize?
Devylla, si a mea baleste la greu de la 2,5 luni dar eu nu cred ca-i dau dintii si cu atita mai putin ca ar pofti la mincare ( n-a asistat niciodata la masa noastra).Am controlat-o la gingii...nimic.si roade si ea pumnisorii chiar cind e satula. e placerea ei ...deh.
Si Bv, bine ai revenit.sunteti niste frumuseti amindoua.
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Rodica ma bucur pentru vestile bune.
Andreea11, bine ai venit. Inca un Cristinel nascut pe 7 septembrie....ce-mi place.
Simona bine ai revenit, frumoasa foc printesa ta.
Emma, eu nu inteleg o treaba, tie abia acum iti da tobrex???????????
si la noi au curs ochisorii, e drept ca secretia era albicioasa , dar oricum se lipeau ochisorii,prima data ne-a zis canamicina si apoi tobrex, dupa tobrex am scapat.Nu am mai avut probleme de atunci.
Si eu vreau un medic bun oftalmolog pt copii, vreau sa merg la un control cu Cristi dupa sarbatori.
Baiatul meu doarme, nu a mai dormit atat de vreo saptamana, se trezea la 10 si gata, asa ca merg sa pap si eu, ca apoi avem treaba, avem de alergat dupa adeverinta pt CIC, sa vedeti distractie......
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf