Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
slippers76 spune:
Sabina, Mirunelul meu il mosteneste pe tac'su la picioare. Poarta 28-29 dar la patine e bine sa fie o lecutza mai mari ghetele, ca sunt rigide.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
rodicamaries spune:
Annisia, recunoscut ... dar nu la timp, nu fusei pe faza...
Slippers imi cer scuze...![]()
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
myral spune:
Daniela
da ma intereseaza numarul, multumesc. Nici a mea nu ia f bine in greutate dar macar ii dau numai san si ma bucur. La 3 luni aveam 5200.Sabina pot alapta daca am febra????Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
slippers76 spune:
Rodica, n-ai de ce, stai linistita

Simona, eu ii mai fac baie singura, ca n-am incotro. Pregatesc totul si apoi il dezbrac si pe el. Cu clatitul e mai greu.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Annisia, nu ma bag la mjloc, dar mie nu mi s-a parut ca Ana s-a suparat.
Hai sa nu o dam pe dupa garduri... Postarea asta ti se pare prietenoasa? ”Daca ti-am dat impresia ca eu calculez mililitrii pe care ii bea Vlad, imi pare rau. Pentru tine, ca pentru mine nu. Si eu sunt cobaiul copiilor mei, n-avea grija.”
Micul Yannis creste mare
Sabina spune:
cata febra ai? daca e sub 38.8 a;lapteaza linistita.Daca nu, baga paracetamoale.....la rigoare ai voie si un algocalmin, nu se moare dintr=unul singur, asa mi-a zis mie ginecologul.
Dr pediatra mi-a zis insa doar de paracetamol.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
rodicamaries spune:
va rog nu va certati pentru intrebarea mea stupida... please

Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
Annisia spune:
Sabinelu frumuselu, eu recunoscui sportiv ca nu ma pricep. Am zis si eu ce mi-a trecut prin tartacuta... Asta cu kilele de la nastere o stiu de la pediatra mea... Cine sa mai stie??? Vezi, de aia nu ma iau dupa nimeni. Fiecare are alta varianta... De exemplu, turbata mea de pediatra nu mi-a zis de telecabina. Si stie ca ma duc foarte des la munte... Eu de unde pana mea trebuia sa stiu? Sa ghicesc in stele ca nu e bine sa-mi iau bebelusul cu telecabina?
Si apoi, bebeul meu a scazut pana la 3100, de la 3810 la nastere. Apoi a luat 400 de grame intr-o zingura zi (de la perfuzii, in spital). Acum are ba 6660, ba 6590... Nici nu ma mai iau dupa cantar. Oricum, si dupa ce il pun, cat se misca el acolo, imi arata o gramada de variatii de greutati. Apoi se stabileste la una mai mica sau mai mare. La dracu!
Micul Yannis creste mare
slippers76 spune:
Chiar asa, Annisia, hai sa n-o dam dupa garduri. Nici postarea ta n-a fost nici pe departe prietenoasa, si n-o sa ma convingi ca n-a fost cu adresa. Cat despre injuraturi, mai mult sau mai putin diplomatice, eu nu injur.
Rodica, postarea ta n-are nici o legatura, crede-ma.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
myral spune:
Am 38 dar noaptea sigur am avut mai mult ca tare naspa ma simteam aveam frisoane noroc ca a dormit cea mica, dar la paracetamol vad ca trece efectul cam repede. Sper sa treaca odata ca parca sunt
si transpir cu masca aia pe fata.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)