Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
myral spune:
Mai Anca ce printesa frumoasa ai tu
. Si eu tot cu presupusul cred ca a luat bine in greutate iar a mea si acum la 3 luni mai sta cate o ora la san, daca creste bine e ok, problema e ca nu mai ai timp de nimic daca nici nu doarme ca a mea.Nana
trebuie sa rezistati,
sa aiba efect noul tratament. Si eu zic ca daca inghite sigur bea laptic, ca atunci cand trag din suzeta nu inghit.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Si bv spune:
Fetelor, multumim de primire si pentru complimente! Mi-ar fi placut sa va multumesc fiecareia in parte, insa deocamdata pe Raisa o mai chinuie colicile, e cam maraita si nu reusesc sa stau prea mult pe forum. Sper sa treaca odata colicile astea, tot speram ca dupa 40 de zile, apoi dupa botez, mai apoi dupa 3 luni... si-acum nu mai stiu, cred ca de fapt nu e nicio regula.
Sim, intr-adevar stau cu mess-ul mai mereu deschis, dar niciodata n-apuc sa vorbesc...
Voi le puneti pernuta bb-ilor vostri? sau deocamdata e devreme?
Pentru crampe am incercat de toate: Sab Simplex, Gripe, acum Bonnisan, dar nu vad sa faca nimic mare lucru! doar plimbatul in brate si saltatul ajuta oarecum.
Poze
Roxana_G spune:
Rodica, stiu ca nu mai ai chef de masa aia insa un control macar anual daca nu la 6 luni tot e necesar. E mai bine pentru tine. Vorbeste ipohondra din mine.
Annisia, nu ma bag la mjloc, dar mie nu mi s-a parut ca Ana s-a suparat. Si iote eu calculez, nah, eram buna la matematica. Adica ma rog, nu adun ce si cum, dar observ daca la cateva mese nu a mancat decat jumate. Fiecare face cum considera mai bine, si cred ca tu ai o atitudine sanatoasa, cat timp copilul e sanatos si creste bine nu e nevoie de fobii. Insa la primul bebe e mai greu, te admir ca ai reusit sa nu fii stresata. Eu la Alex ajunsesem sa studiez kk, sa calculez de cate ore nu a facut, si altele asemenea. Acum ma ghidez dupa miros. ![]()
Gata, grasul cere papa, fata vrea sa doarma. Asa ca lipsesc o periada buna.
Sabina, ma bucur ca ai postat, tocmai voiam sa te sun ca ma intrebam ce e cu tine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Roxule, am fost cu masina. Nu am testat telecabina, dar nu pentru ca m-am gandit la restrictii. Habar nu aveam ca nu e bine sa il duci cu tele pana la un an...
Bebe a fost super cuminte. Nici sa doarma nu prea vroia. Se tot uita in toate partile. Pana la urma l-am pus la soare si a atipit. Cred ca i-a placut mujlt, caci e ok. Nu a racit, nu are nasul infundat...
Micul Yannis creste mare
Roxana_G spune:
Annisia, multam. Intrebam ca vrem sa mergem la schi prin ianuarie. Nu cred ca il urc cu telecabina pe vreundeva, insa cu masina cred ca ar merge, Oricum el va sta cu bunicii in statiune, ca eu ma apuc sa iau lectii de schi cu tot cu Alex.
Si_bv, nu i-am pus perna si nici nu au nevoie de pernuta. Daca vrei sa stea mai ridicat capsorul poti pune ceva sub salteluta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Carmenita, da alaptez. Dar nu ma omor cu asta. Daca sunt undeva si nu pot, nu o fac si gata. Uite acum, de exemplu, am lasat bebeul ca sa pot scrie. Desi stiu ca ii e foame. Imi permit sa il amagesc un minut, ca n-o fi foc...
Micul Yannis creste mare
Andries spune:
eu sunt mai dusa la capitolul calcule, am un caiet in care notez pe zile si ore cat a mancat si ce i-am dat.
si la primul am avut, cred ca l-am tinut vreo 3 luni.
si da, recunosc sportiv ca ma mai stresez daca nu iese totalul la ml cat as vrea eu sa iasa.
so what?
daca eu am chef sa ma stresez cu mancarea lui bb, de ce n-as face-o? pe la un an si ceva o sa-mi treaca, ca asa mi-a trecut si la primul ![]()
Andries
Sabina spune:
eu arunc chestii vechi din casa...arata ca la nebuni aicisa!!!
de aia am disparut azi,.
Annisia, sincer, noi pana in toamna asta nici pe Sofia n-am dus=o cu telecabina.
Eu cred ca pana pe la 2, 3 ani ar fi restrictia...una sa urci treptat, alta e deodata cu telecabina.
Cu fata in rucsac n-am facut ture mai inalte de 1500 metri, apoi cand a mers pe picioarele ei binisor mai mult de 2 ore de urcus nu faceam, deci tot nu ajungeam prea sus.
Ano, da ce piciorus are mirunelul tau! Sofia mea la 5 ani si 3 luni abia daca poarta 28 la bocanci...la pantofi are 27 ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
ancadragoman spune:
Sabina multumesc de raspuns,asa faceam cand era frumos si dormea atat cat stateam cu ea afara .
Myral nici a mea nu prea doarme ziua.
Nana ma rog la Dumnezeu ca noul tratament sa dea roade
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Si bv spune:
Eu alaptez exclusiv si auzisem ca e bine sa fac pauza de cel putin o ora si jumatate intre alaptari, insa cateodata Rai vrea chiar mai des. Am invatat ca fiecare copil are ritmul lui, eu ii dau de cate ori cere, daca plange o linistesc in brate, habar n-am cat papa, dar la controale era in grafic. Vaccinul de doua luni noua ni l-a facut la aproape 3 si l-am cumparat pe cel de la Glaxo, care nu da efecte adverse. A fost f bine cu el!
Eu stau mai mereu cu ea in brate, caci acusi nu va mai vrea ea, asa ca nu vreau sa pierd perioada asta. Treaba fac atunci cand ea face nani. Ne descurcam singurele amandoua, pana seara cand vine tati, care ne ajuta la baita. Voi le-ati facut vreodata baie singure? as incerca si eu dar mi-e teama. e greu?
Poze